Keresem, ezüst, könnyű, zsebbarát, egy akkus, esetleg retro stílusú modomat

Az biztos,hogy az nem a masszív vépelésre van kitalálva.Azzal olyan szinházba járós​:grin:

5 kedvelés

Ha jó csaj…:stuck_out_tongue_winking_eye:

2 kedvelés

igen sajna de lenne megoldás… :thinking:

3 kedvelés

Ehpro 101 50 Tc mod is jó választás lehet. 18650 és 18350 is hajtható. Megbizható elég pontos elektronikával és tényleges ss ház. Nem kopik, nem szineződik. Nagyon jó akkuhasználat!

6 kedvelés

Most mondtam, kapot 5 m3 földet, mit akar még? :rofl: :rofl: :rofl: És még jön vagy 6…

3 kedvelés

Földet??? :flushed: Ejj tudod, hogy mire asszocialok a fekete humorommal? :rofl::rofl::rofl: Elnézést

2 kedvelés

Köszi szépen @Elek_Segits! Nem rossz ez se de már szerelmes vagyok ebbe amit @Janchee mutatott​:sweat_smile:

1 kedvelés

Na azt már én is néztem,csak sehol nem lehet már kapni​:slightly_frowning_face:

2 kedvelés

Ástam tavaly 2 darab 7m3-es gödröt is, mondtam neki, hogy gyere drágám közelebb, nézd milyen szép, de nem akarta. :thinking: :man_shrugging:t4:

5 kedvelés

Oh jaj :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

1 kedvelés

Még egy Yihi chippel ez is nagyon jó választás lehet! Pioneer4you iPV D3 80W TC Box MOD

4 kedvelés

Hamarosan elérhető! https://www.eliquidtrafik.hu/Ehpro-101-50W-TC-MOD-Silver-d1564.htm?tab=description

4 kedvelés

De gyönyörű :heart_eyes:

2 kedvelés

nincs talán lesz…

3 kedvelés

Már mi lesz talán?

2 kedvelés

ehpro 101 nincs ott amit linkeltél…

2 kedvelés

Azért írtam hamarosan lesz. Srácokra rá kell írni és megírják mikor lesz. Rendes kis társaság!

3 kedvelés

az tök jó köszi az infót!

1 kedvelés

Én ezzel szemeztem még, de már nem kell, azthiszem…

image

Persze ha van pénz lóvéra lehet venni a luxi kivitelt is. :grin:

image

3 kedvelés

Szép is meg az agya is nagyon jó! Liqudhallon bedobod a kosárba és szájé! :grinning_face_with_smiling_eyes:

1 kedvelés