Mutasd meg, mid van! 😊 - Napi Vape

Csak a Luna miatt jutott eszembe,azthiszem másnál is láttam,hogy szívesen használja a Bf-1 et squonkolva,squonk pin van hozzá szval a téma nyitott vele,ha nem érdekes az sem probléma szívesen használgatom így csepegtetve is​:slightly_smiling_face:

Berepülve a Pelso, de még nagyon nyomi lett az első tekerés :slightly_smiling_face: de megy. Kóstolgatás folyamatban.
Merészen üvegszálas tekerést tettem bele. Van egy pici mellékíze…illetve lehet hogy nem is olyan jó puffer, vagy nem tettem eleget. És így nyilván túl lent van a tekerés. De a következő jobb lesz​:+1:

Update: bakker, 1.8 ohm lett :roll_eyes:persze hogy nem üt :grin:

Ha megtetszik a squonk, szereznem kell egy vw squonk modot, azért az jobban bejönne :slightly_smiling_face: Pico Squeeze 2 tetszene, de fehér holló egy jó állapotú.

2 Likes

Van egy fekete 4.5s FEV-em, de nem használom azt se. :slightly_smiling_face:Nekem nem jött be, és ormótlan. Most először a Pelso v3-mal futok pár kört, tetszik-e a squonk nekem egyáltalán…

1 Like

E-liquidbolt.cc

1 Like

Ott aranyáron adják, de múltkor kérdeztem, és nincs készleten…
De ne rohanjunk, druszám, előre… 1 hét squonk teszt, ha megtetszik, veszek valami variwattost majd. Meg egy Pelsonál is alacsonyabb squonk rda-t.

2 Likes

Az nem pénz érte :winking_face_with_tongue:és alig kapni már :winking_face_with_tongue:

1 Like

Lehet, hogy rda-val már nem olyan vészes. Viszont póttartályt meg nem árulnak hozzá, azt hiszem, gyárilag 1 jár. Ez nálam minuszpont, hogy nincs kopó alkatrész hozzá.

1 Like

Jó hozzá bármilyen tartály,max nem 8 ml :grin:ilyenen ne aggódj,nem kopik az olyan hamar a szilikon

2 Likes

Engedd meg, hogy aztaqva!?! Tetszetős sorozat! :slightly_smiling_face:

GIF by Broad City

5 Likes

“Cloud City”

( Bocs a fókuszért, de úgy látszik elkaptam @Zolika -tól és már mindenhol driptip-eket látok :grin:.)

7 Likes

Azé ezt megszíni kell tüdőkapacitás :rofl:

4 Likes

Igazán megszíni akkor lehet, ha rossz benne a lift és akkor valóban szükség lehet a tüdőkapacitásra.

• De mondom én, hogy driptip. Ti legalább megértetek, a kollégáim ilyenkor csak türelmesen és furcsán mosolyognak…:zany_face: (Dilettánsok, ez van.):grin:
7 Likes

Star Wars-ban a felhőváros a Bespinen, :slight_smile:

2 Likes

Köszi Jani!

1 Like

Azért oda már nem hiszem hogy felslattyognék :rofl::rofl:

3 Likes

HÉV megálló blues​:grin:

12 Likes

Félvezetőgyári Capriccio :roll_eyes::grin:

13 Likes

Nem forró nagyon a gőz ilyen ellenállással wattal?

2 Likes

Nem, egész OK. :+1:
Clapton van most benne, kicsit nagyobbra sikerült.
De jól adja teljesen :slightly_smiling_face:

1 Like

Jó reggelt!

12 Likes