Dvarw-E a régi porlasztósuk
Ilyet még nem is låttam
Ez mindenre is igaz!
Ritka mint a fehĂ©r hollĂłâŠnehezen adja el akinek van manapsĂĄg,Ă©s a pori is szinte nincsâ
BevĂĄllalom Ăgy is hogy nem iszok
Ez aztån a meglepetés Nagyon szépen köszönöm a tankokat @Peva71
Hasznåld egészséggel!
KĂĄnikulanemvĂĄrĂłs reggeli csendĂ©let (csak a kompresszor zĂșg 125 dB-lel ).
KönnyƱ napot, V/-ek!
(A tankban Kentucky-Parliament keverĂ©k, 63-37 szĂĄzalĂ©k arĂĄnyban, Ăgy sikerĂŒlt a felöntĂ©s)
Azt elfelejtettem Ărni ,sok Ă©rdekes tartalmat talĂĄlsz a vattĂĄzĂĄsĂĄrĂłl tekerĂ©sĂ©rĆl itt az oldalon ha nem menne elsĆre,vagy mi itt vagyunk kĂ©rdezz nyugodtan
Mer mĂĄn ide is beengednek mindenkit is
12 bejegyzĂ©s egyesĂŒlt egy lĂ©tezĆ tĂ©mĂĄba: By-ka Ă©s egyĂ©b tankok - kibeszĂ©lĆ
ElsĆ rendelĂ©sem cigbestrĆl, 8k szĂĄllĂtĂĄssal egyĂŒtt, 8 nap alatt megjött, futĂĄr hozza, semmi extra költsĂ©g.
A 3. colossĂĄlom, volt mĂĄr fehĂ©r, szĂŒrke, lassan csak a vĂ©gĂ©re Ă©rek a szĂneknek.
Jó kis mod az, egyszer nekem is volt vagy két hétig, elkunyiztåk, de szerettem! Hasznåld egészséggel!
Azt hittem, tankkal egyĂŒtt annyi
Még meg sem köszöntem, hogy itt lehetek, jó paraszt módon. Nagyon kellemes tårsasåg vagytok, nem gondoltam volna, hogy ilyenekbe botlok a neten. Köszönöm.
Egyébként az aegis aroma kombó az enyém. Fél éve tértem vissza a vapeléshez, egy pår éves kihagyås utån. Sokkal komolyabban, odafigyelve arra, hogy ne legyenek olyan hibåim, amivel megint visszaszoknék az analógra, vagy arra a parådésan sz@r glo ra. Azóta mår kicsit måsképp vapelek, nem technikailag, hanem hozzåållåsåban. Most mås.
A kĂ©pen lĂĄthatĂł, az az kopogĂłs mƱanyag, ahol ĂĄllnak is a cigik, amivel sikerĂŒlt mĂĄr összebaxarintani a tankomat. Nem gondoltam volna, na. FĂș de haragszom magamra emiatt. Ăvtasi lesz a vĂ©ge hĂĄton, ott mĂĄr csak nem lesz baja?