Djrum Black aroma kerestetik!

Sziasztok!

A fenti címben levő “Djrum Black” dohányos aromát keresek. Aki ismeri kérem segítsen, mert a régi helyről nem tudok vásárolni. Valamelyik más gyártó és esetleg más néven futó helyettesítő aromáját keresem! HELP!

3 kedvelés

Szia! Remélem tud valaki segíteni konkrét aromával. Én sajnos nem találtam, mert az általam ismert Hangsen Black Label sem kapható egy jó ideje. Alternatívaként: Ha jól tudom ennek az aromának a karakterét a szegfűszeg és édeskés dohány íz keveréke adja. Szóval szerintem a Clove + Tobacco aromák keverésével érhetsz el hasonló ízvilágot. (Flavour Art szegfűszeg aroma. Clove - FA0554)

Illetve találtam recepteket ami a Djarum Black ízvilágát hivatott reprodukálni. https://e-liquid-recipes.com/list?q=djarum+black

1 kedvelés

Vapemaster.eu ott elérhető :wink:és más is.

7 kedvelés

Zoltán, a Saint Clouds-ra van ötleted?

3 kedvelés

Azt csak a végső megoldás boltban lehetett kapni​:smiling_face_with_tear:

5 kedvelés

És az mi?

4 kedvelés

Vape 42 oda volt írva nekik :smiling_face:
Ma voltam a bikás parknál​:smiling_face_with_tear:

5 kedvelés

Akkor van kb 4 hónapra való belőle, utána keresnem kell hasonlót, ha van olyan!!

5 kedvelés

Igen én is onnan szoktam rendelni, de sajnos már a kíínálatban sincs. Írtam email-t, de még nincs válasz.

4 kedvelés

Azt hittem van ugyanilyen aroma más gyártótól, keverni recept alapján nem hiszem hogy nekiállok. Köszönöm szépen a linket!

5 kedvelés

Laca előbb-utóbb válaszolni fog (szokott), nekem is az egyik kedvencem tőle a Djrum Black. :yum:

6 kedvelés

Már kedd óta semmi reakció a mai napig, szerintem ráírok még a mai nap.

5 kedvelés

Remélem, sikerül felvenni a kapcsolatot.

4 kedvelés

Hát nagy nehezen sikerült lebeszélni, és dajna nagyon rossz hírem van: A Djrum Black aroma megszűnt… :sob: :sob: :sob:

2 kedvelés

Hát, ezt nagyon sajnálom, kellemes íz volt.