Reggeli Filippínó torta
plusz egy “betolakodó”, tegnap kaptam.
(Asmodus LUNA Stabfa verzió).
Kell nézni rá valami kezelhető lyukaspines cuccot. Aztán kipróbálni, kell-e ez nekem![]()
Kellemes vasárnapot![]()
Biztos hogy kell, csak még nem tudod:
- Mert squonkolni jó
és a mod gyönyörű.
Pödörsz rá egy jó rda-t és majd jönni fog:
- Hát ezt nem gondoltam volna érzés.

Egy Pelso v3 van, meg egy fehér kerámia (talan squonk pines az is), ha le tudom szűkíteni őket mtl-re, akkor nyert ügy. Mindkettő igen “szeles”…
Plusz akkor belőni egy tekerést 20-25 wattra kb.
Szóval van vele “feladat” így, squonkszűz vagyok.
A Nuwa-nak van BF pinje. ![]()
ide jössz felém Nyíregyre?![]()
![]()
Még nem sajnos ![]()
Sziasztok. A kis törpe a Vaporesso-n mutat a legjobban. Akár szettben is árulhatnák így. Ezzel a driptippel,amit Kinga küldött a Galaxies - sel. Mindenki azt a driptipet kapta, amivel a legjobb, és jól is mutat. A Galaxies meg a hasas üveggel, és TC módban a Pokeren.
A By-kának a Dvarw driptipje jutott, annak nem muszáj fém,mert elég hűvös. A Galaxiesnek kell a Siren-é, mert jól mondja Kinga, ennyi dróttal forró, de nekem kell annyi gőz, tehát kapott egy hosszabb, fém driptipet. Így is az ésszerűség határáig csökkentettem a menetek számát.
Amikor lemerül az akksi, csak fogod az első szettet, ami kéznél van és átrakod rá a tankot. 200iq, 200iq. ![]()
Bírja nem ? Akkó jóvanazúgy ![]()
Jól áll neki ez a tank. De lehet csak a drip tip miatt. ![]()
Étá rakétya.
Íze már nem sok, de még van valami akármi, 2 tank még átmehet rajta. ![]()
Jó az a driptip. Azt, hogy By-ka azt látom, hogy hanyas, ahoz meg nem értek. ![]()
Ez is egy jó drip. Az enyém azzal a sárgával jött, amit a Bykára tettem. Nem mintha a törpének nem kellene hosszabb kémény, csak ilyen rövidekkel néz ki jól. ![]()
És mellesleg semmit nem veszt az íz visszaadásbol ezzel a drippel sem
némileg több gőzt ad
Ez a hetes…a driptip meg Hajdú Szabolcs műve.