Mutasd meg, mid van! 😊 - Napi Vape

Nem vagyok Zolika :joy: és nem tudom ide szállítanak e, de itt van mindkettő ha jól látom…
https://www.vapexperts.gr/anazitisi/results,1-96?keyword=By-ka&limitstart=0&option=com_virtuemart&view=category&virtuemart_category_id=0

3 kedvelés

A Barát ílyen. :hugs: :joy: Majd @Peva71 megoldja ő tud mindent is…

1 kedvelés

ohh mondtam…Köszönöm!!! :heart_eyes: :+1: :+1:

1 kedvelés

Elvileg Marekék ha tudnak rendelnek bármit amit megkívánunk én ezt vettem ki a "régi"emilből :stuck_out_tongue_winking_eye:

3 kedvelés

Szállítanak :blush:és igaz nem olcsón :flushed:
Végül is …29 euró az még 30 sincs :rofl::rofl::rofl::rofl:

De ha egy helyről megvan, akkor nem kell két felé fizetni. Persze tényleg nem olcsó… :slightly_smiling_face:
Bár a két kiszemelt árához képest, nem is sok :thinking:

2 kedvelés

Az elvész köztük :rofl::rofl:
Egy a lényeg legyen ! :stuck_out_tongue_winking_eye:

3 kedvelés

Bocsi van egy kis dolgom majd jövök… :joy:

1 kedvelés

Jánost elvesztettük, vásárol :joy:

Nem is ,hanem a főnökasszony bízta meg valamivel és ugye az szent és sérthetetlen :stuck_out_tongue_winking_eye:

Az is lehet… :joy:

Psszt :shushing_face: ne zavarjuk :blush:
Jani minden ok ? Család,gyerekek jól vagytok? Vérnyomás ,májfunkció rendben ? :grin::hugs:

Minden ok…pssszt!:rofl::rofl:

2 kedvelés

Tudod, ő a ritka kivételek egyike, ahol a főnökasszony beszéli rá a minőségi cuccokra, úgyhogy most biztos együtt “bujják” az oldalt :slightly_smiling_face:

2 kedvelés

Első a pénzügy miniszter, kitaláló bizottság elnök, majd azt én tudom/meg mondtam élre vasalt nagyobb nadrágot viselő kívánsága parancsa óhalya :rofl:

Aranyosak vagytok…jó itt…:heart_eyes:

Nem minden nő “mindenellenes”, azokat javarészt olyanná teszik. :slightly_smiling_face:

1 kedvelés

Nekem is János :blush::hugs::wave:

3 kedvelés

Üdv újra itt @Ivett :slightly_smiling_face:

Helló csajosssss​:hugs: