ĂrdeklĆdnĂ©k hogy milyen a taifun.
JĂł izei vanbak?
Rendeltem az alirol egy taifun gt one-t de szerintem
A rendelésemet buktam.
IgatĂĄbol csak kivĂĄncsi vagyok hogy mirĆl maradtam le.
Ă©n a csehektĆl vettem egy gt one de ahogy ki bontottam azĂłta ott is ĂĄll nekem mĂ©g csak meg sem tekertem mĂ©g mert vagy 2 napja taknyolok elkaptam valamit,Ăgy nem jutottam el odĂĄig,hogy megtekerjemâhĂ©tvĂ©gĂ©re ha jobban leszek meg csinĂĄlom a tankot Ărok egy beszĂĄmolĂłt a gt one rĂłl.
JobbulĂĄst !!! Ha megtekered jobban leszel
JobbulĂĄst! TekerjĂ©l a tekerĂ©stĆl Ă©n mindig jobban vagyok
Köszi szĂ©pen,majd meg tekerem most nem nagyon van kedv ahoz semâkicsivel jobban leszek aztĂĄn megcsinĂĄlomâ
Szuper.
Köszönöm
JobbulĂĄst Szabolcs !
Na Ă©s hogy tetszik?
igyekszem,covidos mĂĄr nem vagyok meg
volt a gyors teszt tegnap meg a pcr is meg volt annak ma volt eredmĂ©nye negatĂv lett.valami meg fĂĄzĂĄs ez.
Ez a tank erre a modra szĂŒletett.
Kb. 5 ml utĂĄn Ășgy Ă©rzem jĂł lesz. Meg korai lenne megmondani.
Köszi az ajĂĄnlĂĄst, nelkuletek lehet kimaradt volna az Ă©letembĆl ez a tank.
IsmerĆs a gĂ©pezet? Biztosan van szebb pĂĄrosĂtĂĄs is, de a jelenlegi gepparkbol Ćt talĂĄltam megfelelĆnek.
Szerintem perfekt kombo, nem tudom honnan a mod, de jó vétel volt.
Ăn egyszerƱen nem tudtam megszokni a sĂșlyĂĄt Ă©s az oldalsĂł gombot.
Bögre a tĂșlĂ©lĂ©shez? Ăs a törölközĆ?
Ăn sokszor mĂĄr alig vĂĄrom, h tekerhessek. Annyira bejött a dolog âŠ
Most vettem Ă©szre a bögrĂ©t⊠H ott van rajta a koponya⊠, mert mindig a sirius-on akadt meg a szememâŠ
Biztos, hogy a törölközĆ is ott van. Nalam is van egy mindig, bĂĄrhovĂĄ is menjek (42 ).
Megjöttek a szĂ©psĂ©gekâŠ
Nem hiszitek el lehet,de szerdĂĄn reggel rendeltem.SzerdĂĄn 8:26-kor(kb.1ĂłrĂĄval elĆtte Ărtam az emailt)(magyarul)jön az email vissza a CsehektĆl,hogy ĂĄtadjĂĄk a futĂĄrnak⊠âŠma pĂ©nteken hĂv a Fama futĂĄr 8:26-kor,hogy 10 perc mĂșlva itt vanâ
EbbĆl egy az enyĂ©mâa jobb szĂ©lsĆ.
(Ăgy van a Solon a vĂ©dĆfĂłlia a kijelzĆn,hogy nem is lehet Ă©szrevenni.Csak velem törtĂ©nhet meg,hogy azon pont nem Ă©szrevĂ©tlenĂŒl van rajtaâA sĂłgoromĂ© a mĂĄsik Solo.Azon valĂłban nem lĂĄtszik a fĂłlia)
MiutĂĄn foghattam a Solot Ă©s az Oxvat is a kezembe,mĂĄr bĂĄnom,hogy nem az Oxva gold purple-t vettem meg.
Az Ă©n Solom nagyon szĂ©p,de nagyon pasis nekem.BĂĄr azt mondta sĂłgor,hogy megveszi tĆlem,mert neki tecc Ă©s akkor meg tudnĂĄm rendelni az Oxvat (BĂĄr lehet,hogy nem fog neki kelleni,mert mĂĄr kĂŒldte a videĂłt,hogy "ez is ugyan olyan szar,mint a Grus.De errĆl fogok Ărni egy kĂŒlön posztot)
Aki nĂ©zi magĂĄnak esetleg a barna SolotâŠcsal a telĂłm.Nem ilyen sĂĄrgĂĄs-barna,hanem szĂ©p barna szĂne van.