Van egy rossz hírem, a vaperina minden fertőzés ősanyja.
Kéne neked egy piros drip tip…
szerintem attól még jó,hogy Jai fikáza mondjuk az első széria nekem jobban tetszik mert fém.
Már gondoltam rá. Majd körülnézek, úgyis kell a Bishopra tartalék palást, mert a fekete elroppant. Úgyhogy majd onnan veszek palástot ahol van drip tip is. Amúgy a DotMTL-é csavaros, de olyan kényelmes, kár, hogy nem lehet másra tenni.
@Zoli76 lehet van?
Egyébként fura fazon, többször elmondja, hogy milyen jó a fogása, kellemes a tapintása, dehát nem fém, ezért nem jó. Érted, hogy ő szerinte attól highend, mert fém, az egy dolog, ez már ízlés kérdése, én meg pont a delrint vadászom, csak nem tudom, hogy ez most pom-c vagy pom-d. Meg mi a tököm az a pom-c?
Ezt ne vedd meg Zolika ne haragudj, de ez is leég ahogy az Exo Sceletonom, meg neked a múltkori Wismec.
hőtűrő képesség mértéke ha jól tudom szar nem lehet taifun…nekem jobban be jön a fém…akkor neked a Pro a jó út…
Kettőt kell venni, amíg az egyik ég, használja a másikat.
Ettől félek napok óta nézegetem pedig
Sajnos skót vagyok, tetszik, meg is venném, de a 135k egy műqnyag cuccért, annyira azért nem vagyok vásárlásfüggő (dehogynem, csak csoró vagyok).
Az hogy szép,az nem befektetés ugye?
Nézd, más az ikeában vesz műnövényt, a polcon jól fog kinézni.
Ha csak nézed nem lesz baj, nem fog égni
És azt is locsolja……mert rábízták hogy locsolja meg a virágokat.
Egy ismerősöm mesélte
Jó, hát szalonnát nem ezen fogok sütni.
Csak mert az írja, hogy pom, de a delrin is igazából pom, csak az a márkája, ami így terjedt el. De akkor ez pom d vajon? Mert a pom c szarabb, csak nem a gagyi pomot rakják bele egy taifun boxba?
Jó kérdés, meg is kérdezem a feleségemet.
mi nem veszük észre a különbséget ez esztergálásnál számít Szerintem jó mínőség német…