Csak a Luna miatt jutott eszembe,azthiszem mĂĄsnĂĄl is lĂĄttam,hogy szĂvesen hasznĂĄlja a Bf-1 et squonkolva,squonk pin van hozzĂĄ szval a tĂ©ma nyitott vele,ha nem Ă©rdekes az sem problĂ©ma szĂvesen hasznĂĄlgatom Ăgy csepegtetve isâ
BerepĂŒlve a Pelso, de mĂ©g nagyon nyomi lett az elsĆ tekerĂ©s de megy. KĂłstolgatĂĄs folyamatban.
MerĂ©szen ĂŒvegszĂĄlas tekerĂ©st tettem bele. Van egy pici mellĂ©kĂzeâŠilletve lehet hogy nem is olyan jĂł puffer, vagy nem tettem eleget. Ăs Ăgy nyilvĂĄn tĂșl lent van a tekerĂ©s. De a következĆ jobb leszâ
Update: bakker, 1.8 ohm lett persze hogy nem ĂŒt
Ha megtetszik a squonk, szereznem kell egy vw squonk modot, azĂ©rt az jobban bejönne Pico Squeeze 2 tetszene, de fehĂ©r hollĂł egy jĂł ĂĄllapotĂș.
Van egy fekete 4.5s FEV-em, de nem hasznĂĄlom azt se. Nekem nem jött be, Ă©s ormĂłtlan. Most elĆször a Pelso v3-mal futok pĂĄr kört, tetszik-e a squonk nekem egyĂĄltalĂĄnâŠ
E-liquidbolt.cc
Ott aranyĂĄron adjĂĄk, de mĂșltkor kĂ©rdeztem, Ă©s nincs kĂ©szletenâŠ
De ne rohanjunk, druszĂĄm, elĆre⊠1 hĂ©t squonk teszt, ha megtetszik, veszek valami variwattost majd. Meg egy PelsonĂĄl is alacsonyabb squonk rda-t.
Az nem pénz érte és alig kapni mår
Lehet, hogy rda-val mår nem olyan vészes. Viszont póttartålyt meg nem årulnak hozzå, azt hiszem, gyårilag 1 jår. Ez nålam minuszpont, hogy nincs kopó alkatrész hozzå.
JĂł hozzĂĄ bĂĄrmilyen tartĂĄly,max nem 8 ml ilyenen ne aggĂłdj,nem kopik az olyan hamar a szilikon
Engedd meg, hogy aztaqva!?! TetszetĆs sorozat!
âCloud Cityâ
( Bocs a fĂłkuszĂ©rt, de Ășgy lĂĄtszik elkaptam @Zolika -tĂłl Ă©s mĂĄr mindenhol driptip-eket lĂĄtok .)
AzĂ© ezt megszĂni kell tĂŒdĆkapacitĂĄs
IgazĂĄn megszĂni akkor lehet, ha rossz benne a lift Ă©s akkor valĂłban szĂŒksĂ©g lehet a tĂŒdĆkapacitĂĄsra.
- De mondom Ă©n, hogy driptip. Ti legalĂĄbb megĂ©rtetek, a kollĂ©gĂĄim ilyenkor csak tĂŒrelmesen Ă©s furcsĂĄn mosolyognak⊠(DilettĂĄnsok, ez van.)
Star Wars-ban a felhĆvĂĄros a Bespinen,
Köszi Jani!
Azért oda mår nem hiszem hogy felslattyognék
Nem forrĂł nagyon a gĆz ilyen ellenĂĄllĂĄssal wattal?
Nem, egész OK.
Clapton van most benne, kicsit nagyobbra sikerĂŒlt.
De jĂłl adja teljesen