Mutasd meg, mid van! 😊 - Napi Vape

ÉrdeklƑdnĂ©k hogy milyen a taifun.
JĂł izei vanbak?
Rendeltem az alirol egy taifun gt one-t de szerintem
A rendelésemet buktam.
Igatábol csak kiváncsi vagyok hogy mirƑl maradtam le. :laughing:

2 kedvelés

Ă©n a csehektƑl vettem egy gt one de ahogy ki bontottam azĂłta ott is ĂĄll nekem mĂ©g csak meg sem tekertem mĂ©g mert vagy 2 napja taknyolok elkaptam valamit,Ă­gy nem jutottam el odĂĄig,hogy megtekerjem​:blush:hĂ©tvĂ©gĂ©re ha jobban leszek meg csinĂĄlom a tankot Ă­rok egy beszĂĄmolĂłt a gt one rĂłl.

3 kedvelés

JobbulĂĄst !!! :smiling_face: Ha megtekered jobban leszel :stuck_out_tongue_winking_eye:

7 kedvelés

JobbulĂĄst! TekerjĂ©l a tekerĂ©stƑl Ă©n mindig jobban vagyok :slightly_smiling_face:

5 kedvelés

Köszi szĂ©pen,majd meg tekerem most nem nagyon van kedv ahoz sem​:blush:kicsivel jobban leszek aztĂĄn megcsinĂĄlom​:wink:

6 kedvelés

Szuper.
Köszönöm :v:

2 kedvelés

JobbulĂĄst Szabolcs ! :slightly_smiling_face:

1 kedvelés

És kĂ©szen is van
 :slightly_smiling_face:

12 kedvelés

Na Ă©s hogy tetszik?

1 kedvelés

igyekszem,covidos mĂĄr nem vagyok meg
volt a gyors teszt tegnap meg a pcr is meg volt annak ma volt eredménye negatív lett.:blush:valami meg fåzås ez.

7 kedvelés

Ez a tank erre a modra szĂŒletett.

4 kedvelés

Kb. 5 ml utĂĄn Ășgy Ă©rzem jĂł lesz. :rofl: Meg korai lenne megmondani.

Köszi az ajĂĄnlĂĄst, nelkuletek lehet kimaradt volna az Ă©letembƑl ez a tank. :slightly_smiling_face:

4 kedvelés

IsmerƑs a gĂ©pezet? :grin: Biztosan van szebb pĂĄrosĂ­tĂĄs is, de a jelenlegi gepparkbol Ƒt talĂĄltam megfelelƑnek.

2 kedvelés

TĂșlĂ©lƑkĂ©szlet.

Elfogyhatna már ez a leves
de ez bezzeg nem akar. :grin:

12 kedvelés

Szerintem perfekt kombo, nem tudom honnan a mod, de jó vétel volt. :rofl:

Én egyszerƱen nem tudtam megszokni a sĂșlyĂĄt Ă©s az oldalsĂł gombot.

3 kedvelés

Bögre a tĂșlĂ©lĂ©shez? És a törölközƑ? :slight_smile:

2 kedvelés

Én sokszor mĂĄr alig vĂĄrom, h tekerhessek. Annyira bejött a dolog 

5 kedvelés

Most vettem Ă©szre a bögrĂ©t
 H ott van rajta a koponya
 :+1::dash:, mert mindig a sirius-on akadt meg a szemem

3 kedvelés

Biztos, hogy a törölközƑ is ott van. Nalam is van egy mindig, bĂĄrhovĂĄ is menjek (42 :wink:). :grin:

1 kedvelés

Megjöttek a szĂ©psĂ©gek

Nem hiszitek el lehet,de szerdĂĄn reggel rendeltem.SzerdĂĄn 8:26-kor(kb.1ĂłrĂĄval elƑtte Ă­rtam az emailt)(magyarul)jön az email vissza a CsehektƑl,hogy ĂĄtadjĂĄk a futĂĄrnak

ma pĂ©nteken hĂ­v a Fama futĂĄr 8:26-kor,hogy 10 perc mĂșlva itt van​:wink:

EbbƑl egy az enyĂ©m​:wink:a jobb szĂ©lsƑ.
(Úgy van a Solon a vĂ©dƑfĂłlia a kijelzƑn,hogy nem is lehet Ă©szrevenni.Csak velem törtĂ©nhet meg,hogy azon pont nem Ă©szrevĂ©tlenĂŒl van rajta​:cry:A sĂłgoromĂ© a mĂĄsik Solo.Azon valĂłban nem lĂĄtszik a fĂłlia)

MiutĂĄn foghattam a Solot Ă©s az Oxvat is a kezembe,mĂĄr bĂĄnom,hogy nem az Oxva gold purple-t vettem meg.
Az Ă©n Solom nagyon szĂ©p,de nagyon pasis nekem.BĂĄr azt mondta sĂłgor,hogy megveszi tƑlem,mert neki tecc Ă©s akkor meg tudnĂĄm rendelni az Oxvat :wink::joy:(BĂĄr lehet,hogy nem fog neki kelleni,mert mĂĄr kĂŒldte a videĂłt,hogy "ez is ugyan olyan szar,mint a Grus.De errƑl fogok Ă­rni egy kĂŒlön posztot)

Aki nézi magånak esetleg a barna Solot
csal a telóm.Nem ilyen sårgås-barna,hanem szép barna színe van.

13 kedvelés