Mutasd meg, mid van! 😊 - Napi Vape

KĂ©rdĂ©sedre vĂĄlasz , Ƒ ilyen , van egy kisebb csƑ Ă©s akkor egy tagos fĂ©m , egy hosszabb csƑ akkor ilyen vagy 2 tagos fĂ©m :slight_smile: , Ă©s ilyen belĂŒl .

10 kedvelés

Így rövidebben is jĂłl nĂ©z ki! Semmi csicsa, Ă©s ettƑl szĂ©p :+1:

2 kedvelés

Ja igen , az elƑbb azt Ă­rtam ez a legnagyobb de aztĂĄn rĂĄjöttem hogy nem mert lehet 3 tagos de 1 viszont nem , hƱ de rĂ©gen volt :sweat_smile: !

1 kedvelés

Ez az egy régi cuccom van, fénykorból, meg 2-3 driptip, bóvli cartomizer. (Nem sajåt kép).

hqdefault

2 kedvelés

Nem szĂĄmĂ­t, mennyire vagyok fĂĄradt. Ha tekerĂ©srƑl van szĂł, akkor mindig frrreessshhh vagyok
 :grin:
Ma este a bersi Ă©s a dvarw voltak a jelentkezƑk
:smiling_face::blush::dash:

12 kedvelés

Dobjál egy kv-s kevest bele​:wink: egy jó Ara Bikát :grin:

2 kedvelés

Nem Ă©rtem
, most akkor arĂĄt vagy bikĂĄt? :joy::joy::joy:

Vagy szivĂĄrvĂĄny bikĂĄt ? XD

1 kedvelés

Ma Ă©pĂŒlt dĂ©lelƑtt egy szekrĂ©nyke, be is laktam valamelyest. Modoknak, leveseknek mĂĄr van valamifĂ©le hely (többi a hƱtƑben). Meg van ami mĂ©g dobozban :grin: Semmi SE vĂ©gleges

15 kedvelés

Zoli azok az aromaszåzalékok a flaskåkon ? :flushed:

2 kedvelés

68 bejegyzĂ©s egyesĂŒlt egy lĂ©tezƑ tĂ©mĂĄba: Ízes gƑzök rĂĄbeszĂ©lƑ, kibeszĂ©lƑ

Minden amit megkĂ­vĂĄn
van amit visszaveszek, de mĂ©g nem jutottam oda​:slightly_smiling_face: de többnyire stimmel. Meg a pg/vg arĂĄny, esetleges Bitter Wizard mennyisĂ©ge, ilyenek. (Titkos összetevƑk :joy:)
Nekem van egy åltalånosabb ízérzéketlenségem.
Pl. az Azhad’s cseri amit kĂŒldtĂ©l, 4 %, abbĂłl nekem 6 lenne az ideĂĄlis. Ez van

Újabb nic már csak 15%. De ez nem minden levesem, kb. a harmada.

A Cohiba, meg az Old Captain erƑsek, azokat majd hĂ­gĂ­tom mĂ©g. 40 naposan jött ki, mi lesz a jĂł arĂĄny.

Ui: az a Perique valóban 12 %. EgyszerƱen így adja. Azt hiszem, @Deepfreeze kolléga 10-be keverte. De nekem 8-10-en még gyenge volt.

Nem vagyunk egyformĂĄk, örĂŒlnĂ©k ha rĂĄĂ­rhatnĂĄm hogy 2 szĂĄzalĂ©k, 6 nic.
75 napja vapelek.

5 kedvelés

Értem ,de amit kĂŒldtem Azhad az 10 % ban van keverve nem 4 vagy 6 :stuck_out_tongue_winking_eye:
A gyĂĄrtĂł is 10 ben javasolja :blush:

2 kedvelés

Akkor az nekem simĂĄn lesz 12-14.
Bår majd meglåtom még jobb tankkal, tekeréssel és 15-ös niccel.

1 kedvelés

Éjszakai pozolgatás​:heart_eyes::grin::grin::grin:

11 kedvelés

Perique-t még sosem kevertem. De érdekel :smiley:

1 kedvelés

Ok, Habanos-sal kevertem
 :roll_eyes::grin:

2 kedvelés

Perique- Habanossal? Az milyen mĂĄĂĄĂĄĂĄ :sweat_smile:

2 kedvelés

HĂłvĂ©gi mixture​:grin:

1 kedvelés