Van van és még tároló is van
Fuuu! Kafa!!!
Megkeresem az állam és aztán kérdezek is egyet…
…most akkor van hozzá elég mod-od???
Láttam már pár hozzászólásban: “Ahány mod, annyi tank”. Régi Vaperina szólás-mondás.
Sajna nincs…
Jánosom ez most debasz ám, de nem kicsit! Gratula hozzá! A fiókokba pedig bubis zacsiba vannak a tankok vagy csak nyers valójukban?
Most hogy mondod a bubis zacsit nem de vigyázva vannak
Pedig abban tudnád teljes biztonságban!!! Nem is kérdeztem a Journey / Discovery / aromáknál tartható a 1,5-2,5 %-os keverési arány? Vagy csak ámítás?
Én 1%-ba kevertem és kiváló 50/50 alap.
Köszi Uram az infót! Akkor meg pláne megérős a mutatvány! Belekóstolgatok párba! Hátha!
Nekem ilyenbol 5 vagy 6 komplett szett van a falra furva!..De en a horgasz szarjaimat tartom benne
Az már szép összeg…
Tele lehetne bellow a telikabat zsebeit DRAM-okkal pakolniNalam az az eggyesszamu hobby
Jó ha van hobby…nekem a vape inkább már hobby én erre a dobozra gondoltam tök drága legalább is ez ahoz képest,hogy egy doboz
Hat mar nem olcso muanyagot venni,de egy eletre szol.Nem kell karbantartani es a falat se tepi le,ha telepakolod.
Ez a mini robot?Tetszett miota kijott,de a legelso tesztvideo utan lemondtam rola.A kicsomagolo videoban az uvegpalastra ra volt gyogyulva a tomites(kuka).Utana a faszi meg 4-5 percig probalta osszerakni tekeres utan
Igen, a mini robot. Akkor nekem makom volt. Eddig mindig elsőre sikerül összedobni. A kazán belső felén van 2 megvezető nut, arra kell figyelni, ennyi a “nehezseg”.
Orulok hogy neked bejott!Annak idejen mokasnak tartottam hogy hogy lehet valaki olyan balf@sz,hogy csinal egy review-t amit ezrek fognak megnezni es nem vagja ki belole ahogy hosszan szerencsetlenkedik.Kumulus-on aruljak egy ideje,neha 20€ korul learazva,de az ottani feedback-ek se gyoztek meg.Pedig az egyenes palasttal baromi cuki