Már szemeztem vele……de még nem próbáltam.
Mindenképp megkóstolom…
Köszönöm a tippet
És milyen az rta-k után?
Finom…
Az komám appercen debrői
Ha hirtelen nincs más az is jobb mint menet közben tekerni
Olyan nincs minimum 5db rta egy közepes kocsikázáshoz BP-Berlin egy seggel oda vissza…
Ahhoz képest, h 3 hónapos pori van benne, eléggé tűrhető az íze…
Viszont ebben rendesen odavág a th, mivel 9mg-os leves van benne…
0,7 ohm mesh???
Tök érdekes téma amúgy.
Nekem van egy joyetech ego aio, egy oxva xlim és az RTAk… Ha szaladgálok és nem akarom magammal vinni a Thelemat (mert amúgy elég féltéglás), akkor ezeket a porlasztós cuccokat viszem magammal.
Fura mód az ego aio brutál leszerepelt ízben. De pl az oxva kifejezetten jó aromákat hoz.
Nem tudom aki még hasonló cipőben jár, az még előszedi alkalomadtán a joyetechet?! Vagy az már csak a ködös múlt homályába vész?
Bizony h annyi… Ebben a kategóriában ez a legjobb… És ez bizonyított tény…
Ego ból csak a clr van porlasztósom szinte már nincs is ,csak rta.
Majdnem annyi idő megtekernem mint porit cserélni régen
Mondjuk oxvánál az egész tankkal együtt megy a csere de meglepően jók az aromák.
Ezt tuti használatban is hagyom. De az ego aio. Még nem tudom. Kezdeti ereklye lesz. Vagy nem tudom …
Bár dohányos / desszertes vonalat azzal nagyon nem vittem. Lehet kipróbálom hátha jobb arra.
Az egy régi úgymond kezdő készülék ,sok rosszat hallottam róla,de akkor nem voltak ilyen jó készülékek mint manapság
Meglepően jó ez a kis RTA,pedig klón.A 18 mm-es átmérő miatt vettem,de nem bántam meg.Ízre tök jó,be lehet szűkíteni rendesen,ami nekem fontos.
Az,hogy mennyire jó minőségű anyagokból van az majd később fog kiderülni.Egyenlőre szuper.
Vagy a fene tudja,hogy klón-e.Aliexpresszes,de a klónoknál nem nagyon bajlódnak azzal,hogy a csomagolást is lemásolják.
Én még alulterveztem akkor… Csak 4 volt.
Szakadjon le a kezem, ha porlasztóra költök egy forintot is.