Én is fát vágtam.
Újravattáztam és coilt cseréltem a SC Aromamizer-ben és feltöltöttem a Red Astaire-el. 1 hét szünet után újra fincsi.
Basszus! Akkor - mivel nálunk is fatüzelés van - erősen vigyázni fogok
Mivel polirozod?
Fogkrém , súrolópor. Turtel
Lógok a Vaperinán…
Márhogy mit is? Elvesztettem a fonalat.
Na mizu? Ki mit csinál?
Én? Örülök!
- A posta nyomkövetés szerint tegnap kézbesítették a Flash-e-Vaport (+vámkezelést) tartalmazó csomagomat.
- Szerintem nem. Vazze’ most mi lesz?
- Kb. 10 telefon a postára.
- Nagy nehezen a kézbesítővel is felvették a kapcsolatot, aki azt mondta, hogy bedobta a levélszekrénybe…
- Hova? Olyan itt nincs is!
- Ja?! Akkor majd eljön a kézbesítő személyesen…
…
… és láss csodát!
… a tegnap “levélszekrénybe kézbesített” csomag ott volt a kocsijában.
Hurrá van!
Így már jókedvűen mehetek betonrepedéseket javítani
Azért elképesztő a posta…
De örülök, hogy meglett a csomag.
Vacillálok, hogy a munkaidőm kezdetéig bent tevékenykedjek, vagy menjek kertezni. Aztán még mindig itt lógok. A nyulaknak is kell füvet szedni, úgy hogy azt hiszem, megyek kifelé. Bár tegnapelőtt is bónuszként begyűjtöttem egy kullancsot.
Én is nagyon, mert lehet, hogy klón, de ez így együtt mégis 17e volt a szállítással-vámkezeléssel… Levert a víz, mert hogy bizonyítottam volna, hogy nem kaptam meg? Éppen sehogy sem… Szimplán bukta lett volna.
Nem tudom most miért kell mindig az arcomba tolni ezt a sok flasht, nem, akkor sem veszek. Most.
Mi a pótmacskánkból (értsd: egy kopott kandúr, aki ideszokott enni) kilenc kullancsot szedtünk ki. Volt közötte kicsi, meg isssszonyat durván nagy. Annyi vér volt benne, hogy csuda. Ennek örömére be is csepegtettük a potom 13.000-es Bravecto-val. A kis drága! De nem akartuk, hogy itt a kertben potyogtassa le. Mert, hogy úgy vettük észre, hogy a párom rálépett valamire a tornácon. Pukkanás. Vér. Horror…
Szeder kollégát hibáztassad! Nekem ő okozta az ihletet…
Aztán meg látod, még a víz is levert.
Ez is az ő hibája, mert elindította a folyamatot.
Mi is beoltattuk és kértünk cseppet az állatorvosnál az ugyanígy befogadott cicára, Hógolyóra. De sajnos engem is szeretnek a szúnyogok meg a kullancsok. A kert végében egy erdő van, talán emiatt a kertünkben is bőven van kullancs. Bekentem magam riasztóval.
Sajna kullancs az itt is van bőven. Párom négy éve küzd az idejében nem azonosított lyme-kórral. Erdő-mező előnyei Meg a kedves EU-é, aki az összes hatásos ölő és riasztószert betiltotta. Nem csak a TPD-vel szívatnak minket…
Jujj derég volt nekem is ilyen modom…
Én szeretem, zsebbarát, szép, és a mágneses akkufedél a kedvencem, mióta volt egy Wismec Presa modom, amin ilyen volt. Ezt a fiamtól kaptam karácsonyra.