Mutasd meg, mid van! 😊 - Napi Vape

Érdeklődnék hogy milyen a taifun.
Jó izei vanbak?
Rendeltem az alirol egy taifun gt one-t de szerintem
A rendelésemet buktam.
Igatábol csak kiváncsi vagyok hogy miről maradtam le. :laughing:

2 kedvelés

én a csehektől vettem egy gt one de ahogy ki bontottam azóta ott is áll nekem még csak meg sem tekertem még mert vagy 2 napja taknyolok elkaptam valamit,így nem jutottam el odáig,hogy megtekerjem​:blush:hétvégére ha jobban leszek meg csinálom a tankot írok egy beszámolót a gt one ról.

3 kedvelés

Jobbulást !!! :smiling_face: Ha megtekered jobban leszel :winking_face_with_tongue:

7 kedvelés

Jobbulást! Tekerjél a tekeréstől én mindig jobban vagyok :slightly_smiling_face:

5 kedvelés

Köszi szépen,majd meg tekerem most nem nagyon van kedv ahoz sem​:blush:kicsivel jobban leszek aztán megcsinálom​:wink:

6 kedvelés

Szuper.
Köszönöm :v:

2 kedvelés

Jobbulást Szabolcs ! :slightly_smiling_face:

1 kedvelés

És készen is van… :slightly_smiling_face:

12 kedvelés

Na és hogy tetszik?

1 kedvelés

igyekszem,covidos már nem vagyok meg
volt a gyors teszt tegnap meg a pcr is meg volt annak ma volt eredménye negatív lett.:blush:valami meg fázás ez.

7 kedvelés

Ez a tank erre a modra született.

4 kedvelés

Kb. 5 ml után úgy érzem jó lesz. :rofl: Meg korai lenne megmondani.

Köszi az ajánlást, nelkuletek lehet kimaradt volna az életemből ez a tank. :slightly_smiling_face:

4 kedvelés

Ismerős a gépezet? :grin: Biztosan van szebb párosítás is, de a jelenlegi gepparkbol őt találtam megfelelőnek.

2 kedvelés

Túlélőkészlet.

Elfogyhatna már ez a leves…de ez bezzeg nem akar. :grin:

12 kedvelés

Szerintem perfekt kombo, nem tudom honnan a mod, de jó vétel volt. :rofl:

Én egyszerűen nem tudtam megszokni a súlyát és az oldalsó gombot.

3 kedvelés

Bögre a túléléshez? És a törölköző? :slight_smile:

2 kedvelés

Én sokszor már alig várom, h tekerhessek. Annyira bejött a dolog …

5 kedvelés

Most vettem észre a bögrét… H ott van rajta a koponya.. :+1::dashing_away:, mert mindig a sirius-on akadt meg a szemem…

3 kedvelés

Biztos, hogy a törölköző is ott van. Nalam is van egy mindig, bárhová is menjek (42 :wink:). :grin:

1 kedvelés

Megjöttek a szépségek…
Nem hiszitek el lehet,de szerdán reggel rendeltem.Szerdán 8:26-kor(kb.1órával előtte írtam az emailt)(magyarul)jön az email vissza a Csehektől,hogy átadják a futárnak.. …ma pénteken hív a Fama futár 8:26-kor,hogy 10 perc múlva itt van​:wink:

Ebből egy az enyém​:wink:a jobb szélső.
(Úgy van a Solon a védőfólia a kijelzőn,hogy nem is lehet észrevenni.Csak velem történhet meg,hogy azon pont nem észrevétlenül van rajta​:cry:A sógoromé a másik Solo.Azon valóban nem látszik a fólia)

Miután foghattam a Solot és az Oxvat is a kezembe,már bánom,hogy nem az Oxva gold purple-t vettem meg.
Az én Solom nagyon szép,de nagyon pasis nekem.Bár azt mondta sógor,hogy megveszi tőlem,mert neki tecc és akkor meg tudnám rendelni az Oxvat :wink::joy:(Bár lehet,hogy nem fog neki kelleni,mert már küldte a videót,hogy "ez is ugyan olyan szar,mint a Grus.De erről fogok írni egy külön posztot)

Aki nézi magának esetleg a barna Solot…csal a telóm.Nem ilyen sárgás-barna,hanem szép barna színe van.

13 kedvelés