Mutasd meg, mid van! 😊 - Napi Vape

Dvarw-E :grin:a régi porlasztósuk

2 Likes

Ilyet még nem is láttam :+1:

2 Likes

Ez mindenre is igaz!:joy::joy:

Ritka mint a fehér holló…nehezen adja el akinek van manapság,és a pori is szinte nincs​:roll_eyes:

4 Likes

Bevállalom így is hogy nem iszok :rofl::rofl:

4 Likes

Nyári szettecske​:smiling_face:

13 Likes

Ez aztán a meglepetés :heart_eyes: Nagyon szépen köszönöm a tankokat @Peva71 :heart:

9 Likes

A jó munkához idő kell, a szarhoz mégtöbb? :grinning_face_with_smiling_eyes:

15 Likes

Használd egészséggel! :slightly_smiling_face:

9 Likes

Most épült…:slightly_smiling_face:

10 Likes

Kánikulanemvárós reggeli csendélet (csak a kompresszor zúg 125 dB-lel :roll_eyes:).

Könnyű napot, V/-ek! :+1::grin:

(A tankban Kentucky-Parliament keverék, 63-37 százalék arányban, így sikerült a felöntés)

13 Likes

Azt elfelejtettem írni ,sok érdekes tartalmat találsz a vattázásáról tekeréséről itt az oldalon ha nem menne elsőre,vagy mi itt vagyunk kérdezz nyugodtan :winking_face_with_tongue::grin::grin::zany_face::zany_face::zany_face::hugs::hugs:

1 Like

Mer mán ide is beengednek mindenkit is :joy::grin::wink:

2 Likes

12 bejegyzés egyesült egy létező témába: By-ka és egyéb tankok - kibeszélő

Első rendelésem cigbestről, 8k szállítással együtt, 8 nap alatt megjött, futár hozza, semmi extra költség.

A 3. colossálom, volt már fehér, szürke, lassan csak a végére érek a színeknek. :grin:

15 Likes

Jó kis mod az, egyszer nekem is volt vagy két hétig, elkunyizták, de szerettem! :wink: Használd egészséggel!

1 Like

Azt hittem, tankkal együtt annyi :roll_eyes:

:joy:

2 Likes

Még meg sem köszöntem, hogy itt lehetek, jó paraszt módon. Nagyon kellemes társaság vagytok, nem gondoltam volna, hogy ilyenekbe botlok a neten. Köszönöm. :grin:

Egyébként az aegis aroma kombó az enyém. Fél éve tértem vissza a vapeléshez, egy pár éves kihagyás után. Sokkal komolyabban, odafigyelve arra, hogy ne legyenek olyan hibáim, amivel megint visszaszoknék az analógra, vagy arra a parádésan sz@r glo ra. Azóta már kicsit másképp vapelek, nem technikailag, hanem hozzáállásában. Most más. :grin:

A képen látható, az az kopogós műanyag, ahol állnak is a cigik, amivel sikerült már összebaxarintani a tankomat. Nem gondoltam volna, na. :sweat_smile: Fú de haragszom magamra emiatt. Övtasi lesz a vége háton, ott már csak nem lesz baja?

11 Likes

Cthulhu-k,ha összejönnek​:grin:

II

16 Likes

Karban tartás…

18 Likes