nem mellesleg ez elegáns a női ajkakban ![]()
Eszembe nem jutott volna,mennyire magas labdát dobok fel,egy egyszerűnek tűnő kérdéssel. Gondoltam,majd jól kitárgyaljuk,hogy valójában mekkora jelentősége lehet egy jól vagy rosszul megválasztott drip tipnek. Hátha ,aki még nincs benne a vapelésben annyira,az hasznos véleményekhez jusson. Én balga, naív! ![]()
![]()
![]()
Ezt ne fokozd, mert ez a Milla. Mit fog kezdeni eztán Zolika a kedvenc drip tipjeivel? ![]()
szerintem azt mondja, hogy “mindenki bekaphatja”!..a sajátját ![]()
Amúgy mi ez a “Milla” kifejezés?
Igen harmonizáló a lila és a lazac rózsaszín komoly textúrák tükröződnek rajta de ez a gunmetál valahogy ront az összképen . Csikidam ![]()
![]()
![]()
Emilio…
Csak semmi offolás: legyen egyenes, kemény és vastag. ![]()
Petrence rúd ![]()
![]()
Hát én szeretem érezni a számban…hupsz…na mindegy, nekem ezek a csutkák nem jönnek be. Igen, dvarw a nyerő forma nálam.
Félve kérdezem,ezek a te elvárásaid,vagy ezekkel az elvárásokkal találkoztál esetleg vaper találkozókon? ![]()
Nem a méret a lényeg szöveggel ne gyere . Jóóóóó ![]()
Sajnos ott nem voltak csak csutkák. ![]()
Nem a méret a lényeg! Kivéve ha kicsi. ![]()
Az ideális driptip elvileg olyan, mint egy jó hangfalkábel.
Ott sincs.
Nem ront a gőzön, nem csillapít, nem hűt, nem csapat le. És optimalis testérzést biztosít.
Pedig hidd el, hogy számít, egész más egy röviddel…és ne gyere nekem azzal, hogy nem számít. ![]()
Egyébként minél hosszabb, annál hűvösebb a gőz, én azt vettem észre.
Ezek mos KOH,I,NOR vagy ICO tollból vannak ? ![]()
![]()
Csak a drip tip esetén ez elég szubjektív. Hangfal kábelnél azért jobban “beskatulyázható”, nem?
Ezek rendelésre készültek…már ne haragudj. ![]()