Nem kerestem rá, úgyhogy elnézést…viszont van e olyan topik vagy csinálunk e amiben ilyen “best of tank” meetinget tarthatnánk…kinek mi jött be nagyon meg legjobban meg legkevésbé stb…vagy akár itt is kitárgyalhatnánk…
-csak mert látom itt a drogos érzés nálam is beindul mindenki rendel rendel én meg várok itt a beszámolókra hogy ki mit tapasztalt milyen ez az stb…
Az az érzésem, hogy nagyjából az összes topik ebbe az Irányba megy el
Őőő, az összes topik?
oké oké menjen de akkor hol a beszámoló?
Szia @Kastor, A legjobb ha nyitsz neki egy új témát.
Best of tankot szerintem senki nem fog mondani, illetve.nagyon kevesen. Általában több best van, és mindegyik másban jó
Kivéve a “mit főzzünk ma” pl.
Nekem mind jó,nincs annyi karakter hogy leírjam
Faxa.
4 betü
És ennek fokozatai: ább
NA jó, persze mindenkinek egyénileg van sajátja de pont ez a lényege…Nekem is van pl a Dvarw és a Steam Crave aromamizer MTL-re illetve DL-re a wotofo provile x és a steamcrave aromamizer v2 RDTA
Te akartad, akkor kezdjük
Nálam ami rendszeres használatban maradt a v9, pioneer 1.5, és a caiman.
Dvarwok jöttek mentek aztán volt ami jó volt Izre, de türelmem nem volt hozzá, vagy meguntam (nyilván az nem lehetett a best)
DL-t egyszer próbáltam, de konkrét tüdőlövésnek éltem meg, úgyhogy marad az Mtl.
Nálam a leglényegesebb kritérium, hogy ne szivárogjon sehol ahol nem dolga. Ha ez csak nagyon macerás vattázással oldható meg, akkor elengedem.
Ja kimaradt a sorból a diplomat
Diplomat,Dvarw,By-ka V9,Caiman,Dram,Bishop,Pioneer 1.5 a sorrend,de ez változik néha attól függ a vattázást hogy találom el
Tényleg, a dram is jó,legalábbis nekem a 3-as, de az most pihen. És van egy amit Jánossal cseréltem, aminek nagyon jó az íze, de kicsit macerás, az is pihen(nem jut eszembe a neve)
Jó akkor ideteszem még a Chariotot is ott csak a lefogatócsavar a kicsi
Bakker…hasonló ahhoz… Na hazamegyek az lesz az első, hogy megnezzem mi az
Spica?
Tudsz te