Nagyon művészi
Ez igen!
Ikertonyok
Majdnem.
Az eut is odaakasztom az ali mellé.
Különben gyors halált fogok halni fiatalon az asszony keze által.
Látom senki nem szereti fényképezni a szettjét, na mindegy, én igen.
A háttérben finoman felsejlik a szikkasztógödör sziluettje, ejj, de szép is ez (a karom beszart a sok ásástól).
Pici DL így estére.
Napi vape más tollaival ékeskedve A vasárnap csendes nyugalmába hasított bele a Kedves döntése, ő is vapelni fog!
Először a döbbenet ült ki az arcomra, majd könnyezve-zokogva vettem tudomásul, hogy kinézte magának az Arest, aztán a Dvarwot (felsírtam amikor közölte, ez lesz neki a legjobb)…
Végül több próba, készülék és tankteszt után emellett döntött:
Így aztán neki ez lesz a mai szett, saját felügyelete alá vonta a Drag X-et.
Én meg újabb nyűgöt kaptam a nyakamba, de mily édes teher is ez!
Aki szeretne segíteni nyomorult helyzetemen, hiszen immár családilag leszünk “vapehülyék” nyugodtan támogathatja a saját magam megsegítésére létrehozott alapítványom!
Szia @Viktor_Hajdu kérhetnék véleményt az ELF citromosáról? Nézegettem de még nem tudtam dönteni, egy igazán jó tiszta citromos ízt szeretnék a nyárra! Köszi
Nehari, de ez egy ritkaszar kép, azt hittem eddig, hogy csak én tudok ilyet csinálni.
Mondjuk ha az volt a cél, hogy a csúcsok látszodjanak, akkor nem szóltam.
Nemhari, hajnali háromkor örülök, hogy egyáltalán bármilyen kép elkészül.
Szia ZolI!
Számomra citromos-túrós süti íz. Kellemes, édeskés, hozza a citromot is, de nem igazán az, amit én kerestem. A többieknek nagyon ízlik, és én sem tudom azt mondani hogy rossz, nekem nem elég gyümölcsös és friss, és nem elég savanyú.
Köszi szépen, sajnos én is kimondottan citromos aromár keresek de eddig sajna nem találtam meg az igazit, de mivel a citromot és a túrót is szeretem lehet teszek egy próbát vele! Ha nem jön be akkor is elfogy 60ml, nem gáz!
Szívesen! El fog fogyni az biztos! 10-15ml maradt a flaksziban, arra Anya lecsapott azonnal. Ha esetleg menet közben találsz igazi citromos cuccot nyárra, gondolj rám egy üzenet erejéig lécci! Én is azt keresek esti “limonádézás” mellé.
Rendben, még szép, hogy üzenek mert keresni fogom! Nem adom fel!