Keresem, ezüst, könnyű, zsebbarát, egy akkus, esetleg retro stílusú modomat

Köszi @Ispy! Nehéz dög nem kell​:grin:

1 kedvelés

Valamit valamiért.A fémnek súlya van!

2 kedvelés

Először a fontos dolgok…utána jöhet a többi​:blush:látod időm nincs felülni a vonatra sem :rofl::rofl::rofl:

1 kedvelés

Jah, ha a Szentendrei HÉV -et választja, legalább a kilátás szép, ha már kényelmetlen :blush:

5 kedvelés

Ja igen, attól is agyfaszt kaptam mindig, hogyha nem használod kikapcsol. De egyébként nem számolva ezt a fél tucat “hibáját” rendben van. :rofl:

Egyébként tényleg nem rossz, de találtam jobbat. #arti, #penon

7 kedvelés

Köszönöm az infókat! :+1: :thinking: :thinking: :thinking:

2 kedvelés

A hibákat nem szabad említeni. Azokra úgy is rá jön… Idővel… :joy:

1 kedvelés

Azt nem tudom milyen mert autóval járunk arra,de Szentendre az szép,tetszik :blush:csak mi mindíg sietünk …:shushing_face:

5 kedvelés

Igy meg sporolt nekem 30ezret…

3 kedvelés

Nem, mert még a sarki boltba is autóval mész, nehogy azt higyjek, nincs penzed benzinre​:rofl::rofl::rofl::rofl:

3 kedvelés

Ja és még a fogása is olyan fura volt nekem, nem tudtam megmarkolni, ez ilyen kisujjal eltartós fajta, szóval igazán nem volt sok bajom vele. De ezek tényleg ilyen ízlés dolga bajok.

6 kedvelés

És igaza van :rofl::rofl::rofl::rofl:

1 kedvelés

Tudom na​:rofl::rofl::rofl::rofl:

2 kedvelés

Jó jó és a HÉV-vel hogy állsz ? :thinking:

3 kedvelés

Nekem,meg pont azért tetszik,mert olyan vékonyka,min egy pen mod.

Valakinek ezek hibák valakinek meg semmi baja vele. Mert egyébként tényleg masszív, pölec cucc, csak hát amiket felsoroltam…

3 kedvelés

@Janchee, nem arra mondta, hanem a masikra, az sbs​:laughing:

2 kedvelés

Én csak vicceltem… :smiling_face:

1 kedvelés

De átszerelhető csővé.Az benne a pláne.

1 kedvelés

Kérlek szépen átment már rajtam oda vissza vagy 3x, 3 dani árát elköltöttem vga-ra, szóval most a sarokba térdepelek 3 hónapig büntiből :grin:

Meg most nincs semmi már, ami hűha lenne, még a byka v7-et el sem mostam, mióta megvettem. :rofl:

4 kedvelés