Mutasd meg, mid van! 😊 - Napi Vape

Gratulålok! Szép :heart_eyes:

2 kedvelés

GyönyörƱ :heart_eyes: most mĂĄr bĂĄnom, hogy nem hallgattam a srĂĄcokra amikor ezt ajĂĄnlottĂĄk! Majd a következƑ :joy:

3 kedvelés

Nem gondoltam volna, hogy az ilyen åtlåtszó cucc tudna nekem tetszeni, de így, hogy a palåst meg driptip harmonizål vele tök rendben van :+1:

4 kedvelés

Köszi szépen sråcok, lånyok! :slight_smile:

1 kedvelés

VĂłtmĂĄr? De nem talĂĄlom, hovĂĄ töltöttem fel. AmĂșgy is ever and ever, ez mĂĄr engem kiszolgĂĄl. Ez az itthoni szett. A Dvarw 16 a zsĂĄkos moddal, az meg a sĂ©tĂĄlĂłs.

12 kedvelés

13 kedvelés

A körforgĂĄs Ă©s a bizonyĂ­tĂ©k ami rĂ©gen nem jött be kĂ©sƑbb lehet bejövƑs lesz :slight_smile:
Annak idejĂ©n apukĂĄmnak adtam egy tankot mert annak idejĂ©n nekem ha jĂłl emlĂ©kszem tĂșl szƱk volt most meglattam nĂĄla, nem hasznĂĄlja, mondom adjad papa kiprobalom.
És most milyen finom, hogy milyen jó kistank :slight_smile:
Szóval így forgott körbe a Millennium mtl rta klón :sweat_smile:

13 kedvelés

Szeretem Ă©n is jĂł kis rta! :heart_eyes:

6 kedvelés

20 kedvelés

Megjött a postĂĄs
 :heart_eyes:

17 kedvelés

Ez igen szép!Gratulålok!

4 kedvelés

Köszi, karåcsonyi ajåndék magamnak :sweat_smile:
A Dvarw hiĂĄnycikk, ezĂ©rt lett KFL plus, de szerintem nem lesz ez rossz vĂĄlasztĂĄs, lassan beĂŒzemelem. :grin:

3 kedvelés

A KFL plus-ba 1,4 körĂŒli levegƑzĂ©shez 2-es, vagy 2,5-es magot ajĂĄnlotok?

Én 2-est magot de magamnak 2.5-öst Ășgy szeretem.

1 kedvelés

Én minden MTL-t 2.5-n nyomok. Ezt is :slight_smile:

2 kedvelés

Szia :slight_smile: Milyen ez a triĂł a vaprion most 16 eurĂł gondolkodom ezen is;)

Akik mĂĄr lĂĄttak Ă©lƑben Pico-t,azoknak nem ĂșjdonsĂĄg
de nekem

Soxor szemeztem mår vele és mindig kb.dupla ekkorånak képzeltem el.:joy:De tényleg!
De mikor kibontottam Ă©s meglĂĄttam Ă©s kĂ©zbefogtam
Ășjabb szerelem elsƑ lĂĄtĂĄsra​:heart_eyes:
PlĂĄne ezzel a picuri tankkal :heart_eyes:

És az Ijoy az ss Berserker helyett mennyivel jobban mutat eme fekete gyönyörƱsĂ©ggel​:heart_eyes:(MĂ©g nem prĂłbĂĄltam össze mindent mindennel,mert sok fƑnök megvetƑ pillantĂĄssal illette Ă­gy is az asztalom Ă©s a kirakodĂłvĂĄsĂĄromat​:face_with_symbols_over_mouth::joy::joy:)

13 kedvelés

Wasp Nano tank vagy a Blitz? Ez melyik? JĂł? Nagyon tetszik ez az ĂĄtlĂĄtszĂł design.

2 kedvelés

A csipet csapat

14 kedvelés

Gas mods Kree

5 kedvelés