KĂ©rdĂ©sedre vĂĄlasz , Ć ilyen , van egy kisebb csĆ Ă©s akkor egy tagos fĂ©m , egy hosszabb csĆ akkor ilyen vagy 2 tagos fĂ©m , Ă©s ilyen belĂŒl .
Ăgy rövidebben is jĂłl nĂ©z ki! Semmi csicsa, Ă©s ettĆl szĂ©p
Ja igen , az elĆbb azt Ărtam ez a legnagyobb de aztĂĄn rĂĄjöttem hogy nem mert lehet 3 tagos de 1 viszont nem , hƱ de rĂ©gen volt !
Ez az egy régi cuccom van, fénykorból, meg 2-3 driptip, bóvli cartomizer. (Nem sajåt kép).
Nem szĂĄmĂt, mennyire vagyok fĂĄradt. Ha tekerĂ©srĆl van szĂł, akkor mindig frrreessshhh vagyokâŠ
Ma este a bersi Ă©s a dvarw voltak a jelentkezĆkâŠ
DobjĂĄl egy kv-s kevest beleâ egy jĂł Ara BikĂĄt
Nem Ă©rtemâŠ, most akkor arĂĄt vagy bikĂĄt?
Vagy szivĂĄrvĂĄny bikĂĄt ? XD
Ma Ă©pĂŒlt dĂ©lelĆtt egy szekrĂ©nyke, be is laktam valamelyest. Modoknak, leveseknek mĂĄr van valamifĂ©le hely (többi a hƱtĆben). Meg van ami mĂ©g dobozban Semmi SE vĂ©glegesâŠ
Zoli azok az aromaszåzalékok a flaskåkon ?
68 bejegyzĂ©s egyesĂŒlt egy lĂ©tezĆ tĂ©mĂĄba: Ăzes gĆzök rĂĄbeszĂ©lĆ, kibeszĂ©lĆ
Minden amit megkĂvĂĄnâŠvan amit visszaveszek, de mĂ©g nem jutottam odaâ de többnyire stimmel. Meg a pg/vg arĂĄny, esetleges Bitter Wizard mennyisĂ©ge, ilyenek. (Titkos összetevĆk )
Nekem van egy ĂĄltalĂĄnosabb ĂzĂ©rzĂ©ketlensĂ©gem.
Pl. az Azhadâs cseri amit kĂŒldtĂ©l, 4 %, abbĂłl nekem 6 lenne az ideĂĄlis. Ez vanâŠ
Ăjabb nic mĂĄr csak 15%. De ez nem minden levesem, kb. a harmada.
A Cohiba, meg az Old Captain erĆsek, azokat majd hĂgĂtom mĂ©g. 40 naposan jött ki, mi lesz a jĂł arĂĄny.
Ui: az a Perique valĂłban 12 %. EgyszerƱen Ăgy adja. Azt hiszem, @Deepfreeze kollĂ©ga 10-be keverte. De nekem 8-10-en mĂ©g gyenge volt.
Nem vagyunk egyformĂĄk, örĂŒlnĂ©k ha rĂĄĂrhatnĂĄm hogy 2 szĂĄzalĂ©k, 6 nic.
75 napja vapelek.
Ărtem ,de amit kĂŒldtem Azhad az 10 % ban van keverve nem 4 vagy 6
A gyĂĄrtĂł is 10 ben javasolja
Akkor az nekem simĂĄn lesz 12-14.
Bår majd meglåtom még jobb tankkal, tekeréssel és 15-ös niccel.
Perique-t még sosem kevertem. De érdekel
Ok, Habanos-sal kevertemâŠ
Perique- Habanossal? Az milyen mĂĄĂĄĂĄĂĄ
HĂłvĂ©gi mixtureâ