Sziasztok!
A fenti címben levő “Djrum Black” dohányos aromát keresek. Aki ismeri kérem segítsen, mert a régi helyről nem tudok vásárolni. Valamelyik más gyártó és esetleg más néven futó helyettesítő aromáját keresem! HELP!
Sziasztok!
A fenti címben levő “Djrum Black” dohányos aromát keresek. Aki ismeri kérem segítsen, mert a régi helyről nem tudok vásárolni. Valamelyik más gyártó és esetleg más néven futó helyettesítő aromáját keresem! HELP!
Szia! Remélem tud valaki segíteni konkrét aromával. Én sajnos nem találtam, mert az általam ismert Hangsen Black Label sem kapható egy jó ideje. Alternatívaként: Ha jól tudom ennek az aromának a karakterét a szegfűszeg és édeskés dohány íz keveréke adja. Szóval szerintem a Clove + Tobacco aromák keverésével érhetsz el hasonló ízvilágot. (Flavour Art szegfűszeg aroma. Clove - FA0554)
Illetve találtam recepteket ami a Djarum Black ízvilágát hivatott reprodukálni. https://e-liquid-recipes.com/list?q=djarum+black
Vapemaster.eu ott elérhető és más is.
Zoltán, a Saint Clouds-ra van ötleted?
Azt csak a végső megoldás boltban lehetett kapni
És az mi?
Vape 42 oda volt írva nekik
Ma voltam a bikás parknál
Akkor van kb 4 hónapra való belőle, utána keresnem kell hasonlót, ha van olyan!!
Igen én is onnan szoktam rendelni, de sajnos már a kíínálatban sincs. Írtam email-t, de még nincs válasz.
Azt hittem van ugyanilyen aroma más gyártótól, keverni recept alapján nem hiszem hogy nekiállok. Köszönöm szépen a linket!
Laca előbb-utóbb válaszolni fog (szokott), nekem is az egyik kedvencem tőle a Djrum Black.
Már kedd óta semmi reakció a mai napig, szerintem ráírok még a mai nap.
Remélem, sikerül felvenni a kapcsolatot.
Hát nagy nehezen sikerült lebeszélni, és dajna nagyon rossz hírem van: A Djrum Black aroma megszűnt…
Hát, ezt nagyon sajnálom, kellemes íz volt.