Mondom én csípett ,emlékszem rá,és dohányt nyomokban sem tartalmazott. Inkább valami gyümölcsizét,de nem tudtam kivenni mi lehet.
Azóta sem próbáltam a márkát erőltetni
Nem csíp. Dohányt érzem, eperet érezem
Miből szívtad ezt, zacskóból?
Még akkoriban azt hiszem valami SS kazánbólfgom sincs már
De lehet abban finomabb lett volna
Szerintem, mint már oly’ sokszor bebizonyosodott, a “vándorlás” okozta az un. “finomodást”.
Rázódott, néha szellőzött, hidegben, melegben és várt és csak várt…
Most meg finom.
Ez ilyen egyszerű és pont.
Ebből is látszik,.hogy semmit sem szabad kiönteni, van aki minden szart elszív.
Akkor megvan a különbség. Én feketéből szívom
Nehogy visszakérjem
Nem is szeretem a feketét
A rózsaszín fuga az más
Addig kérd amíg van belőle
Mondjuk ekkora mennyiség nálam sokáig tart.
Akkor nem is lett a kedvencek kedvence
Nem arról van szó, hanem a palettám oly széles. Ha valami fél év alatt elfogy, akkor az szupergyors volt
Ami azt illetiSzabi volt nálam vasárnaplátta miből gazdálkodom.
Vannak kedvencek itt is,de olyan is ami csak alkalmi puffogni való
Az emberek képes minden hol túl élni.
Ez az én túl élő készletem 6. északában és mivel nem csak a testet kell táplálni hanem a szellemet is egy kis energia is kell egy kis zene a mesterektől Ed Solo, Dj Fresh, Deeklin. És egyéb mester MŰVEIK remélem nektek is tetszik jobb mint egy Sport szelet.
Kis kukucska FirstVape shop ár zuhatag
Nasty 12 Euró, Swoke 14 Euro, Nick boost 1 Euro, Bázis 1L 15 euro 140ml 4,5 euro, Geekvape szerszámkészlet 12 Euro, Cotton cloud 1,5 Euró, Bacon elfogyott ,
Rf350 10 euró, Fb1000 22,5 euro
Le ne rúgják mert mészárszék lesz
Mi most értünk haza 0:9 a vége, 2. hely a bajnokságban, gyerek egy gólt sem lőtt, nincs ma ebéd.
jogos mert tuti, hogy még a kapusuk is lőtt gólt a 9-ből
Volt 6 szép lövése, kapura is ment, csak védte a kapus, nem baj, nyertek, az a lényeg, ebéd akkor sincs.
Amúgy most elképzelem ,ahogy a többi szurkoló (kapákkal,szögesbotok,borsodi,fáklyák,stb) szúr téged miközben zoomolod a setupot.