Na…El se hiszem amit írok, de ízben veri a v9-et, és az eddig próbált összes másik tankot is.
Mondjuk csak egy tanknyi tapasztalat, első próba, de ha a következő tekerés után is ilyen lesz, dobogós lesz!
Ez mi is pontosan? Jól néz ki.
Ez a spica pro
De nagyon nagyon szűk mtl. Nekem a legnagyobb afc van benne, és az összes külső lyuk nyitva van, és úgy pont jó
Majd múlik a varázsa de ott van kb…
Zseniális Zoli! Hát dokbok egy hátast! Irány a Kék Banán Club!
És az a szép piros Sirius hol van?
Az is itt van, csak most “üres”. Se akku, se tank…
Lattam multnap egyik site-on, szürkébe, vmi 90 ojró volt…
Kicsit drága, az kb. a kezdő ára volt évekkel ezelőtt. Viszont megéri, mert nagyon megbízható kis ketyere.
Milyen a v1 mellett ízben ?
…és milyen az 5ml-hez képest?
Az 5 ml-hez képest kicsike de íztankok, tehát elég lesz. (4 ml-hez vagyok “szokva”). Majd az egyikhez szerzek egy vmilyen 5 ml extendert…
Ízre hasonló, de csendesebben üzemel
5 ml palást van ,extender nincs ehez
2x elég egy napra,takarékos kazán 5 ml-vel
Nekem van klón 3ml és 5ml is, de a 3asat a feleségem használja, nincs nagy tapasztalatom, de talán a 3ml-s jobb ízeket tudhat a rövidebb kémény miatt…
…vagy ezt csak képzelem? (Lehet, hogy csak szerelem féltés lenne a részemről?)
Kérdezzek inkább egy terapeutát???
Jobb íze van a 3ml-esnek vagy nincs különbség?
Én még nem használtam eleget de ízes, az tény
Csak nem adom fel az SS huzalt. Eddig csak a Galaxiesben próbáltam, arra rájöttem, hogy 2mm, és vékonyabb magra egyedül a kis törpe Dvarwba érdemes tekerni.
A By-kában csak az AFC betét nem eredeti, de kiváló a huzatja. A Galaxiesen mind a levegő, mind a folyadék beömlő nyílásokat kibővítettem, mert az agyamra ment már a sok dry hittel. Megvattázom akármivel, már a második tank töltésnél dry hit, szétszedem, és varrótűvel megszúrkálom a vattát. Utána jó egy darabig. Az a homlokhorpasztós levegőzése sem az én műfajom, de már kezd jó lenni.
A Swag2 -nek jót tett a székláb sapka. Ugyanis az alá szorult glicerin meglágyította az egész hámlófélben levő festést, így nem nagyon kellett kaparni, mikor a műanyag kupak megforgott, jött vele a festék nagyja, a többit is csak körömmel lerántottam. Szóval nem kellett semmilyen szerszám a festék eltávolításához, karc mentesen fényes lett.