Csak a Luna miatt jutott eszembe,azthiszem másnál is láttam,hogy szívesen használja a Bf-1 et squonkolva,squonk pin van hozzá szval a téma nyitott vele,ha nem érdekes az sem probléma szívesen használgatom így csepegtetve is![]()
Berepülve a Pelso, de még nagyon nyomi lett az első tekerés
de megy. Kóstolgatás folyamatban.
Merészen üvegszálas tekerést tettem bele. Van egy pici mellékíze…illetve lehet hogy nem is olyan jó puffer, vagy nem tettem eleget. És így nyilván túl lent van a tekerés. De a következő jobb lesz![]()
Update: bakker, 1.8 ohm lett
persze hogy nem üt ![]()
Ha megtetszik a squonk, szereznem kell egy vw squonk modot, azért az jobban bejönne
Pico Squeeze 2 tetszene, de fehér holló egy jó állapotú.
Van egy fekete 4.5s FEV-em, de nem használom azt se.
Nekem nem jött be, és ormótlan. Most először a Pelso v3-mal futok pár kört, tetszik-e a squonk nekem egyáltalán…
E-liquidbolt.cc
Ott aranyáron adják, de múltkor kérdeztem, és nincs készleten…
De ne rohanjunk, druszám, előre… 1 hét squonk teszt, ha megtetszik, veszek valami variwattost majd. Meg egy Pelsonál is alacsonyabb squonk rda-t.
Az nem pénz érte
és alig kapni már ![]()
Lehet, hogy rda-val már nem olyan vészes. Viszont póttartályt meg nem árulnak hozzá, azt hiszem, gyárilag 1 jár. Ez nálam minuszpont, hogy nincs kopó alkatrész hozzá.
Jó hozzá bármilyen tartály,max nem 8 ml
ilyenen ne aggódj,nem kopik az olyan hamar a szilikon
Engedd meg, hogy aztaqva!?! Tetszetős sorozat! ![]()

“Cloud City”
( Bocs a fókuszért, de úgy látszik elkaptam @Zolika -tól és már mindenhol driptip-eket látok
.)
Azé ezt megszíni kell tüdőkapacitás ![]()
Igazán megszíni akkor lehet, ha rossz benne a lift és akkor valóban szükség lehet a tüdőkapacitásra.
- De mondom én, hogy driptip. Ti legalább megértetek, a kollégáim ilyenkor csak türelmesen és furcsán mosolyognak…
(Dilettánsok, ez van.)
Star Wars-ban a felhőváros a Bespinen, ![]()
Köszi Jani!
Azért oda már nem hiszem hogy felslattyognék ![]()
![]()
Nem forró nagyon a gőz ilyen ellenállással wattal?
Nem, egész OK. ![]()
Clapton van most benne, kicsit nagyobbra sikerült.
De jól adja teljesen ![]()