Dvarw-E
a régi porlasztósuk
Ilyet még nem is láttam ![]()
Ez mindenre is igaz!![]()
![]()
Ritka mint a fehér holló…nehezen adja el akinek van manapság,és a pori is szinte nincs![]()
Bevállalom így is hogy nem iszok ![]()
![]()
Ez aztán a meglepetés
Nagyon szépen köszönöm a tankokat @Peva71 ![]()
Használd egészséggel! ![]()
Kánikulanemvárós reggeli csendélet (csak a kompresszor zúg 125 dB-lel
).
Könnyű napot, V/-ek! ![]()
![]()
(A tankban Kentucky-Parliament keverék, 63-37 százalék arányban, így sikerült a felöntés)
Azt elfelejtettem írni ,sok érdekes tartalmat találsz a vattázásáról tekeréséről itt az oldalon ha nem menne elsőre,vagy mi itt vagyunk kérdezz nyugodtan ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mer mán ide is beengednek mindenkit is ![]()
![]()
![]()
12 bejegyzés egyesült egy létező témába: By-ka és egyéb tankok - kibeszélő
Első rendelésem cigbestről, 8k szállítással együtt, 8 nap alatt megjött, futár hozza, semmi extra költség.
A 3. colossálom, volt már fehér, szürke, lassan csak a végére érek a színeknek. ![]()
Jó kis mod az, egyszer nekem is volt vagy két hétig, elkunyizták, de szerettem!
Használd egészséggel!
Azt hittem, tankkal együtt annyi ![]()
![]()
Még meg sem köszöntem, hogy itt lehetek, jó paraszt módon. Nagyon kellemes társaság vagytok, nem gondoltam volna, hogy ilyenekbe botlok a neten. Köszönöm. ![]()
Egyébként az aegis aroma kombó az enyém. Fél éve tértem vissza a vapeléshez, egy pár éves kihagyás után. Sokkal komolyabban, odafigyelve arra, hogy ne legyenek olyan hibáim, amivel megint visszaszoknék az analógra, vagy arra a parádésan sz@r glo ra. Azóta már kicsit másképp vapelek, nem technikailag, hanem hozzáállásában. Most más. ![]()
A képen látható, az az kopogós műanyag, ahol állnak is a cigik, amivel sikerült már összebaxarintani a tankomat. Nem gondoltam volna, na.
Fú de haragszom magamra emiatt. Övtasi lesz a vége háton, ott már csak nem lesz baja?