Érdeklődnék hogy milyen a taifun.
Jó izei vanbak?
Rendeltem az alirol egy taifun gt one-t de szerintem
A rendelésemet buktam.
Igatábol csak kiváncsi vagyok hogy miről maradtam le. ![]()
én a csehektől vettem egy gt one de ahogy ki bontottam azóta ott is áll nekem még csak meg sem tekertem még mert vagy 2 napja taknyolok elkaptam valamit,így nem jutottam el odáig,hogy megtekerjem
hétvégére ha jobban leszek meg csinálom a tankot írok egy beszámolót a gt one ról.
Jobbulást !!!
Ha megtekered jobban leszel ![]()
Jobbulást! Tekerjél a tekeréstől én mindig jobban vagyok ![]()
Köszi szépen,majd meg tekerem most nem nagyon van kedv ahoz sem
kicsivel jobban leszek aztán megcsinálom![]()
Szuper.
Köszönöm ![]()
Jobbulást Szabolcs ! ![]()
Na és hogy tetszik?
igyekszem,covidos már nem vagyok meg
volt a gyors teszt tegnap meg a pcr is meg volt annak ma volt eredménye negatív lett.
valami meg fázás ez.
Ez a tank erre a modra született.
Kb. 5 ml után úgy érzem jó lesz.
Meg korai lenne megmondani.
Köszi az ajánlást, nelkuletek lehet kimaradt volna az életemből ez a tank. ![]()
Ismerős a gépezet?
Biztosan van szebb párosítás is, de a jelenlegi gepparkbol őt találtam megfelelőnek.
Szerintem perfekt kombo, nem tudom honnan a mod, de jó vétel volt. ![]()
Én egyszerűen nem tudtam megszokni a súlyát és az oldalsó gombot.
Bögre a túléléshez? És a törölköző? ![]()
Én sokszor már alig várom, h tekerhessek. Annyira bejött a dolog …
Most vettem észre a bögrét… H ott van rajta a koponya.. ![]()
, mert mindig a sirius-on akadt meg a szemem…
Biztos, hogy a törölköző is ott van. Nalam is van egy mindig, bárhová is menjek (42
). ![]()
Megjöttek a szépségek…
Nem hiszitek el lehet,de szerdán reggel rendeltem.Szerdán 8:26-kor(kb.1órával előtte írtam az emailt)(magyarul)jön az email vissza a Csehektől,hogy átadják a futárnak.. …ma pénteken hív a Fama futár 8:26-kor,hogy 10 perc múlva itt van![]()
Ebből egy az enyém
a jobb szélső.
(Úgy van a Solon a védőfólia a kijelzőn,hogy nem is lehet észrevenni.Csak velem történhet meg,hogy azon pont nem észrevétlenül van rajta
A sógoromé a másik Solo.Azon valóban nem látszik a fólia)
Miután foghattam a Solot és az Oxvat is a kezembe,már bánom,hogy nem az Oxva gold purple-t vettem meg.
Az én Solom nagyon szép,de nagyon pasis nekem.Bár azt mondta sógor,hogy megveszi tőlem,mert neki tecc és akkor meg tudnám rendelni az Oxvat ![]()
(Bár lehet,hogy nem fog neki kelleni,mert már küldte a videót,hogy "ez is ugyan olyan szar,mint a Grus.De erről fogok írni egy külön posztot)
Aki nézi magának esetleg a barna Solot…csal a telóm.Nem ilyen sárgás-barna,hanem szép barna színe van.