Fairy Tale - Classic Wicked Witch

Fairy Tale - Classic Wicked Witch

Gyártó: Horvátország

Kiszerelés: 20 ml aroma koncentrátum 120 ml-s flakonban.

A Fairy Tale sorozat az egyik nagy kedvencem, mivel nagyon jó ízek és minőségi termékek jellemzik. A „gonosz boszorka” egy eper és egy vanília tortát kínál nekünk a konyhájából, ami remélhetőleg megcáfolja a „gonosz” részét. A sorozat két részre oszlik, az egyik a classic, ami egy sötét már misztikus grafikát kapott, a másik pedig a sweet, ami egy színesebb „tündér” mesés világot képvisel. De maradjunk a sötét oldalnál, ami egy kicsit komplexebb ízeket kínál.

Az illat, egy kellemes epres vanília torta, ami sejtésem szerint nem lesz túl édes. Az íze semmiben nem tér el az illatától, eper és torta tökéletes keveréke. Az eper nem édes, mintha csak a torta tetejére rakták volna dísznek, viszont az illata mindvégig érezhető benne. Ami inkább dominál, az a sütemény része. Egy krémes, enyhén vaníliás tortát képzelj el, ami szerintem tökéletesen el lett találva. Mint amikor a tortaszelet közepén van a vaníliás krém, nem túl édesen, és egy szem eper a tetején. A fórumokon, mivel minden teszt előtt utána olvasok a terméknek, sokan megemlítik a pudingot, sajttortát valamint a kekszet is. Ezek közül talán a puding áll leközelebb még az ízéhez, de számomra a hagyományos torta ízvilága érezhető a legjobban.

Ha akarnék, se tudnék rosszat írni a termékről, a „boszorka” bizony megmutatta a szakács tudományát számomra, nem is akármilyen termékkel. Nagy köszönet a liquidhall csapatának hogy elérhetővé tette számomra a terméket.

7 kedvelés

Hungry Yum Yum GIF by milky makers

Jól hangzik :blush:

1 kedvelés

Fhute… annyira jó leírásaid vannak, hogy már ezért nem szeretem olvasni. … össze fut a nyál a számba, és azonnal ki akarom próbálni. Ráadásul amit kiprobáltunk a tesztjeid miatt az mind hozta azt amit leírtál. Sajnos még nem sokat, de szerintem végig fogjuk kóstolni a tesztjeidet. A párom amikor megszagolta a kts love aromát másnap megprobálta tortába reprodukálni az aromát. Remélem ő is tartja jó szokását. :laughing: csak így tovább!

4 kedvelés

Köszönöm szépen, igyekszem őszintén leírni mit gondoltok, valamint érzek a termékkel kapcsolatosan. Úgy gondolom ez a célja egy tesztnek, segítséget adjon a választásban, üdv Killkimo

4 kedvelés