Szia, én is jártam úgy, hogy megfogták a csomagomat. Azzal a különbséggel, hogy 4 db longfill aroma és 8 db nic volt benne. Utánvétes volt. Ez még márciusban történt, LH-os rendelés.
Egy darabig izgultam, hogy mi lesz, de a vége az lett, hogy lefoglalták. Bírságot nem kaptam.
Azóta-lekopogom-nem volt problémám, máshonnan rendelek, sokkal óvatosabban…
A Tiéd annyiban más, hogy “csak” aroma van benne. Hallottunk itt már olyat, hogy a csak aromás csomagot feltartották, aztán tovább engedték. Reméljük, a Te esetedben is így lesz. E-mailt nézzed, hátha kapsz róla valami értesítést.
Nem szívesen mondom ki, de sajnos @Zsolt68 -tal egyet kell értenem ebben.
Amennyiben Spanyol és a UPS a szállító akkor többször volt már navos csomag vizsgálat .. én is jártam már így … Csak aroma volt.. átnézték ezzel a csicska UPS nyert egy kis időd, hogy végre megtalálják a címem .. és utána gond nélkül megkaptam …
Friss tapasztalatként írom. A rendelést 11.25-én adtam le a spanyol oldalon, 12.05-re jelezték nap végéig a csomagot. 12.04-én kaptam az UPS-től fennakadási értesítést , amely szerint “A címzettnek nem volt számlainformációja ehhez a csomaghoz, és a csomagot nem vette át.
Vecses, Hungary”. Ebből az értesítésből jött még 3 vagy 4 darab. Közben 12-05-én felhívtam az UPS ügyfélszolgálatot, kedves volt az ügyfélszolgálatos hölgy, és mondta hogy kiemelték a csomagot szúrópróbaszerűen vámellenőrzésre, ha lesz változás, akkor látni fogom, a nyomkövetésben, vagy jelentkezni fog a hatóság. Ma reggel jött még egy fennakadási értsítés, majd délután 1/2 3 körül váratlanul megjött a futár a csomaggal. Vámos ragasztószalag nem volt rajta, olyan mintha ki sem bontották volna. Csak aroma volt a csomagban. Remélem neked is hasonlóképpen megoldódik.
Nálam is ugyanez a szitu! Ugyanez a szöveg UPS-től. Ma annyi frissítés jött, hogy úton, felkiáltójellel, hogy hova azt nem tudni… Ma lett volna a tervezett kézbesítés, de nem ért ide. Ha lesz változás, megírom!
A UPS ezt rendszeresen szereti eljátszani, múltkor már oda jutottam leszarom mit írnak .. úgy is tudom ,hogy a csomagom megérkezik mm ( nem csak vape cuccnál szivattak ). ..
Érdekes,hogy csak a UPS-nel van szúrópróbaszerűen vizsgálat .. szerintem ők maguk jelzik a nav-nak ha vape csomagot találnak .. vagy nem tom … Hihetetlen egy cég ..
Kb egy hónappal ezelőtt vártam egy csomagot UPS-től, kézbesítés napján megállt az ExpressOne furgon a ház előtt és kezembe nyomta a UPS zacskós csomagot
Kérdezgettem a futárt hogy ezt így mégis hogyan, annyit mondott időnként átpasszolnak nekik kiszállításra csomagokat és van ott baj, nem is kicsi, nem csodálkozna ha hamarosan megszűnne az itthoni telephely…
A következő cikket és videót mindenféle pánik keltés nélkül, tájékoztató jelegel teszem közzé!Ez eddig is így ment bármikor ellenőrizhetik a csomagodat!
A videóban szereplő csomag bontás nem mostani valószínű sokan rá ismertek LHs csomagok.
A csomag tele van nic boosterrel.Valószínű ezért foglalták le.
Továbbra is mindenki csak saját felelöségre rendeljen!!
Annyira tud idegesíteni a megnevezés: „ízesített elektromos dohánytermék”! Az aroma mitől lesz dohány? Mi köze a kettőnek egymáshoz? Mondjuk a boostert sem értem, miért dohánytermék. Nevezzék akkor rendes nevén, hogy elektromos cigaretta utántöltő folyadék, vagy mittudomén, de ne dohányterméknek.
Ezen elnevezésekkel is csak próbálják igazolni a dohányipari és az eddigi állami bevételek fenntartása érdekében kirótt sarcot.
Az egészség nem jó üzlet az egyénen kívül senkinek sem.
Ezért léteznek a rendelésre gyártott kamu tanulmányok és zajlik a vépelés démonizálása…már a drogosokénál is nagyobb a “bűnünk”,
Aromára rá is van irva hogy tankba ne töltsd hígítást igényel!De a gyógyegerek szerint az is ecigi utántöltő folyadék!A boostert meg hagyjuk is.Odakinn bárhol dbja filléres tétel úgy hogy nekik is van rajt haszon.Akkor itt a dohiboltba 8x10x haszon?Így persze hogy mindenki megoldja másképp.Ez nem normális dolog mint ahogy sok más se.Egyenlőre ez ellen tenni nem tudunk sajnos.Ha lenne itt nálunk is több nagy városba legalább 1db Vape bolt mint anno Budapesten más lenne a dolog.Ha készleten nem is tartanának de elő rendelésel bármit be tudnának szerezni.Normális haszon kulccsal nem 8-10x.Lenne rá igény kereslet.
Értem én. Vagyis nem. Ha kimegyek és veszek, az legális. Ha lusta vagyok és rendelek, az nem legális. Bakker, ebből élnek a futárcégek, az emberi lustaságból. Valahogy ilyenkor kezdek azokkal egyetérteni, akik azt mondják, hogy vesszen az EU. Elnézve a sok rendelkezést, amiket hoztak, tényleg tökön lövik magukat. Nem megyek mélyen bele, mert nem politizálok itt, csak egy példa: az autóipar.