Mutasd meg, mid van! 😊 - Napi Vape

Reggeli Filippínó torta :stuck_out_tongue:plusz egy “betolakodó”, tegnap kaptam. :+1:(Asmodus LUNA Stabfa verzió).
Kell nĂ©zni rĂĄ valami kezelhetƑ lyukaspines cuccot. AztĂĄn kiprĂłbĂĄlni, kell-e ez nekem​:grin:
Kellemes vasárnapot​:sun_with_face:

10 kedvelés

Biztos hogy kell, csak még nem tudod:

• Mert squonkolni jĂł:+1:Ă©s a mod gyönyörƱ.

Pödörsz rå egy jó rda-t és majd jönni fog:

• HĂĄt ezt nem gondoltam volna Ă©rzĂ©s.:blush:

Így lesz majd: @Janchee Ă©s @Atis a tanum

10 kedvelés

Egy Pelso v3 van, meg egy fehĂ©r kerĂĄmia (talan squonk pines az is), ha le tudom szƱkĂ­teni Ƒket mtl-re, akkor nyert ĂŒgy. MindkettƑ igen “szeles”

Plusz akkor belƑni egy tekerĂ©st 20-25 wattra kb.

SzĂłval van vele “feladat” Ă­gy, squonkszƱz vagyok.

KerĂĄmia:

1 kedvelés

A Nuwa-nak van BF pinje. :slightly_smiling_face:

1 kedvelés

Ha menni kell akkor is csak a gƑz :blush:

12 kedvelés

Szép napot mindenkinek :+1::sun_with_face:

12 kedvelés

ide jössz felém Nyíregyre?:blush::grinning:

1 kedvelés

MĂ©g nem sajnos :blush:

1 kedvelés

VerƑfĂ©nyes szĂ©p vasĂĄrnapot mindenkinek :slightly_smiling_face: Ă©n inkĂĄbb szaunĂĄzom a melodiĂĄban :sweat_smile::metal::swimming_man::swimming_man::grin::grin:

10 kedvelés

Sziasztok. A kis törpe a Vaporesso-n mutat a legjobban. AkĂĄr szettben is ĂĄrulhatnĂĄk Ă­gy. Ezzel a driptippel,amit Kinga kĂŒldött a Galaxies - sel. Mindenki azt a driptipet kapta, amivel a legjobb, Ă©s jĂłl is mutat. A Galaxies meg a hasas ĂŒveggel, Ă©s TC mĂłdban a Pokeren.

A By-kĂĄnak a Dvarw driptipje jutott, annak nem muszĂĄj fĂ©m,mert elĂ©g hƱvös. A Galaxiesnek kell a Siren-Ă©, mert jĂłl mondja Kinga, ennyi drĂłttal forrĂł, de nekem kell annyi gƑz, tehĂĄt kapott egy hosszabb, fĂ©m driptipet. Így is az Ă©sszerƱsĂ©g hatĂĄrĂĄig csökkentettem a menetek szĂĄmĂĄt.

12 kedvelés

Amikor lemerĂŒl az akksi, csak fogod az elsƑ szettet, ami kĂ©znĂ©l van Ă©s ĂĄtrakod rĂĄ a tankot. 200iq, 200iq. :rofl:

8 kedvelés

BĂ­rja nem ? AkkĂł jĂłvanazĂșgy :rofl:

4 kedvelés

JĂłl ĂĄll neki ez a tank. De lehet csak a drip tip miatt. :smiley:

5 kedvelés

ÉtĂĄ rakĂ©tya. :grin: Íze mĂĄr nem sok, de mĂ©g van valami akĂĄrmi, 2 tank mĂ©g ĂĄtmehet rajta. :grin:

2 kedvelés

Kis vakarcsot nĂĄlunk anya hasznĂĄlja Ă©n csak Ă©pitem neki de nagy forma :sweat_smile::grin:EgyĂ©bkĂ©nt nĂ©ha elopom kicsit​:imp:

8 kedvelés

JĂł az a driptip. Azt, hogy By-ka azt lĂĄtom, hogy hanyas, ahoz meg nem Ă©rtek. :thinking:

3 kedvelés

Ez is egy jó drip. Az enyém azzal a sårgåval jött, amit a Bykåra tettem. Nem mintha a törpének nem kellene hosszabb kémény, csak ilyen rövidekkel néz ki jól. :upside_down_face:

3 kedvelés

És mellesleg semmit nem veszt az Ă­z visszaadĂĄsbol ezzel a drippel sem :grin:nĂ©mileg több gƑzt ad

3 kedvelés

Ez a hetes
a driptip meg HajdĂș Szabolcs mƱve.

4 kedvelés

Vape Systems csapat Ă©pĂ­tƑ trĂ©ning. :slightly_smiling_face:

13 kedvelés