ez a baj nekem pl kék nincsen még csak 2 fekete meg egy zöld mod van eddig így jó lenne egy kék isnagyon elgondolkodtató ez jó ár érték arányban van de nagyon és még nagyon be is jön mtl re tökéletes lenne nekem.Csak akkor kell egy mtl rta tank is melléááá mondom én nehéz ezt megállni.
Nekem is van kettő fehér, nincs azzal semmi gond, meg úgy egyik színnel sem, mindenki vegye ami neki bejön.
Nem sajnos mikor beregiztem pár hete és vettem dolgokat másnap jött a kód azt nem hasznaltam el de egy hétre rá a liquidekre a 30%-osat igengondolom egy-kéthetente jön valami,szólok ha küldik
Csakhogy ne maradj kék mod nélkül, én is majdnem megvettem egy gyenge pillanatomban, de még tudtam törölni a rendelést.
https://m.fasttech.com/products/0/10070516/9661953-authentic-asmodus-colossal-80w-tc-vw-apv-box-mod
na ilyenem anno volt amúgy szerettem is csak eladtam már bent a kollégának.de már 1 éve ennek kb szerintem.
Ilyenem is van, csak sajna megsérült a festés pedig tetszik ez az átmenetes kék.
Sajnos elég silány az akksikupak festése, lehet lecsiszolom teljesen. Akkor legalább egy ss tank jól nézne ki rajta.
szép szép ez istetszetős.
Gyanítottam ,a 30%-osnál is szarakodtam a kuponnal azt hittem a rendszerük akad,úgyhogy a 30%-ot használtam el a végén a kupont meg megtartottam
Tééényleg!Soha rá nem jöttem volnaKöszi
A piros még jobban tetszett,de az nincs már
Dehogy nagy!Picike!Aranyos!
Használd egészséggel
@Szabolcs_Barna itt van a legjobb áron…10.500.-
https://www.3avape.com/products/yihi-sxmini-mx-class-mod-75w?_pos=1&_sid=1b1615633&_ss=r
Május 4.-én rendeltük
14.000 vagy 14.500 lett a szállítással.
köszike,nem akar esetleg valaki rendelni ne legyek egyedül már
Ezt szerettem volna elsőre,de csak fehéret és kéket látok ahol találtam(jó áron)De azért elképzeltem egy párszor,hogy a piros van itt az asztalomonFőleg most,hogy szép pirosak a körmeim
@Szabolcs_Barna egy Kizoku limit mint nekem?
Köszönöm mindenkinek
Hát kinek nagy, kinek kicsi, attól függ honnan nézzük.
Bármennyit is veszek, mindig van szebb, jobb, gyorsabb.
Mondjuk ezzel együtt lineárisan ürül a pénztárca is.
@anon88785338, használd egészséggel!