Mutasd meg, mid van! 😊 - Napi Vape

Majd menesztem aukcióra. :slightly_smiling_face: Csak próbálgattam a tankját, mert ki akartam deríteni meg e lehet oldani a folyás gondot. De bármit is csináltam semmi, úgyhogy ki kell fogni a poribol a jót. Aztán rápróbáltam miután eszembe jutott, hogy azon ment a csevely, hogy nézne ki 22es tankkal. Pont egy síkban van a Neekoval. :slightly_smiling_face:

8 kedvelés

Nem kell a kamu, valld be, hogy mostantól a csini cuccokat kedveled és kész. :rofl:

Tényleg, neeko, nálad megy rendben? Én azóta sem próbáltam. :grin:

6 kedvelés

szerintem nincs baj a neekoval én pl tegnap tekertem meg annyi,hogy fentre nem kell afc bele alul meg nekem az 1,2 afc betét van mtl re tökéletes egynek jó.:blush::wink:lent pl ha az 1,5 afc van benne csak mert ugye én fentre nem teszek bele kissé levegősebb de ki hogy szereti.

4 kedvelés

Mondj kérlek valamit a neekorol, huzal vattázás melegedés stb

Vandy Vape Pulse II és Cthulhu Gaia (ejtsd: "gálya!)

Elmagyarázom:

• Úgy működik, az emberek lentről pumpálják bele a sok lét, a végén meg mind köddé válik. Így megy ez…:wink:
19 kedvelés

Nagyon szép :smiley:

4 kedvelés

@Ispy
Nálam is akad effajta különbség a régi Gtr-emen más, ilyen opálos palástal van az újabb meg átlátszóbbal,gondolom más anyag és igen a régin passzentosabb az újabbon lazább,a régin érdes gravír van az újabbon lézer gravír​:thinking:minden esetre nem érdes,jah és a régit jobban szeretem valamiért​:thinking:jah mert megfúrtam és jobb ízeket ad levegősebben​:slightly_smiling_face:

4 kedvelés

Nem tetszik, mert a pofonosztó kezemben elveszik. :joy:Kipróbáltam csak, hát, azt kell mondjam, belépő szint. Arra tökéletes. A 18mm-es tankjával meg kimondottan jól néz ki. :blush:

Neeko kérlek kedvenc lett. :blush: Felülre nem kell AFC, ahogy Szabi is írja. :hugs: Mióta kivettem azóta tökéletes! Szívcsücsök lett. :heart_eyes:

8 kedvelés

2.5ös magon 6 menet (de lehet, hogy 7 :thinking:) SS huzal, vatta jelenleg Super Sorb. Nem kell ezt sem degeszre tömni, olyankor gyakori volt a dry hit. Ízre, gőzre fenomenális. :heart_eyes: Ja és ami talán csak számomra fontos, nem egy TH-s tank.

Szerk.: cseppet sem melegszik. :blush:

7 kedvelés

Beüzemeltem én is.

12 kedvelés

Dobogókő ma még szánkozható… :slightly_smiling_face:

15 kedvelés

Mai nap folyamán kikristályosodott bennem egy másik igen nagy különbség klón és klón Taifun Gtr között,a balos a régi a jobbos az újabb,a régi szűkebb mindenre is tisztán látszik,mivel a régit fúrtam fel így most komplett cserélem rajtuk a chimnet kíváncsi vagyok eme szűkség jelent e ízben változást az újban és tágság esetleg még jobb hatással lessz e a régire​:thinking:

9 kedvelés

Ezt még leírom a Gtr-es sztoriról Vaperinák és Vaperek,aztán befejezem ezt az őrületet!
Szval klón és klón közötti különbségek egy gyártótól,a délelötti próbállkozásom délutánba ment át,mert hát persze,hogy nem lehetett összelegózni a két Chimney felcserélést,mert vagy gumigyűrűnél nem stimmelt és laza lett a tankpalást vagy a léellátás sliccelése nem adta ki,na de fog meg a söröm(sosem iszom) fajta lévén oda jutottam,hogy akkor a bázisokat kell megmókolni és a pozitív pineket csereberélnem,na ez bejött és így maradhatott a tankpalást és a chimney az eredeti helyén,csak a felfúrt és nem felfúrt pozitív pin cserélt bázist.Lényeg a lényeg ez már tényleg klónok háborújává vált ellenem,de az mtl-re szánt tankocska érezhetően szűkebb lett talán jobb ízekkel is,a szűk dl-re felfúrt pedig még levegősebb picit és számomra még élvezhetőbb.

Egy biztos akinek esetlegesen klón Gtr-je van koránt sem biztos,hogy azonos élményekben részesül,mint egy másik klón Gtr tulaj,mert igencsak befolyásolta a vastagabb kémény és drip tip furat a levegőzését,amire énis csak ma jöttem rá a tankok egyidőben történő takarítása közben​:thinking:

12 kedvelés

16 kedvelés

16 kedvelés

szia!Milyen az 1.4?

1 kedvelés

Most próbálgatom, 1.8-as afc-vel, eddig jó, elég bolondbiztosnak néz ki a vattázása.

2 kedvelés

Kiváncsi vagyok érdemes-e venni?

1 kedvelés

Én is. :rofl:

25k-t nem biztos, hogy megért, a feléért jó vétel lett volna, de szerencsére eddig ok. Majd rakok bele valami más levest következőre, mert az elf mango annyira brutális, hogy mindenben erős íze van.

Mondjuk a minőségre nincs panasz, a variálhatóság és a csomagolás is 5 csillag.

2 kedvelés

A csomagolás már megér egy 10est jó drágán vetted…

4 kedvelés