Mutasd meg, mid van! 😊 - Napi Vape

Reggeli Filippínó torta :face_with_tongue:plusz egy “betolakodó”, tegnap kaptam. :+1:(Asmodus LUNA Stabfa verzió).
Kell nézni rá valami kezelhető lyukaspines cuccot. Aztán kipróbálni, kell-e ez nekem​:grin:
Kellemes vasárnapot​:sun_with_face:

10 Likes

Biztos hogy kell, csak még nem tudod:

• Mert squonkolni jó:+1:és a mod gyönyörű.

Pödörsz rá egy jó rda-t és majd jönni fog:

• Hát ezt nem gondoltam volna érzés.:blush:

Így lesz majd: @Janchee és @Atis a tanum

10 Likes

Egy Pelso v3 van, meg egy fehér kerámia (talan squonk pines az is), ha le tudom szűkíteni őket mtl-re, akkor nyert ügy. Mindkettő igen “szeles”…

Plusz akkor belőni egy tekerést 20-25 wattra kb.

Szóval van vele “feladat” így, squonkszűz vagyok.

Kerámia:
https://www.3fvape.com/rebuildable-atomizer-supply/24193-authentic-ystar-nuwa-rda-rebuildable-dripping-atomizer-w-bf-pin-white-ceramic-24mm-diameter.html#.YpxE77e8o0E

1 Like

A Nuwa-nak van BF pinje. :slightly_smiling_face:

1 Like

Ha menni kell akkor is csak a gőz :blush:

12 Likes

Szép napot mindenkinek :+1::sun_with_face:

12 Likes

ide jössz felém Nyíregyre?:blush::grinning_face:

1 Like

Még nem sajnos :blush:

1 Like

Verőfényes szép vasárnapot mindenkinek :slightly_smiling_face: én inkább szaunázom a melodiában :sweat_smile::sign_of_the_horns::person_swimming::person_swimming::grin::grin:

10 Likes

Sziasztok. A kis törpe a Vaporesso-n mutat a legjobban. Akár szettben is árulhatnák így. Ezzel a driptippel,amit Kinga küldött a Galaxies - sel. Mindenki azt a driptipet kapta, amivel a legjobb, és jól is mutat. A Galaxies meg a hasas üveggel, és TC módban a Pokeren.

A By-kának a Dvarw driptipje jutott, annak nem muszáj fém,mert elég hűvös. A Galaxiesnek kell a Siren-é, mert jól mondja Kinga, ennyi dróttal forró, de nekem kell annyi gőz, tehát kapott egy hosszabb, fém driptipet. Így is az ésszerűség határáig csökkentettem a menetek számát.

12 Likes

Amikor lemerül az akksi, csak fogod az első szettet, ami kéznél van és átrakod rá a tankot. 200iq, 200iq. :rofl:

8 Likes

Bírja nem ? Akkó jóvanazúgy :rofl:

4 Likes

Jól áll neki ez a tank. De lehet csak a drip tip miatt. :smiley:

5 Likes

Étá rakétya. :grin: Íze már nem sok, de még van valami akármi, 2 tank még átmehet rajta. :grin:

2 Likes

Kis vakarcsot nálunk anya használja én csak épitem neki de nagy forma :sweat_smile::grin:Egyébként néha elopom kicsit​:angry_face_with_horns:

8 Likes

Jó az a driptip. Azt, hogy By-ka azt látom, hogy hanyas, ahoz meg nem értek. :thinking:

3 Likes

Ez is egy jó drip. Az enyém azzal a sárgával jött, amit a Bykára tettem. Nem mintha a törpének nem kellene hosszabb kémény, csak ilyen rövidekkel néz ki jól. :upside_down_face:

3 Likes

És mellesleg semmit nem veszt az íz visszaadásbol ezzel a drippel sem :grin:némileg több gőzt ad

3 Likes

Ez a hetes…a driptip meg Hajdú Szabolcs műve.

4 Likes

Vape Systems csapat építő tréning. :slightly_smiling_face:

13 Likes