Majd menesztem aukcióra. Csak próbálgattam a tankját, mert ki akartam deríteni meg e lehet oldani a folyás gondot. De bármit is csináltam semmi, úgyhogy ki kell fogni a poribol a jót. Aztán rápróbáltam miután eszembe jutott, hogy azon ment a csevely, hogy nézne ki 22es tankkal. Pont egy síkban van a Neekoval.
Nem kell a kamu, valld be, hogy mostantól a csini cuccokat kedveled és kész.
Tényleg, neeko, nálad megy rendben? Én azóta sem próbáltam.
szerintem nincs baj a neekoval én pl tegnap tekertem meg annyi,hogy fentre nem kell afc bele alul meg nekem az 1,2 afc betét van mtl re tökéletes egynek jó.lent pl ha az 1,5 afc van benne csak mert ugye én fentre nem teszek bele kissé levegősebb de ki hogy szereti.
Mondj kérlek valamit a neekorol, huzal vattázás melegedés stb
Vandy Vape Pulse II és Cthulhu Gaia (ejtsd: "gálya!)
Elmagyarázom:
- Úgy működik, az emberek lentről pumpálják bele a sok lét, a végén meg mind köddé válik. Így megy ez…
Nagyon szép
@Ispy
Nálam is akad effajta különbség a régi Gtr-emen más, ilyen opálos palástal van az újabb meg átlátszóbbal,gondolom más anyag és igen a régin passzentosabb az újabbon lazább,a régin érdes gravír van az újabbon lézer gravírminden esetre nem érdes,jah és a régit jobban szeretem valamiértjah mert megfúrtam és jobb ízeket ad levegősebben
Nem tetszik, mert a pofonosztó kezemben elveszik. Kipróbáltam csak, hát, azt kell mondjam, belépő szint. Arra tökéletes. A 18mm-es tankjával meg kimondottan jól néz ki.
Neeko kérlek kedvenc lett. Felülre nem kell AFC, ahogy Szabi is írja. Mióta kivettem azóta tökéletes! Szívcsücsök lett.
2.5ös magon 6 menet (de lehet, hogy 7 ) SS huzal, vatta jelenleg Super Sorb. Nem kell ezt sem degeszre tömni, olyankor gyakori volt a dry hit. Ízre, gőzre fenomenális. Ja és ami talán csak számomra fontos, nem egy TH-s tank.
Szerk.: cseppet sem melegszik.
Mai nap folyamán kikristályosodott bennem egy másik igen nagy különbség klón és klón Taifun Gtr között,a balos a régi a jobbos az újabb,a régi szűkebb mindenre is tisztán látszik,mivel a régit fúrtam fel így most komplett cserélem rajtuk a chimnet kíváncsi vagyok eme szűkség jelent e ízben változást az újban és tágság esetleg még jobb hatással lessz e a régire
Ezt még leírom a Gtr-es sztoriról Vaperinák és Vaperek,aztán befejezem ezt az őrületet!
Szval klón és klón közötti különbségek egy gyártótól,a délelötti próbállkozásom délutánba ment át,mert hát persze,hogy nem lehetett összelegózni a két Chimney felcserélést,mert vagy gumigyűrűnél nem stimmelt és laza lett a tankpalást vagy a léellátás sliccelése nem adta ki,na de fog meg a söröm(sosem iszom) fajta lévén oda jutottam,hogy akkor a bázisokat kell megmókolni és a pozitív pineket csereberélnem,na ez bejött és így maradhatott a tankpalást és a chimney az eredeti helyén,csak a felfúrt és nem felfúrt pozitív pin cserélt bázist.Lényeg a lényeg ez már tényleg klónok háborújává vált ellenem,de az mtl-re szánt tankocska érezhetően szűkebb lett talán jobb ízekkel is,a szűk dl-re felfúrt pedig még levegősebb picit és számomra még élvezhetőbb.
Egy biztos akinek esetlegesen klón Gtr-je van koránt sem biztos,hogy azonos élményekben részesül,mint egy másik klón Gtr tulaj,mert igencsak befolyásolta a vastagabb kémény és drip tip furat a levegőzését,amire énis csak ma jöttem rá a tankok egyidőben történő takarítása közben
szia!Milyen az 1.4?
Most próbálgatom, 1.8-as afc-vel, eddig jó, elég bolondbiztosnak néz ki a vattázása.
Kiváncsi vagyok érdemes-e venni?
Én is.
25k-t nem biztos, hogy megért, a feléért jó vétel lett volna, de szerencsére eddig ok. Majd rakok bele valami más levest következőre, mert az elf mango annyira brutális, hogy mindenben erős íze van.
Mondjuk a minőségre nincs panasz, a variálhatóság és a csomagolás is 5 csillag.
A csomagolás már megér egy 10est jó drágán vetted…