Doggystyle 2k16 palást kerestetik

Sziasztok! Keresem a fent nevezett őskövület RTA palástját. Tudom reménytelen, de hátha lapul valakinek a fiókjában. Nem baj ha klón, sőt…Esetleg ha van beszerzési forráshoz használható link az is nagy boldogság lenne.

A gyárban

2 kedvelés

multkor valaki hírdetett itt ha jól emlékszem…jav.az 18 volt

Köszi, de ha jól olvasom akkor ők is pont ugyanúgy állnak készlet ügyileg, mint én. :slightly_smiling_face:

2 kedvelés

Nem ismerem a boltot (címükre google maps-en keresve elvileg létező fizikai bolt) de esetleg itt? Oldal alapján mondjuk az sem biztos, hogy van készleten

Vagy egy ötlet, ha belföldi adok-veszek oldalakon nem jársz sikerrel: ismert (bejáratott) külföldi shopoknak is lehet dobni érdeklődő emailt, hátha kapcsolati hálójukban tudnak keríteni egyet.

3 kedvelés

Úgy néz ki sajnos ez is bukó, csak a nanohoz látok náluk. Nekem meg persze, hogy a normál változat van.:slightly_smiling_face:

@szasza4791 nem opció?

3 kedvelés

Gondoltam már rá én is…Ha eredeti lenne nem is lenne kérdés, de egy klón tankról lévén szó, nem tudom ér-e a annyit az egész, hogy árának többszörösét adjam ki egy műanyag valamiért.

1 kedvelés

Háát nem ér szerintem sem…

1 kedvelés

Én ss-ből csináltatnék. Ha gondoltál rá akkor ér annyit és ss palásttal még többet is fog

2 kedvelés

Anno @Zephy től vettem tankot és tartalék palástot.
Írj rá, egy próbát megér.

2 kedvelés

Ha jól szolgált az a kis tankocska, pár év után megérdemelhet egy kb. 2000 Ft-os alkatrészcserét, hogy ne csak a fiók mélyén szomorkodjon.
Kérj árajánlatot @szasza4791 tól! Az nem kerül semmibe. :wink: :hugs:

2 kedvelés

Szia!

Van nalam a fiok melyen talan 2db origi is, szivesen elkuldom neked ha adsz elerhetoseget, imadtam azt a kazant volt belole vagy 5 :slight_smile: sajnos mar a kis urtartalom miatt nem aktualis nekem , csak all a fiokban.Szoval szivesen atadom olyannak aki elvezettel tudja majd hasznalni.

8 kedvelés

Szia! Köszönöm, hogy gondoltál rám. Látom már megoldódni látszik a probléma…

5 kedvelés

Szia! Köszönöm, hogy gondoltál rám. Látom már megoldódni látszik a probléma…

5 kedvelés

Szia! Király! Írok privit.

2 kedvelés

Csak hogy ne tűnjön kidobott időtöltésnek a tegnapi napom, ha más is palástot keresne a tankjához (ha megfelel az utángyártott palást is) itt van két link az aliról ahol minden is van, persze a doggyn kívül. :grin:

YUHETEC-clrane Store - Amazing products with exclusive discounts on AliExpress

Bestech Global Store - Amazing products with exclusive discounts on AliExpress

4 kedvelés

Én is írok… :blush: