Mutasd meg, mid van! 😊 - Napi Vape

Na…El se hiszem amit írok, de ízben veri a v9-et, és az eddig próbált összes másik tankot is.
Mondjuk csak egy tanknyi tapasztalat, első próba, de ha a következő tekerés után is ilyen lesz, dobogós lesz!

5 kedvelés

Ez mi is pontosan? :slightly_smiling_face: Jól néz ki.

Ez a spica pro
De nagyon nagyon szűk mtl. Nekem a legnagyobb afc van benne, és az összes külső lyuk nyitva van, és úgy pont jó

3 kedvelés

Majd múlik a varázsa de ott van kb…

1 kedvelés

Zseniális Zoli! Hát dokbok egy hátast! Irány a Kék Banán Club! :+1:

3 kedvelés

És az a szép piros Sirius hol van?

1 kedvelés

Az is itt van, csak most “üres”. Se akku, se tank… :slight_smile:

2 kedvelés

Lattam multnap egyik site-on, szürkébe, vmi 90 ojró volt…

2 kedvelés

Kicsit drága, az kb. a kezdő ára volt évekkel ezelőtt. Viszont megéri, mert nagyon megbízható kis ketyere. :slightly_smiling_face:

3 kedvelés

Beüzemelve hát a 2 Mtl Fl 3.5 ml Törpe :+1::grin:

Annyival kisebb, hogy a Z1-et alig tudom bekapni.

12 kedvelés

Üzembiztosan hozza az ízeket :blush:

12 kedvelés

Milyen a v1 mellett ízben ? :blush:

1 kedvelés

…és milyen az 5ml-hez képest?

3 kedvelés

Az 5 ml-hez képest kicsike :grin:de íztankok, tehát elég lesz. (4 ml-hez vagyok “szokva”). Majd az egyikhez szerzek egy vmilyen 5 ml extendert…
Ízre hasonló, de csendesebben üzemel :slightly_smiling_face::+1:

3 kedvelés

5 ml palást van ,extender nincs ehez :blush:
2x elég egy napra,takarékos kazán 5 ml-vel

3 kedvelés

Nekem van klón 3ml és 5ml is, de a 3asat a feleségem használja, nincs nagy tapasztalatom, de talán a 3ml-s jobb ízeket tudhat a rövidebb kémény miatt​:thinking:
…vagy ezt csak képzelem? (Lehet, hogy csak szerelem féltés lenne a részemről?)
Kérdezzek inkább egy terapeutát???:smile:

Jobb íze van a 3ml-esnek vagy nincs különbség?

6 kedvelés

Én még nem használtam eleget :grin:de ízes, az tény​:+1:

5 kedvelés

Csak nem adom fel az SS huzalt. Eddig csak a Galaxiesben próbáltam, arra rájöttem, hogy 2mm, és vékonyabb magra egyedül a kis törpe Dvarwba érdemes tekerni.
A By-kában csak az AFC betét nem eredeti, de kiváló a huzatja. A Galaxiesen mind a levegő, mind a folyadék beömlő nyílásokat kibővítettem, mert az agyamra ment már a sok dry hittel. Megvattázom akármivel, már a második tank töltésnél dry hit, szétszedem, és varrótűvel megszúrkálom a vattát. Utána jó egy darabig. Az a homlokhorpasztós levegőzése sem az én műfajom, de már kezd jó lenni.

A Swag2 -nek jót tett a székláb sapka. Ugyanis az alá szorult glicerin meglágyította az egész hámlófélben levő festést, így nem nagyon kellett kaparni, mikor a műanyag kupak megforgott, jött vele a festék nagyja, a többit is csak körömmel lerántottam. Szóval nem kellett semmilyen szerszám a festék eltávolításához, karc mentesen fényes lett.

6 kedvelés

Ezzel is szép. :blush: (Hamarosan lejár a “tesztidőszak”…)

13 kedvelés

Mai nap-lementés… :sunglasses: :sun_with_face: :movie_camera:

(Sashalmi repülőtér)

13 kedvelés