Ajánlások gyüjtése szavazáshoz

Kezdőknek és haladóknak is ajánlom a Vaporesso Target PM80 SE változatát, amely már 18650-es akksival megy. Jó ízvisszaadás, és tartós porlasztók jellemzik egy esztétikus és könnyen zsebrevágható formátumban. 3-4 hónapja használom, egyáltalán nem folyik és alig tapasztalható kondenzáció. Szerintem ma a legjobb pod-mod :slight_smile:

3 kedvelés

Sziasztok.
Elöljáróban, sokan nem fogják osztani a véleményem, de ez az én tapasztalatom.
-Wismec CB80.
Ez volt az első mod amit megvettem kezdőként (jó ez egy kicsit erős tőlem még van mit tanulnom), akkor még nem tudtam, hogy dl, vagy mtl, viszont ezzel kipróbálhatam mind a két felhasználási lehetőséget, akkor még porlasztós tankkal. (Csak a porlasztókat kellet cserélgetni).
Már 1,5 éve nyúzom napi 8-10 órában. Le van harcolva szegény, de teszi a dolgát.
Számomra tökéletes. Kicsi, de cserélhető akus, nem zavaró a zsebben, ww-ben teszi a dolgát.

2 kedvelés

Sziasztok. Ez a téma holnap lezárul! Aki szeretne írjon bátran ajanlásokat! :blush:
Hétfőn pedig kikerül a szavazás. Az általatok felsorolt vape holmikra kell majd szavaznotok. Az a szavazás is jó sokáig kinn lesz! :blush: Annak a végeredménye pedig a Ti általatok ajánlott vape cuccok kezdőknek lesz. Persze valami hangzatos címet fog kapni. :blush:

Figyelem! A szavazásba már nem fogok tudni belenyúlni én sem! :slightly_smiling_face: Úgyhogy aki nem ajánlott még semmit, de szeretne, még holnap este 6ig megteheti.

Köszönjük, hogy ebben is részt vesztek! Vape napot mindenkinek! :blush::heart:

2 kedvelés

Brunhilde mtl:heart::heart::heart::heart:
Első építősöm, nincs is hasonlítási alapom, de egy darabig nem is lesz, mert szerelem van :blush:

4 kedvelés

A Brünhilde DL verzió nem jött be senkinek? :thinking:

1 kedvelés

Külsőre igen, de nem próbáltam. Szerintem a szavazásban elfér. Ha az a szabály, hogy ajánlani kell és csak akkor kerül bele, akkor ajánlom, mert szép.

1 kedvelés

Ezt én is hallottam. :thinking:

Sziasztok!
Nekem volt Brunhilde DL verzió, de sajnsos nem lettünk barátok! Kinézetre valóban szép, bár nem egy kis darab! Ízt nem adta nekem annyira jól vissza, de elképzelhető, hogy nem jól építettem, és mesh-tank mellett használtam párhuzamosan, ami számomra az ízbajnok! vattázásnál olyan égbekiáltó nehézség nem volt, bár néha jött egy-két száraz slukk! Folyásra már nem emlékszem! :thinking: De szerintem még egyszer nem lesz ilyen tankom! :slight_smile:

1 kedvelés

Elsőre én is azt gondoltam, de rájöttem mi a hiba. Az üvegpalást alatti tömítés volt a hibás, gyárilag fordítva volt betéve. Nekem ez volt a gond, azóta egyszer sem folyt meg.

3 kedvelés

Ajánlani ajánlanád?

Nem nekem, a szavazáshoz. Számomra túl nagy, nem jó a pipáimra, és modon sem szeretem a 22mm+ tankokat.

2 kedvelés

Ajánlanám a Brühilde DL verziót és az MTL -t is. Valamint az Innokin Kroma - R modot. Valamint nagy kedvencemet Cthulhu Hastur MTL RTA tankot is.

Esetleg van valakinek tapasztalata a Typhoon GX RDTA ról? Kiváncsi lennék rá.

2 kedvelés

Szia @LordGaret, javaslom az új téma indításást a Társalgó kategóriában. :slight_smile:
Mivel a téma címe jön szembe legelőször, lehetséges, hogy egy külön témát létrehozva előbb kapsz infót a GX-el kapcsolatban. :slight_smile:

2 kedvelés

Aeroszol ha már itt tartunk :slight_smile:

Igen, valamelyik hivatali vagy szervezeti fogalmatlan így kezdte el nevezni. Végülis helytálló lenne, és akkor elfelejthetnék a dohányzás meg a cigaretta szavakat is. Ha dohányt tömnék a pipámba eltömődne a coil, de valszeg a boxmodom sem működne vele, hiába raknám az akku helyére, bár ha meggyújtanám az akkut, az füstölne rendesen :wink:

Edzés közben megint eszembejutott valami, hogy bár a kezdőknek lesz a lista ajánlva, de itt fent alig van kezdőszett.
Akármennyire is lenézett, még dohányboltban is kapható (volt? nem járok olyanba mostanság), és teljesen jó a Joytech Ego One az áttéréshez. Tényleg értelmesen működik, porlasztót is kapni (lehetett) hozzá nemzetthyben, Dl-es, MTL-es porlasztója is van, kicsi, könnyű, relatíve olcsó. Mindenképp jobb mint a vérgagyi vape-penek, és nem is olyan ijesztő elsőre egy kezdőnek mint a három akkus modok valami 25 milliméteres meshes tankkal.

Észben tartottam az Aio-kat, olyan opció is lesz. A full kezdőknek. :slightly_smiling_face:

2 kedvelés

Ez a téma automatikusan lezárult 31 óra után. Nincs lehetőség új hozzászólás küldésére.