Mutasd meg, mid van! 😊 - Napi Vape

Gratulálok! Szép :heart_eyes:

2 kedvelés

Gyönyörű :heart_eyes: most már bánom, hogy nem hallgattam a srácokra amikor ezt ajánlották! Majd a következő :joy:

3 kedvelés

Nem gondoltam volna, hogy az ilyen átlátszó cucc tudna nekem tetszeni, de így, hogy a palást meg driptip harmonizál vele tök rendben van :+1:

4 kedvelés

Köszi szépen srácok, lányok! :slight_smile:

1 kedvelés

Vótmár? De nem találom, hová töltöttem fel. Amúgy is ever and ever, ez már engem kiszolgál. Ez az itthoni szett. A Dvarw 16 a zsákos moddal, az meg a sétálós.

12 kedvelés

13 kedvelés

A körforgás és a bizonyíték ami régen nem jött be később lehet bejövős lesz :slight_smile:
Annak idején apukámnak adtam egy tankot mert annak idején nekem ha jól emlékszem túl szűk volt most meglattam nála, nem használja, mondom adjad papa kiprobalom.
És most milyen finom, hogy milyen jó kistank :slight_smile:
Szóval így forgott körbe a Millennium mtl rta klón :sweat_smile:

13 kedvelés

Szeretem én is jó kis rta! :heart_eyes:

6 kedvelés

20 kedvelés

Megjött a postás… :heart_eyes:

17 kedvelés

Ez igen szép!Gratulálok!

4 kedvelés

Köszi, karácsonyi ajándék magamnak :sweat_smile:
A Dvarw hiánycikk, ezért lett KFL plus, de szerintem nem lesz ez rossz választás, lassan beüzemelem. :grin:

3 kedvelés

A KFL plus-ba 1,4 körüli levegőzéshez 2-es, vagy 2,5-es magot ajánlotok?

Én 2-est magot de magamnak 2.5-öst úgy szeretem.

1 kedvelés

Én minden MTL-t 2.5-n nyomok. Ezt is :slight_smile:

2 kedvelés

Szia :slight_smile: Milyen ez a trió a vaprion most 16 euró gondolkodom ezen is;)

Akik már láttak élőben Pico-t,azoknak nem újdonság…de nekem…
Soxor szemeztem már vele és mindig kb.dupla ekkorának képzeltem el.:joy:De tényleg!
De mikor kibontottam és megláttam és kézbefogtam…újabb szerelem első látásra​:heart_eyes:
Pláne ezzel a picuri tankkal :heart_eyes:

És az Ijoy az ss Berserker helyett mennyivel jobban mutat eme fekete gyönyörűséggel​:heart_eyes:(Még nem próbáltam össze mindent mindennel,mert sok főnök megvető pillantással illette így is az asztalom és a kirakodóvásáromat​:face_with_symbols_on_mouth::joy::joy:)

13 kedvelés

Wasp Nano tank vagy a Blitz? Ez melyik? Jó? Nagyon tetszik ez az átlátszó design.

2 kedvelés

A csipet csapat

14 kedvelés

Gas mods Kree

5 kedvelés