Ki mivel vépel?
Látom bejött a GeekVape Sub-Ohm. Jó ízeket ad, meddig bírja körülbelül egy porlasztó, ízre milyen és gőzre?
Itt csak a szokásos Wotofo páros, Profile RDA és RDTA ( squonk üzemmódban ).
Ez a Z Max tank nagyon bevált nekem. Csak dohány ízt szívok, így 4-5 hónapig jó egy porlasztó.
Az a 4-5 hónap csak elírás ugye? Nem 4-5 hét akart az lenni?
Nem elírás.
Hát akkor nagyon sajnálom, hogy rövid vape pályafutásom alatt még nem találkoztam, olyan porlasztóval ami 4-5 hónapot kibírt volna, még a kerámia porlasztó sem!
Hát földim, meg kell mondjam, hogy az egyik legjobb porlasztókat véleményem szerint a geekvape csinálja, van a családban egy zeus, a 0,4-es porival van használva, tökéletes íz és gőz!
Az bizony hűha kategória, annó nálam is az egy hónap volt a plafon porlasztó ügyileg, de az már nagyon ki volt maxolva.
Örömmel olvasom, hogy manapság gyártanak vállalható minőségű porlasztókat!
A válaszok alapján bizony felkeltette az érdeklődésemet ez a Sub-Ohm szépség!
Kár volt megkérdeznem, most egy újabb tétel került a listámra…!
Ha gondolod egyeztetünk egy időpontot és eljössz megmutatom élőben és kipróbálod, hogy milyen, és akkor eltudod dönteni, hogy kell e ez neked!
Hát az eleaf meg jó ha 1 hétig bírta, már amikor nem szemétre való volt már out of box…mondjuk az sem mindegy mit szívsz, vannak azért olyan levesek, ahol a geekvape is letérdelne 2 tank után.
Köszönöm szépen, nagyon kedves vagy! Nem mondom, hogy nem élek a lehetőséggel, nem felejtem el, de már most úgy vagyok vele, hogy “kell” és a próba biztosan nem az ellenkezőjéről győzne meg, ellenben vásárlás után nézhetnék új lakcím után is egyben…!
Jelenleg stop van ( és nem benzin )!
De egy jó találkozó sohasem rossz!
Új kéró új szett, lehet ennél jobb?
Ahogy gondolod, az ajánlatom áll!
Amúgy igen, habár nem évtizedek óta vapelek, de pár éve még igen könnyen futottam lesre a különböző gyártók porlasztóival, sőt nem olyan régen is előfordult az ilyesmi, igaz volt pozitív példa is, a Wotofo SMRT porlasztók igen hosszútávú barátaim lettek.
Új gyerektartás! Szinte tökéletes kombináció!
Hát igen, az már nem olyan jó buli.
Nem fog ilyesmire sor kerülni, ahogyan szoktam írni: az idő a Vaper egyik legjobb barátja, majd szépen fokozatosan, úgy a zasszony gyomra is könnyebben elviseli, ráadásul az esetleges “Most ne apa, fáj a fejem!” is elkerülhető!
Én meg még azt gondoltam a 2.5 hónapig kitartó Eleaf HW1-C kerámiás (0.25Ohm) világbajnok…vettem is 15db-ot belőle rögtön 1.80€/db-ért