Mutasd meg, mid van! 😊 - Napi Vape

Köszönöm @Janchee! A következő lehet a Luxem lesz majd valamikor​:sweat_smile:

2 kedvelés

Ha veszek, elég lesz nekem klón. Még csak “kosaraztam”. 1, vagy 2 darabot, még ezt SE tudom. A v9 is klón, mégis minőségi. Legalábbis eddig 0 gond.
A th az más dolog :slightly_smiling_face:
Ha bejönne nagyon, vehetek origit.

3 kedvelés

Kiváncsi vagyok a Se klón milyem…

1 kedvelés

Jaaaaj! 21-re is ráhúztál!:laughing: Gratula!

5 kedvelés

Szép szett! Gratula!

3 kedvelés

Köszi szépen, ez egy álom! Nagyon tetszik nekem is :heart_eyes:

4 kedvelés

@Elek_Segits ismeri, az ővé volt a mod. :grin:

6 kedvelés

Akkor jó fiúk vagytok, szépen megvigyázott :sweat_smile:

4 kedvelés

Még jó,hogy nincs a cseheknél…elég szar a forint :slightly_smiling_face:

4 kedvelés

Dohányolok​:grin:

14 kedvelés

Az utolsót én nyúltam le tőlük :roll_eyes::thinking::blush: ezért nem kaptam meg a kedvezményt :blush:

4 kedvelés

Nem kell a kedvezmény ha hamar itt van meg éri… :slightly_smiling_face:

4 kedvelés

Akkor lesz mivel el tölteni az időt… :smiling_face:

2 kedvelés

Lesz bizony holnap neki állok este indulnia kell… :slightly_smiling_face:

1 kedvelés

Csak úgy kérdezem h ezt nem kellene előbb be járatni, vagy azonnal terhelés alá lehet tenni.? Mármint a buszt?

3 kedvelés

Ez csak hengerfej…de nem nyomom ki a szemét 1200max fordulattal közlekedek amúgy is most majd kicsit óvatosabban 100km/óra alatt… :slightly_smiling_face:

2 kedvelés

Annak idején mikor még mi cseréltük ezeket, jól oda figyeltünk a részletekre. Tettünk rá olyan pirosas hőálló ragasztót. Is, h nehogy szeleljen… :smiling_face:
De úgy látom h vágod te ezeket a dolgokat rendesen… :smiling_face: Minden tiszteletem a tiéd kolléga… :smiling_face: :smiling_face: :smiling_face:

2 kedvelés

Azt vakartam 1napig…persze minden új …pár dani ára rászaladt…

2 kedvelés

Most nem bajoldunk vele. Bedobjuk a szervizbe, ott meg mókolják, ki fizetjük a drága sok zsé-t, aztán 2-3 hét múlva visszük is vissza, mert ez sem jó még az sem jó benne… :joy::joy:

3 kedvelés

Ez így van…1.5millió ft-ra kaptam a legolcsóbb ár ajánlatott ha én csínálom 1milla a zsebbe marad és mindent be szerelek amit kell és ahogy kell.

4 kedvelés