Amúgy akad ott még piros szín…kettő is a kanna kupakján kívül
Ugye a hekk a tied?! …nem ááám, hogy fotózás után csere és betolsz 3 forrókutyát diétaként
Kellemes pihenést!
Mondanám,hogy visszafelé álljatok meg Cibakon nálam egy csülkös pacalra,de a szombati menü:paprikáskrumpli,már a végét járja.Így nem mondom.
Jó étvágyat,ha meg már végeztél,egészségedre.
Köszi, kedves gesztus volna, de a mai napot már “meghekkeltem” amúgy minden elővigyázatosság ellenére IS sikerült felégnem, mint a xar … Szél volt, borulgatott is, de az UV meg a medve nem játék.
Elő is vennék egy piros szettet, ha lenne
Reggel 7.30kor toltam egy 1 órás 14km-es futást és ezután csak du 3kor merészkedtem ki napozni 1 órát. Ma állítólag erős volt az UV-B…szerencsére rajtam nem látszik. Én erősebb voltam ami nem csoda hisz spenótos spagettit ettem, ami Popeye-nek is erőt adott
Azt nem tudom, de bazi finomak! Sokkal jobb ízeket ad a Vozol mint maga az Elflbar. 6000-esben vettem dinnye-rágót és mango-ananasz-barackot és eszméletlen finomak. Hűsítősek is, úgyhogy nagyon bejöttek nekünk (feleségemnek is )
Szégyenszemre egyszer már ki kell próbálnom rgy ilyen kukit… Nem tudom, egy 5 ml mtl fogyasztáshoz képest egy ilyen mit bír.
Azt viszont folyamatosan látom, hogy jó ízekkel is trükköznek néha.
Epres , narancsos meg dohányos volt a kezembe, a narancs jó volt, a többi nem nagyon jött be.
Gőzre kevés volt, amúgy olyan kis cuki
Viszont kifejezetten nagyon csúnya környezetszennyező, így én ezt az ipart inkább nem támogatom.
Lebeszéltél…lehet hogy sosem lesz a számban manórúd
Szerintem is, sokkal jobb az rta…
Egészség hogyan szolgál?
Nem valami rózsás a helyzetem… délben volt pálesz is borssal, utana 6 óra mély alvás, most ébredtem, iszom a teát. Közben izzadás van a maximumon… de köszönöm, kérdésed… alakul már lassan…
Örülök,hogy már kifelé mész belőle,a jelek szerint.A forró tea jót tehet csak.
Hmm ez most vegyes vágott ? Hátul roham osztagos . Te meg klón . A parancs után nem sok klón maradt a birodalom szolgálatában a sok háború miatt. 501 esek vagytok ?