Reggeli FilippĂnĂł torta plusz egy âbetolakodĂłâ, tegnap kaptam. (Asmodus LUNA Stabfa verziĂł).
Kell nĂ©zni rĂĄ valami kezelhetĆ lyukaspines cuccot. AztĂĄn kiprĂłbĂĄlni, kell-e ez nekemâ
Kellemes vasĂĄrnapotâ
Biztos hogy kell, csak még nem tudod:
- Mert squonkolni jóés a mod gyönyörƱ.
Pödörsz rå egy jó rda-t és majd jönni fog:
- Håt ezt nem gondoltam volna érzés.
Egy Pelso v3 van, meg egy fehĂ©r kerĂĄmia (talan squonk pines az is), ha le tudom szƱkĂteni Ćket mtl-re, akkor nyert ĂŒgy. MindkettĆ igen âszelesââŠ
Plusz akkor belĆni egy tekerĂ©st 20-25 wattra kb.
SzĂłval van vele âfeladatâ Ăgy, squonkszƱz vagyok.
KerĂĄmia:
A Nuwa-nak van BF pinje.
ide jössz felĂ©m NyĂregyre?
MĂ©g nem sajnos
Sziasztok. A kis törpe a Vaporesso-n mutat a legjobban. AkĂĄr szettben is ĂĄrulhatnĂĄk Ăgy. Ezzel a driptippel,amit Kinga kĂŒldött a Galaxies - sel. Mindenki azt a driptipet kapta, amivel a legjobb, Ă©s jĂłl is mutat. A Galaxies meg a hasas ĂŒveggel, Ă©s TC mĂłdban a Pokeren.
A By-kĂĄnak a Dvarw driptipje jutott, annak nem muszĂĄj fĂ©m,mert elĂ©g hƱvös. A Galaxiesnek kell a Siren-Ă©, mert jĂłl mondja Kinga, ennyi drĂłttal forrĂł, de nekem kell annyi gĆz, tehĂĄt kapott egy hosszabb, fĂ©m driptipet. Ăgy is az Ă©sszerƱsĂ©g hatĂĄrĂĄig csökkentettem a menetek szĂĄmĂĄt.
Amikor lemerĂŒl az akksi, csak fogod az elsĆ szettet, ami kĂ©znĂ©l van Ă©s ĂĄtrakod rĂĄ a tankot. 200iq, 200iq.
BĂrja nem ? AkkĂł jĂłvanazĂșgy
JĂłl ĂĄll neki ez a tank. De lehet csak a drip tip miatt.
ĂtĂĄ rakĂ©tya. Ăze mĂĄr nem sok, de mĂ©g van valami akĂĄrmi, 2 tank mĂ©g ĂĄtmehet rajta.
Kis vakarcsot nĂĄlunk anya hasznĂĄlja Ă©n csak Ă©pitem neki de nagy forma EgyĂ©bkĂ©nt nĂ©ha elopom kicsitâ
JĂł az a driptip. Azt, hogy By-ka azt lĂĄtom, hogy hanyas, ahoz meg nem Ă©rtek.
Ez is egy jó drip. Az enyém azzal a sårgåval jött, amit a Bykåra tettem. Nem mintha a törpének nem kellene hosszabb kémény, csak ilyen rövidekkel néz ki jól.
Ăs mellesleg semmit nem veszt az Ăz visszaadĂĄsbol ezzel a drippel sem nĂ©mileg több gĆzt ad
Ez a hetesâŠa driptip meg HajdĂș Szabolcs mƱve.