2
Minek nekünk ellenség, ha ilyen barátaink vannak?!
Szendehely, Katalinpuszta, Gyadai tanösvény:
…és akik mindíg támogatnak és mögöttem állnak:
…és ahogy állnék fel a fotó után, majdnem fel is löknek.
Ma megnéztük a Nógrádi várat is:
A vár tövénél álló büfében kíválló a kávé, forrócsoki és a frissen készült kürtöskalács:
Nem bunkóságból Oberon is lesz ?
Iganzán tetszetős képek. Prágában fogsz fotózni mese szép tud lenni ősszel.
Csak az étteremnek nevezett borospince maradvány túlárazott és kicsi a kínálat
A kis büfé jó volt, egyebet nem tudok mondani.
Ja, de: Árpád bisssztosssa’ jó munkásember.
Csak a büfében voltunk. Van ott egy ilyen étterem szerű, valami “Zen”" nevű, de az teljesen üres volt. Viszont bárki jött vagy ment az vett egy kürtöskalácsot és mi sem bántuk meg. Finomak voltak.
Kicsit széles volt tegnap voltunk a gyerekekel. Már tanultam oda a parkolóba Lady-vel nem állok be mégegyszer nem tudok kifarolni 10-16Y kellett
Kell kaptatni felfelé rendesen
Kalács első osztályú. De mi kaptatás és friss levegő után egy kicsit visszább megyünk Berkenyére a Szent Annába na az kiválló . 2 osztálytársam a szakács habár már felmondás allat állnak .
Voltunk a Szent Annában. Nem lett a kedvencem.
A felszolgálás első osztályú, a pincérek kedvesek és gyorsak. A hely szép, tiszta és higénikus. Van forgalmuk rendesen.
Viszont a csirkemell szezámmagos bundában halízű volt, talán az olaj miatt és a csülökpecsenye szerintük főzve a legjobb. Nem szóltunk semmiért, de ez volt az első utolsó alkalom, hogy betértünk ide.
És tudja, és tudja, és tudja
Kell egy model
sajnálattal hallom akkor az öregek voltak . Nem az osztálytársaim . Volt pár dolog ami még indította a felmondást náluk gondolom az egyik ilyen jellegű lehetett. Nem mindent dolgozunk fel és nem mindenen spórolunk csakács alap elv .
Azért hal ízű a csirke mert ahol nevelik hallisztestápot kap…szar az biztos
Vagy basznak 2 fritőzt tartani mert drága az olaj . Egy edény külön halnak ha van már hálás hűtő
Egy félkövér faunnak elmennék még
Most más ötletem van, de ha talalok egyet akkor lesz minden
Halljan halljam nem hajlam . Kicsit közel a természethez Gaia, Héra, Adsullata (kelta források istenője) ?
Ki korán kel…tudod…
Nem. Valami vintage lesz, talán 50-es évek