Hűtő, fagyasztó, kamrapolc, cipősszekrény mögött, szennyestartó.
Bea pénztárca fő lelőhelyei voltak az utóbbi időben
Én megkérdezném a közös képviselőt is, hátha valaki odaadta Neki.
Nincs helyben olyan. De már körbekérdeztünk, kiplakátoltam, kiírtam fb helyi csoportba, stb.
Kórházba vittem valakit tegnap délelőtt, ideges is voltam, szerintem elejtettem itt ezen a 15 méter aszfalton, mikor hazaértem és beálltam az alattunk lévő garázsba.
@Bea már felforgattam mindent 4x, ahol nem is jártam, olyat is.
Ha megtalálta valaki, akkor 80-90 százalék, hogy elvitte, eldobta, stb.
Van itt, aki vágja ezt, hogy hol s miként lehet egy új távirányítót és egy immo-s kulcsot készíttetni? (Így 1 db pótkulcs maradt).
/Normális esetben nem vagyok szétszórt, ennek is helye van. Mondjuk volt nálam 3 kulcscsomó…/
Nem vagyok jártas ilyesmiben, de úgy tudom a márka magyar képviseletét kell keresni, esetleg márkaszervízt. Egy ismerősöm pl felkereste az Opel-t, mikor elhagyta a kulcsát, kellett néhány adat és küldtek pótkulcsot. Bár lehet, hogy a márkafüggetlen szervizek is tudnak segíteni.
Ha van úgy mint debrecenben Cora….a bejáratnál szokott lenni egy kulcsmásolós késes stb (legalábbis nálunk) helyben immo+kulcs mindent tud a srác,és egy órán belül kész(nem a mister minit ! )
Inkább találd meg a sajátodat
15éve a merci kulccsal/távirányítóval mentem búvárkodni az Adrián…a sós víz tönkrevágott mindent. Haza mások elhoztak, vissza a pótkulccsal vonattal. Az itteni márkaszervíz akkoriban 70k-t kért a pótlásért…egy ideig tudták belőle fizetni a fűtött öltözőszekrények költségét a mocskok. Már akkor lehúzták a rászorulókat.
De régen voltam gyerek csapágy golyóval helyettesítettük ha elkallódott a labda
Itt is az van…
Nekünk is az volt, meg ilyen pálya is persze.
Nagyapámnál a TMK-ba fogyott a vasgolyó
Szia Zoli! Milyen autó és melyik fajta kulcs? Gyári elég húzós típustól függ 200k-800k között mozog! Viszont vannak akik ezzel foglalkoznak 25k-100k között megoldják.
Fiesta 1.4 TDCI, 2012.
Lapos bicskakulcs volt. Külön távirányító, a 3 gombos.
elég jók
Nekem itt Győrbe Fusion 1,4 TDCI hez csináltak 22k pont egy éve. Eredeti Ford ház felhangolva nyit, indít. Tökéletes. A győri Fordba úgy, hogy meg van a kulcskártya 180k árat mondtak!
200k? A hondának a gyári kulcsa 50k.
Köszi, egynek jó…még bíznék, hogy találok közelebb ma reggel észleltem, még kicsit a csodában is bízok. (Bár már 4x felforgattunk itthon is minden mm2-t…)
Bosszantó …a szomszédokat megkérdeztétek gondolom…