Most van egy kis időm, gondoltam felavatom a Wimsec Inde Duo-mat. Azt kell mondjam nagyon, de nagyon megérte nekiállnom. 2db 0.45-ös Mix Twisted coil Muji vattával. Nem lett tökéletes, mert 0.21 lett, de közel van hozzá Saját Inawera málna 4%-ban 90-100W-on nagyon finom. Bár nekem nem tiszta málna, inkább málnás cukorka. Majd lehet, hogy még alakul. De a gyári shortfill-jeimmel valami eszméletlen íze (és felhője) van. Jó széles DL, már vagy fél órája drippelek. A lakás meg olyan, mint ha szaunában lennénk. Nem a meleg, hanem a gőz miatt
Igazából jó fej a fogorvosomnál mindenki, nem szoktam rajtuk stresszelni. Egy kis vizsgadrukk van, mert ha sokáig tart, mindig elfárad az állkapcsom. Mondjuk most bele fog fúrni, szóval vadiúj élmény lesz
Nekem a legutóbbi fogorvosi élményem (8éve) váltóruhával volt tarkítva, mint aki elment egy 6 órás edzésre úgy néztem ki a 30 perces akció végére mint akit leöntöttek vízzel…
2 dologtól félek csak a világon. Egyik a fogorvos a másik a pók
Semmi gond én meg személyes jó magam tegnap 6 óta fel van és ebben leledzik fűnyírás 2,5 hét eső után , trambulin szerelés , egy fasza műszak és még sok apró öröm a gyermekekkel még iskola és oviba hurcolás . Nem részeg hanem szellemi képességeinek határai kifejezetten korlátolt álapotban található