Hajadismien…
Mai műszak a flesh-e vel.
Tudom hogy páran már ismeritek ezt a kazánt.
Nekem valami csoda.
Pár napja tesztelem és el kell hogy mondjam hogy ez a legjobb kazánom.
Az analógot nagyon hozza a th-ja még clapton nélkül is sima Ni80-al is szuper.
Kivonatos dohány aromákkal tökéletes főleg a füstösebb jegyekell rendelkezőkkel.
Nem egy kompakt méret de az íze kárpótol.
Az íz vissza adása nem olyan lágy mint a By-ka nak de engem nem zavar.
Nagyon intenzív és ez nekem így jó.
Hosszú ideig (kb.1,5 év) csak ezt a kazánt használtam. Imádtam. Aztán jöttek más kazánok, utána a dohánykivonatos aromák, és el is feledkeztem róla, hogy ezt a kazánt kivonatosokkal kipróbáljam. Lassan itt az ideje.
Nálam eddig ez hozza legjobban az analóg érzést.
Van olyan elegáns mint a fekete, sőőőt…
Nekem a pio. De mint mondottam volt vala, kivonatost fev-ben nem próbáltam. Nekem eddig a pio-la tabi baffometto- szívom ezerrel szentháromság, minden igényemet kielégítette analóg helyettesítés vonalon.
Kéne már szereznem egy piót. De akkor meg mod is kellene. Ááá…csóró vagyok
Ezt már karácsony táján is írtad …azóta vettél ezt-azt, de egyszer a pio-ra is sor kerül
Majd abból amit ezzel keresel kijöhet a pio is
Most éppen az Intake single DL-be 2es magra(!) ss316L 28ga-val 7menetet tekertem (0.65 Ohm)… próba képpen. 18-19Watt-on hajtom.
Az eredmény: még jobb íz, th annyi mint 2.5magnál és a gőz is elég…minimális levegőnyíláson, mtl-ként szívva, 810es drip tip-pel. Ez a tank még 1 év után is le tud nyűgözni. Előbb is eszembe juthatott volna DL tankba 2es magot tekerni…de ki gondol ilyenre alapból!?
Na, ezért nem próbálok már semmilyen más tankot.
Ha a lakkot nem marja meg mint a tescos akkor
Télire ugyan ebbe a kombóba tegyél 1l denaturált szeszt. Remek lesz meglásd. Az összes kamionos ezt használja fagyás ellen. 4:1 arány jó neki.
Desztvizzel csinaltad?