Engem is zavar a por. A takarítás viszont jobban. Robotporszívó meg nem pofázik vissza, bár néha sztrájkol.
Az en felesegem szerintem mar beteges. O azt mondja ez a normalis. Minden nap fel seper fel mos, letorli a port. Hetfonkent meg teljes nagytakaritas. Lehet munkahelyi artalam. Egy hotelben a szobalanyok fonoke. Passz. Szerintem tulzasba esik. Es akkor meg mindennek meg is van a helye. Ott ahol o mondja. . De igy szeretem.
Byka v9+ újra elérhető vbar-on, potom 145 eurért.
nincs benne innováció…
En mar rendeltem meg egy caimant. Vagyis kettot. Egy eredetit es egy klont. Az jo lesz a fiamnak. Kivancsi vagyok mennyire jo koppointas. Meg sosem lattam klon tankot.
Nem sok, cserébe elbaszták, ami eddig jó volt.
Mindig változó mennyire jó, a v9-nél anyag, szín, forma és súly kopra megegyezett, amikor szét kellett szedni, na akkor megtudtad melyik a klón. De vannak nagyon ótvarak is.
Mindegy. Nalam marad a ket eredeti. Csak erdeklodes miatt vettem meg a klont. Amazonon most 35€ volt. YFTK klon. Aztan megy haza a gyereknek. Neki utni vagni jo lesz. Majd rakok ide fel kepeket az eredeti vs klon komborol.
Megyek nyulat kefélni…
Nem.
Illetve elfutkorászik síkabb padlón, úgyahogy.
Na, én meg minden polcot, mindennek a tetejét, stb. portalanítom ilyenkor kézi kis kefével.
Ezt nem tudja egy robotporszívó hogy a könyvespolcokat, vape polcokat, PC tetejét, hifit stb. nekem karcmentesen lehelletfinoman leportalanít.
Ez olyan kicsit Silent Hill-es.
Itt azt lehet látni , hogy a Lion leLYön a házhoz
Egy új profilkép el kellett olvasnom a nevet
Hát ha jobb könyököd lenne a képen most lehet gondolkodnék én is
Nem tudom a mocskos p.fám miért nincs rajtavalamit eltoltam mikor készült
Kingát nem ismertem meg az új fotón
Nyugi élőben el mennék mellette gondolom fordítva is igaz . Végülis egy vapelő pingvin az utcán megszokott
Hadd vagizzak az új látómmal. Amúgy tök félelmetes a fejem, még én is meg vagyok ijedve.
Igen az tűnt fel a szemüge klassz lett
Játszom Siegfried barátommal:
Volt még egy kis Heisenberg bekeverve, az nekem csak mesh-sel csúszik.