MelĂłhelyi csendĂ©letâ
Az a dĂșrva benne,hogy Ăzre az a majdnem tökĂ©letes talĂĄn mĂ©g kevesebb kĂłkusszalâ de az illata az brutĂĄl pöpec illatâaz öreg melletem ĂŒlt a kocsiba azt pöfĂ©kelt,nekem meg csĂșrgott kb a nyĂĄlam az illatĂĄtĂłlâmost a Tobacco Red-et kevertem ma be tĆlĂŒk,picit hasonlĂł az ĂĄltalam kb 2 havonta kedvelĆs Dessert Bled-hez hĂĄt kĂvĂĄncsi leszek rĂĄ,viszont ez mĂĄr sajĂĄt nem kĂłstolĂłs tĂ©maâ
Ez melyik ez?mårmint melyik fajta kv-ja a Solubnak,am jó is?Keresek normålis kv aromåt Tpa Espresso nem jött åt
LegalĂĄbbis nekem Ăzlik. Bocs, korlĂĄtozott vagyok melĂłban. Facebookon az Aroma 500 ft csoportban a kĂnĂĄlatban âreggeli kĂĄvĂ©â fantĂĄzianĂ©ven fut, sorszĂĄma is passz fejbĆlâŠ
Van aki még tag ott, håtha megnézi neked.
A âgyĂĄriâ nevĂ©t sem tudom Ăgy, de kĂ©p van rĂłlaâŠ
Ok, hazudtam is, szĂłval a âkv szĂŒnetâ nevƱ cuccâ135. lajstromszĂĄmon sajĂĄt felelĆssĂ©gre!
Ăn a 134-es jeges kv-t rendeltem be(CafĂš FrappĂš GlacĂš)MĂĄsfĂ©l hetesen megkĂłstoltam.Jegesnek nem jeges,de kellemes tejes kĂĄvĂ© Ăz.EnnyiĂ©rt bĆven jĂł.
Solub Bravos
Ez a 135 SE rossz. Mondjuk annyira nem karamellĂĄsâŠde okĂ©s.
Nekem ez az egyik ĂĄllandĂł aromĂĄm.Rendesen LattĂ©s Ăze van szĂĄmomra:
Ha pedig kiprĂłbĂĄlnĂĄl valami igazĂĄn kĂŒlönlegeset,akkor ez az:
https://www.tisvapo.it/prodotto/9-di-picche-aroma-angolo-della-guancia/
Ez is ĂĄllandĂł nĂĄlam.
VigyĂĄzz Jani, a szettedet akarjĂĄk!
Ezek egy sapka pĂ©nzt vittek el mert tĂĄmogatjĂĄk a csalĂĄdokatâŠvastag nap voltâŠ
Ez akkor valami rendezvény volt? Bocsånat, ha butasåg.
VaperdĂnĂłk Ăves KözgyƱlĂ©sĂ©n volt Jani vagy a Dani
Nem, dolgoztam 45gyerek Ă©s 6 felnĆtett fizettem be vadaspark Ă©s dinĂł park:
Ăgy mĂĄr Ă©rtem. Jujj ez de jĂł. Irigyellek ĂĄm sokszor, milyen szĂ©p helyre mentek.
ImĂĄdom is csinĂĄlniâŠ
A befizetĂ©st? Mert akkor mondom, hogy hovĂĄ kĂ©ne mennyitâŠ