Mutasd meg, mid van! 😊 - Napi Vape

Van van és még tároló is van :rofl:

2 kedvelés

Fuuu! :+1: Kafa!!!
Megkeresem az állam és aztán kérdezek is egyet… :hourglass:

…most akkor van hozzá elég mod-od??? :smiley:

Láttam már pár hozzászólásban: “Ahány mod, annyi tank”. Régi Vaperina szólás-mondás. :heart_eyes: :vaperina:

6 kedvelés

Sajna nincs…

1 kedvelés

Jánosom ez most debasz ám, de nem kicsit! Gratula hozzá! A fiókokba pedig bubis zacsiba vannak a tankok vagy csak nyers valójukban?

1 kedvelés

Most hogy mondod a bubis zacsit :thinking: :rofl: nem de vigyázva vannak :heart:

3 kedvelés

Pedig abban tudnád teljes biztonságban!!! :grin: Nem is kérdeztem a Journey / Discovery / aromáknál tartható a 1,5-2,5 %-os keverési arány? Vagy csak ámítás?

:slightly_smiling_face: Én 1%-ba kevertem és kiváló 50/50 alap.

2 kedvelés

Köszi Uram az infót! Akkor meg pláne megérős a mutatvány! Belekóstolgatok párba! Hátha!

2 kedvelés

Nekem ilyenbol 5 vagy 6 komplett szett van a falra furva!..De en a horgasz szarjaimat tartom benne​:rofl::rofl:

4 kedvelés

:slightly_smiling_face::slightly_smiling_face::slightly_smiling_face::slightly_smiling_face:

15 kedvelés

Az már szép összeg…

1 kedvelés

Tele lehetne bellow a telikabat zsebeit DRAM-okkal pakolni​:rofl:Nalam az az eggyesszamu hobby​:sunglasses:

2 kedvelés

Jó ha van hobby…nekem a vape inkább már hobby :wink: én erre a dobozra gondoltam tök drága legalább is ez ahoz képest,hogy egy doboz

2 kedvelés

Tegnap érkezett. Jatszós modra jatszós tank. :slightly_smiling_face:

11 kedvelés

Hat mar nem olcso muanyagot venni,de egy eletre szol.Nem kell karbantartani es a falat se tepi le,ha telepakolod.

1 kedvelés

Ez a mini robot?Tetszett miota kijott,de a legelso tesztvideo utan lemondtam rola.A kicsomagolo videoban az uvegpalastra ra volt gyogyulva a tomites(kuka).Utana a faszi meg 4-5 percig probalta osszerakni tekeres utan​:rofl::rofl:

Igen, a mini robot. Akkor nekem makom volt. Eddig mindig elsőre sikerül összedobni. :grin: A kazán belső felén van 2 megvezető nut, arra kell figyelni, ennyi a “nehezseg”.

Orulok hogy neked bejott!Annak idejen mokasnak tartottam hogy hogy lehet valaki olyan balf@sz,hogy csinal egy review-t amit ezrek fognak megnezni es nem vagja ki belole ahogy hosszan szerencsetlenkedik.Kumulus-on aruljak egy ideje,neha 20€ korul learazva,de az ottani feedback-ek se gyoztek meg.Pedig az egyenes palasttal baromi cuki​:heart_eyes:

1 kedvelés

Kezdődjék a Dűne​:sunglasses:

18 kedvelés

Haladtam én is a korral,
Vaporesso mod-al (Ezerkétszázas motorral.)
A felhőkre a kék eget vetítem,
Így Budapest felett az égbolt felhőtlen.

Írta, (majdnem) a Rolls Frakcio együttes, “Budapest felett” című verse.:wink:

13 kedvelés