Nagyon mƱvészi
Ez igen!
Ikertonyok
Majdnem.
Az eut is odaakasztom az ali mellé.
KĂŒlönben gyors halĂĄlt fogok halni fiatalon az asszony keze ĂĄltal.
Låtom senki nem szereti fényképezni a szettjét, na mindegy, én igen.
A håttérben finoman felsejlik a szikkasztógödör sziluettje, ejj, de szép is ez (a karom beszart a sok åsåstól).
Pici DL Ăgy estĂ©re.
Napi vape mĂĄs tollaival Ă©keskedve A vasĂĄrnap csendes nyugalmĂĄba hasĂtott bele a Kedves döntĂ©se, Ć is vapelni fog! ElĆször a döbbenet ĂŒlt ki az arcomra, majd könnyezve-zokogva vettem tudomĂĄsul, hogy kinĂ©zte magĂĄnak az Arest, aztĂĄn a Dvarwot (felsĂrtam amikor közölte, ez lesz neki a legjobb)⊠VĂ©gĂŒl több prĂłba, kĂ©szĂŒlĂ©k Ă©s tankteszt utĂĄn emellett döntött:
Ăgy aztĂĄn neki ez lesz a mai szett, sajĂĄt felĂŒgyelete alĂĄ vonta a Drag X-et.
Ăn meg Ășjabb nyƱgöt kaptam a nyakamba, de mily Ă©des teher is ez!
Aki szeretne segĂteni nyomorult helyzetemen, hiszen immĂĄr csalĂĄdilag leszĂŒnk âvapehĂŒlyĂ©kâ nyugodtan tĂĄmogathatja a sajĂĄt magam megsegĂtĂ©sĂ©re lĂ©trehozott alapĂtvĂĄnyom!
Szia @Viktor_Hajdu kĂ©rhetnĂ©k vĂ©lemĂ©nyt az ELF citromosĂĄrĂłl? NĂ©zegettem de mĂ©g nem tudtam dönteni, egy igazĂĄn jĂł tiszta citromos Ăzt szeretnĂ©k a nyĂĄrra! Köszi
Nehari, de ez egy ritkaszar kép, azt hittem eddig, hogy csak én tudok ilyet csinålni.
Mondjuk ha az volt a cĂ©l, hogy a csĂșcsok lĂĄtszodjanak, akkor nem szĂłltam.
Nemhari, hajnali hĂĄromkor örĂŒlök, hogy egyĂĄltalĂĄn bĂĄrmilyen kĂ©p elkĂ©szĂŒl.
Szia ZolI!
SzĂĄmomra citromos-tĂșrĂłs sĂŒti Ăz. Kellemes, Ă©deskĂ©s, hozza a citromot is, de nem igazĂĄn az, amit Ă©n kerestem. A többieknek nagyon Ăzlik, Ă©s Ă©n sem tudom azt mondani hogy rossz, nekem nem elĂ©g gyĂŒmölcsös Ă©s friss, Ă©s nem elĂ©g savanyĂș.
Köszi szĂ©pen, sajnos Ă©n is kimondottan citromos aromĂĄr keresek de eddig sajna nem talĂĄltam meg az igazit, de mivel a citromot Ă©s a tĂșrĂłt is szeretem lehet teszek egy prĂłbĂĄt vele! Ha nem jön be akkor is elfogy 60ml, nem gĂĄz!
SzĂvesen! El fog fogyni az biztos! 10-15ml maradt a flaksziban, arra Anya lecsapott azonnal. Ha esetleg menet közben talĂĄlsz igazi citromos cuccot nyĂĄrra, gondolj rĂĄm egy ĂŒzenet erejĂ©ig lĂ©cci! Ăn is azt keresek esti âlimonĂĄdĂ©zĂĄsâ mellĂ©.
Rendben, mĂ©g szĂ©p, hogy ĂŒzenek mert keresni fogom! Nem adom fel!