Gratulålok! Szép
GyönyörƱ most mĂĄr bĂĄnom, hogy nem hallgattam a srĂĄcokra amikor ezt ajĂĄnlottĂĄk! Majd a következĆ
Nem gondoltam volna, hogy az ilyen ĂĄtlĂĄtszĂł cucc tudna nekem tetszeni, de Ăgy, hogy a palĂĄst meg driptip harmonizĂĄl vele tök rendben van
Köszi szépen sråcok, lånyok!
VĂłtmĂĄr? De nem talĂĄlom, hovĂĄ töltöttem fel. AmĂșgy is ever and ever, ez mĂĄr engem kiszolgĂĄl. Ez az itthoni szett. A Dvarw 16 a zsĂĄkos moddal, az meg a sĂ©tĂĄlĂłs.
A körforgĂĄs Ă©s a bizonyĂtĂ©k ami rĂ©gen nem jött be kĂ©sĆbb lehet bejövĆs lesz
Annak idejĂ©n apukĂĄmnak adtam egy tankot mert annak idejĂ©n nekem ha jĂłl emlĂ©kszem tĂșl szƱk volt most meglattam nĂĄla, nem hasznĂĄlja, mondom adjad papa kiprobalom.
Ăs most milyen finom, hogy milyen jĂł kistank
SzĂłval Ăgy forgott körbe a Millennium mtl rta klĂłn
Szeretem Ă©n is jĂł kis rta!
Ez igen szép!Gratulålok!
Köszi, karåcsonyi ajåndék magamnak
A Dvarw hiĂĄnycikk, ezĂ©rt lett KFL plus, de szerintem nem lesz ez rossz vĂĄlasztĂĄs, lassan beĂŒzemelem.
A KFL plus-ba 1,4 körĂŒli levegĆzĂ©shez 2-es, vagy 2,5-es magot ajĂĄnlotok?
Ăn 2-est magot de magamnak 2.5-öst Ășgy szeretem.
Ăn minden MTL-t 2.5-n nyomok. Ezt is
Szia Milyen ez a triĂł a vaprion most 16 eurĂł gondolkodom ezen is;)
Akik mĂĄr lĂĄttak Ă©lĆben Pico-t,azoknak nem ĂșjdonsĂĄgâŠde nekemâŠ
Soxor szemeztem mår vele és mindig kb.dupla ekkorånak képzeltem el.De tényleg!
De mikor kibontottam Ă©s meglĂĄttam Ă©s kĂ©zbefogtamâŠĂșjabb szerelem elsĆ lĂĄtĂĄsraâ
PlĂĄne ezzel a picuri tankkal
Ăs az Ijoy az ss Berserker helyett mennyivel jobban mutat eme fekete gyönyörƱsĂ©ggelâ(MĂ©g nem prĂłbĂĄltam össze mindent mindennel,mert sok fĆnök megvetĆ pillantĂĄssal illette Ăgy is az asztalom Ă©s a kirakodĂłvĂĄsĂĄromatâ)
Wasp Nano tank vagy a Blitz? Ez melyik? JĂł? Nagyon tetszik ez az ĂĄtlĂĄtszĂł design.
Gas mods Kree