Szerintem ha ilyened van,és úgy használod,ahogy kell,akkor el kell kapni a pillanatot,hogy ne csak a mod alját lássák!
Nekem már az is sok(k), hogy nagyra kell nyítni hozzá a szád…de persze mindenki azt csinál, ami jól esik.
Vigyázat!!! A címben feltüntetett témára próbál az írás válaszolni:
Abszolút mértékben egyet értek.
- Amikor friss tankot választasz egy webshop-ból, a szempontok közül csak az esztétikum lesz az egyik első.
- Amikor kipróbálod rájössz, hogy mire is gondolt a gyártó.
- Ha nem jön be kicserélheted, mert mented a menthetőt.
Az csak egy külön extra, ha a gyártó többfélét csomagol a termékhez. Nem is példa nélküli…
Nekem a Dvarw-ok voltak az első tankjaim és nem is használtam a saját driptipjét (mert nem tetszettek) amíg rá nem jöttem, hogy azzal a legjobbak. Azt viszont értem, ha valaki legyártatja nemesebb anyagokból, azonos paraméterekkel.
A pirosakat nem hordom, de itthon adja
Egyet hordok, a citromost, tarcsiba.
Ez a Ming trip család az egyik legjobb funkció, anyag és forma, amit valaha gyártottak.
Fehéreket hurcolom
Itt is látszik mennyire szubjektív ez.
Nekem például pont a dvarwé annyira nem jön be, hogy a másodikét már ki se vettem a dobozból
Nálam pl egyik fő szempont, hogy ne fém legyen.
Bevallom,sokáig nem foglalkoztam a kérdéssel. Minden tankomat azzal használtam ,ami volt hozzá gyárilag. Mert hát ugye " ki van fizetve!". Éreztem a kényelmi különbséget,de nem foglalkoztam vele .Mindegyiknél elkönyveltem,hogy ez ilyen,azt kész.Elsőre a wotofo stng gondolkoztatott el,utána a byka.
Én a rövid drip tip-eket nem szeretem.Nekem ez az ideális(van 4 belőle már):
a byka drip-nél megértem a dilemmát
Amúgy kitalálhatnák a beépített led-del működő transzparens drip tip-peket is. Gombelemet a top cup-ba és választható színbeállítást hozzá.
Nálam meg azért esett el mert ezt az elején ránézésre gondoltam,hogy így lesz.Megspórolva ezzel némi légteret a padláson
Az első dwarv tipjét ki se csomagoltam mert okádéknak találtam.Most a kettőt ami érkezett éjjel-nappal ezzel használom és nagyon megszerettem.Az egy más kérdés ,hogy akkor is okádék.
Érdekes, hogy mind az SE, mind a V9 driptipjét kedvelem
én ezt elhiszem!
A színük ellenére?
Jogos, az átlátszó is egy szín
Szerintem is tök béna
Én direkt rendeltem hozzá SS tipet, na azzal már kinéz valahogy.
Munkámból adódóan kissé unom az ss-t. A következő tankom ezért fekete lesz,fekete drip tippel. Mivel múlthéten vettem a byka-t, kicsit várnom kell. Ha minden igaz,holnapig. Már úton van.
Nem élem most bele magam a formaságokba.Kiélvezem amig meg együtt lehetünk