Köszi @Ispy! Nehéz dög nem kell
Valamit valamiért.A fémnek súlya van!
Először a fontos dolgok…utána jöhet a többilátod időm nincs felülni a vonatra sem
Jah, ha a Szentendrei HÉV -et választja, legalább a kilátás szép, ha már kényelmetlen
Ja igen, attól is agyfaszt kaptam mindig, hogyha nem használod kikapcsol. De egyébként nem számolva ezt a fél tucat “hibáját” rendben van.
Egyébként tényleg nem rossz, de találtam jobbat. #arti, #penon
Köszönöm az infókat!
A hibákat nem szabad említeni. Azokra úgy is rá jön… Idővel…
Azt nem tudom milyen mert autóval járunk arra,de Szentendre az szép,tetszik csak mi mindíg sietünk …
Igy meg sporolt nekem 30ezret…
Nem, mert még a sarki boltba is autóval mész, nehogy azt higyjek, nincs penzed benzinre
Ja és még a fogása is olyan fura volt nekem, nem tudtam megmarkolni, ez ilyen kisujjal eltartós fajta, szóval igazán nem volt sok bajom vele. De ezek tényleg ilyen ízlés dolga bajok.
És igaza van
Tudom na
Jó jó és a HÉV-vel hogy állsz ?
Nekem,meg pont azért tetszik,mert olyan vékonyka,min egy pen mod.
Valakinek ezek hibák valakinek meg semmi baja vele. Mert egyébként tényleg masszív, pölec cucc, csak hát amiket felsoroltam…
@Janchee, nem arra mondta, hanem a masikra, az sbs
Én csak vicceltem…
De átszerelhető csővé.Az benne a pláne.
Kérlek szépen átment már rajtam oda vissza vagy 3x, 3 dani árát elköltöttem vga-ra, szóval most a sarokba térdepelek 3 hónapig büntiből
Meg most nincs semmi már, ami hűha lenne, még a byka v7-et el sem mostam, mióta megvettem.