Byka v8 mimás.
Wotofo nexmini tankkal. Finomabb ízeket produkál szerintem, mint a gyári tank.
Jött hozzá az rba pori is, azt még nem próbáltam.
Az a Poker annyira szép, hogy mindig annyi lájkot kapok rá. Megjegyzem, hogy @Baki ajándéka. A Galaxies meg @Vaperina_Kinga - tól van. Az a By-ka egy fél év után, amióta megvettem, megérett rá, hogy felkerüljön a legmagasabb dobogóra. Az a másik két mod elektronikája halott, át vannak alakítva mechanikusra. Az eredeti, igazi vape - akkuk, pedig az van bennük, épp ma nézegettem, csak az akkuk is horror árban vannak, ha már csak a panel volt bennük beteg, érdemes őket így használni. Ráadásul így elég sokkal tovább bírják. A kijelzők háttérvilágítása, és az elektronikák is sokat zabálhatnak ezek szerint.
Ilyen lett a legelső tekeresem. Sose csináltam még ilyet, és cuccaim sincs hozzá. Szóval mezei olló és csipesz segitett a dologban…
Ízre tök jó, gőzöl is rendesen
Kicsit szorcsog… Lehet hogy nagyon megáztattam a vattát?
UI. Ne nevessetek ki, ha szerintetek gáz.
Én keveslem a vattát, ránézésre is, és azért szörcsöghet. Egyébként szép munka, gratulálok.
Ez nem az a hely, ahol bárkit is kinevetnek.
Rendben. Megpróbálok többet beletenni majd.
Köszi!
Újra vattaztam. Kevésbé szorcsog. De azért még mindig észrevehető. Ennél több vattát már nem nagyon tudok beletenni.
A kis kupakja miatt vannak határai.
Szerk. Kb ilyen hangra kell gondolni. Ízre, gőzre teljesen jó. Kicsit hangosabb, mint a gyári. Vagy ez így normális?
Egy kis kávé szünet, így… indulás előtt… Nemsokára talpalok…
Lecseréltem a brüncim driptip-jét, sajátra. Rövidebb, szűkebb,… És… Jobb ízek…
Klassz fülbevaló
Alakul, de ahogy hallom túlfűt a tekercs, vagy nagyobb ohm, kisebb dróttal, vagy kevesebb wattot adj neki.
Oké, köszi. Igazából az ajánlott értékkel használtam, de lehet nem feltétlen célszerű.
A munkámhoz kell
Igen, gondoltam, hogy nem az est fényén akarsz emelni
Ki kell ezt is tapasztalni, de ez valóban picit túlfűt. A slukk végén hallani. De szerencsére könnyen lehet menteni a helyzetet.
Akkor szuper!
Nagyon szép.
Ez a v2 vagy a v1?
Ez a régebbi.