Hasznos tervező programok kezdőknek .
Ha jól néztem a letöltött program is magyar nyelven futtatható.
Illetve aktív online felületen is .
Vannak nyomtató cégek és vannak egyének nem mondanám drágának a cégeket . De ha nem teljes elemeket kér az ember pl 4-6 részből áll az igen megdobja az árát egy cégnél .
De ő viszi a prímet . Értékelései kiválóak.
Filamentek nagyon széles szín és anyag skálán mozognak . Kérdés az van e spéci anyag ahol szeretnénk nyomtatni .
Anyaguk lehet PLA, ABS, PETG, TPU, PC, NYLON.
Színek meg hú .
Ugye hogy ugye . Van leírás mi kell hozzá 75c . Szerepel benne 75c de ugyan az a felfogatása mint 250c nek . Alábbi fajlokban latható a mérete és kötése a lapoknak. dna250color.pdf (1,8 MB) dna75color.pdf (1,1 MB)
természetesen…Ez egy 40cm magas modell lett. (azt azért had említsem meg hozzá, hogy az eredeti modell lett lekicsinyítve ekkorára, -az elemei- mert az embernagyságú harci droid volt amit korábban már megcsináltunk csak most épp félbe maradt a festése meg egy két helyen a javítása és még várat magára.)
azért fizetős, mert ez valaki megtervezte és szeretne a munkájáért pénzt is kapni. -de én se értem magát a cults 3d nyomtató oldalát hogy sok termék fizetős…van mondjuk egy olyan mod, amire még agyalok hogy kiadjam rá a kért összeget mert nagyon bejön és a fegyveremre jól is mutatna…
Egy Punisher Shadow 2 grip…
Bár én az ilyenekért nem szeretek nagyon fizetgetni…(meg lusta is vagyok megtervezni)
Na ezen dolgoztak . De a fenti na azért van külömbség
b80 lap méret leveszed meg adod neki a vastagságát felhúzod , köröket meg rá illeszted . Nincs át fedés . Jó munka van vele értem. De b+