Dampflion aromákat honnan tudnék rendelni?

Sziasztok. Szeretnék rendelni Dampflion aromákat. Van esetleg oldal ahol még elérhető? Továbbá szállít is Magyarországra? Egy oldal találtam amit, megtudtam nyitni. Német oldalt, de nem szállít ide. Köszönöm szépen.

2 kedvelés

Szia @lajosx25

Ha jól tudom a liquid-aroma.hu oldalon van néhány longfill amik közül tudsz válogatni, de csak VPN-el tudod elérni az oldalt ami az Opera böngészőben alapból benne van, de találhatsz néhány bővítményt amit letöltve menni fog. Androidra itt egy megoldás:
https://vaperina.cc/t/hogy-s-mint-vpn-android/32530
PC-s böngészőre pedig itt egy bővítmény:
Külföldi oldalakró rendelés

Én személyes tapasztalatból az Operát javaslom letölteni, ott minden egy helyen lesz és még menteni is tudod az oldalakat.

Nem mellesleg sima aromát nem találtam, csak a fent említett oldalon a longfill-eket.

8 kedvelés

Kedves Kinga!

Nagyon szépen köszönöm a válaszod. Utána is nézek. Szép napot kívánok neked!

Szia Lajos

Vaperina_Kinga üzent innen Vaperina <noreply@vaperina.cc> (időpont: 2025. jan. 9., Cs, 9:54) ezt írta:

7 kedvelés

Sajnos nincs készleten ott sem. Régen használtam, eszembe jutott gondoltam veszek megint. De nem igazán kapni sehol már. Szerettem volna valami mást. Esetleg ami van ilyen jó mint ezek az aromák olyat tudtok ajánlani nekem? Köszönöm szépen.

5 kedvelés

Ez attól is függ milyen ízvilágot keresel.

2 kedvelés

Hasonlót mint a Dampflion volt. Egyébként leginkább jelenleg Vampire aromákat használok. heisenberg ha jól írom, meg blood stukka. Inkább ez a vonal mint a dohányos. Don Cristo Pisztáciája is jó szerintem. Sokat kipróbáltam? De nem sok jött be. Ezért próbáltam veszek újra a régi ízeket amit szerettem. De sajna már nem kapni.

Vaperina_Kinga üzent innen Vaperina <noreply@vaperina.cc> (időpont: 2025. jan. 9., Cs, 10:26) ezt írta:

2 kedvelés