Csődbe ment a Dicodes

Egyikben sincs? :thinking:

4 kedvelés

Adjak? :rofl::wink:

(Küldtem át 100 klikket)

3 kedvelés

Most nézegetem, ha jól belehúzunk 9999999 klikk után lesz egy 0 klikkes Danink!! :grin:

4 kedvelés

Nem írja ki, hogy Gém Óvör? :thinking::grin:

2 kedvelés

Háát lehet,hogy csak úgy marad… :grin:

5 kedvelés

Akkor nem kapkodok!! :sweat_smile:

5 kedvelés

Ha fújod, nem csökken? :thinking::grin::wink:

4 kedvelés

De igen, a tüdömből a levegő! :grinning_face:

4 kedvelés

Kövezzetek meg, de én nem sajnálom őket. Brutálisan túlárazott cuccok, tele alap hibákkal – például beázó kijelzők, lötyögő gombok. Egy felhypeolt presztízsmárka volt, ami egyáltalán nem adott semmi pluszt egy kinai moddal szemben. Ha adott volna, nem dőltek volna be.

8 kedvelés

Ez is egy vélemény, bár én műszakilag sem értek vele egyet.

4 kedvelés

Tehát neked soha nem volt.

4 kedvelés

Gyorsan meg is néztem, nem lötyögnek a gombok semennyire sem!! :grinning_face: :grin:

4 kedvelés

2.5 milliónál már kicsit fog :grin:

3 kedvelés

Az lehet!! De valószínűnek tartom 2,5 millió klikk-nél a kinainak már a doboza sem lesz meg!! :grin:

3 kedvelés

De volt :slight_smile: Kerestem hogy hol van a közel 100.000 forintos plusz, de nem nagyon találtam.

2 kedvelés

Én csak ötöt vettem dicodesből (null km újakat ) a húsz első gagyi kiskínaimmal ellentétben.

Azok megdöglöttek,ezek meg nem.

Én megtaláltam benne azt amit te nem :man_shrugging:

Az ujjunk sem egyforma szerencsére.

7 kedvelés

Ezt így nem egyszerű számolni, forintra váltani amúgy. Kicsit olyan mint a hifizés, nem lineáris az ár/érték arány mindig. De hogy egy megvigyàzott Dani túlél 10 db 13k-s modot, az valószínűleg stimm. De éljen túl négyet, plusz a pontosság és az elektronika minősége, és a szrapabíró test. Nekem sincs Danim, de volt, és volt a kezemben pár.

5 kedvelés

Rendben igazad van.

5 kedvelés

Te is?

Én is megnéztem, de csak a biztonság kedvéért. :wink:

4 kedvelés

Szerencsére nem vagyunk egyformák, nekem 3 Danim van, aki tudja, az tudja, aki nem, az nem… Nem fogok most a minőségükről magasröptű litániát írni, helyette csak itt hagyom ezt:

Tűpontos sajnos…

8 kedvelés