Azért örömmel jelenthetem, hosszas vergődés után már látom a fényt az alagút végén. Csak nem értem, miért dudál…
Engem már 3x is megakartak győzni…eddig nem sikerült, pedig 2x gyűrű is volt, 1x még kitűzött nap is (Ausztráliában)
Nem kell gondolkodni ki milyen ruhát vesz fel megmondja a Zasszony kartárs . Nem fáj a fejed a pénz miatt asszony vagy mi segítünk elherdalni
Kismiska! Te is amatőrködsz itten csak!
Pedig jó is ám a pisztergálás! Csak hát nem pudingoknak!
ne csigázzzz
Pudingokat nem is! (erre rá is tüsszentettem )
Ez a pisztergálás? (gesundheit)
a puding próbája az evés
Most majdnem mondtam, hogy akkor legyen uborka a puding helyett… de…
Nicht Bangkuki!
Épp most derült ki egy másik témánál, hogy nem is vagyok Mihály
Én se Csányi… nekem a netbank mondta meg az igazat.
Mindenki megijedt a pisztergálástól…
Ne hari, de ez a pisztergálás, nem, be vagyunk szarva.
Mehh… uborkák.
No kérem @Bea, kiprobáltam a Hera TC-jét. Az van, hogy magasabb ellenállás kell neki mint amit most összehoztam csuklóból, mert szerintem az ohm érték alapján állítja be saját magának a wattot. Gobdolom, mivel nem találtam erre vonatkozóan beállítási lehetőséget. Roppant egyszerű, TC-re váltasz, belövöd a hőfokot és mehet is a móka.
Abszolút élvezhető, jobb ízű, mint VW-ben. Bár a gőz kevesebb, de ízben nagyon ott van, ahol lennie kell. Közben pedig az is kiderült, hogy beigazolódott a sejtésem. Ez egy DNA60 board-al ellátott készülék. Illetve még annyi, hogy az ohmot újra kell méretni a moddal TC-ben, meg kérdi, hogy új, vagy régi, természetesen az újat kell választani. Minden jel szerint lockolja magától az ellenállást miután le lett mérve, mert az koprra ugyanannyi marad mindvégig.
Tehát a válaszom, hogy milyen a Hera TC-je, a határozott válaszom az, hogy felülmúl minden várakozást. Huzamosabb ideig akkor marad nekem TC-ben, ha összehozok egy 1 ohm közeli értéket, de a Bishop-ban a kevés hely miatt csak 0.64-re tellett. Újra mérve pedig 0.65-öt mutat, úgyhogy maga a készülék is elég pontos. Ja és visszaváltva VW-be, újramérve is maradt a 0.65, szóval király minden.
Szerk.: Az én balgaságom, hogy nem sikerült ráakadnom a watt beállítás lehetőségére. Sokadik nekifutásra, elgondolkodva @Balazs_Samu_Nagy hozzászólásain, kicsit jobban odafigyelve sikerült előcsalnom. Nagyon fontos, hogy tűpontosan egyszerre legyenek megnyomva a gombok! Utólag végigvezettem magam a metódusokon, én nem voltam elég precíz. A kapkodás lesz egyszer a vesztem…
A helyes gombkombinációk a kovetkezők:
- A plusz és mínusz egyidejű megnyomásával lezárjuk az említett gombokat.
- Lezárt állapotban a plusz gombot megnyomva elénk tárul a power menüpont, tovább nyomkodva a TC menük jönnek sorra.
- A tetszőleges kiválasztásához egy tűzgomb nyomás szükséges.
- TC-ben a watt állításához megnyomjuk 5x a Tűz gombot, ez lezárja a készüléket, de ez így van jól. Majd ezután a plusz és mínusz gombokat egyszerre nyomva tartva kiírja a mod, hogy “Hold up to change power”. Ezen utasítást követve a plusz gombot megnyomva olyan látvány fogad mint power módusban. Beállítjuk a kívánt watt értéket, majd egy tűzgomb nyomással “leokézzuk”. Abban a pillanatban már ismét a TC hőfokot láthatjuk a kijelzőn amit most már simán össze tudunk hangolni a watt értékkel.
- Az ellenállás lezárásához TC módusban nyomjuk meg 5x a tűzgombot, természetesen ismét lezár a készülék, de ez így jó. Majd ebben a zárt állapotban a tűzgomb és a plusz gomb egyidejű megnyomásával lezárhatjuk az ellenállást.
Szíves elnézéseteket kérem, ezekért a szarvashibákért én, avagy a kapkodásom a bűnös.