szĂ©p Ăgy egyĂŒtt ![]()
Dehogyis! Aranyos vagy, köszönöm, de nem!
Majd lesz elĆbb utĂłbb nekem is ![]()
Ahogy az utolsĂł pillanatban sikerĂŒlt eltörnöm brunhilde ĂŒvegĂ©t ajĂĄndĂ©kozĂĄs elĆtt,⊠Nem jĂłl viselnĂ©m, ha valamit elcsesznĂ©k rajta, mikor tudom milyen nehĂ©z mĂ©g hozzĂĄjutniâ![]()
az elĆfordulâŠha meg gondolod megtalĂĄlsz.. ![]()
Ă©rdekes rda,hogy felsĆ levegĆzĂ©sƱâŠ
igen megnéztem róla egy videót érdekes cucc
A reggeli kåvé, délben is jó.
RĂĄadĂĄsul ez az SS316L 29ga-s huzal 2.5 magon, 10 meneten csodĂĄkra kĂ©pes. Van mĂ©g egy kevĂ©ske Ă©rett banĂĄn levesem a solub-tĂłl. AztĂĄn majd vasĂĄrnaptĂłl a melĂłban jöhet az ry4, az espresso, meg a Kentucky BourbonâŠ
Tudod hogy mitĆl döglik a lĂ©gy. ![]()
Egészségedre robi.
Ez mi? MD? Nekem annak låtszik innen⊠![]()
Igen.Az-az.
Ugy hallom, elĂ©g jĂł kis kazĂĄn, jĂł ĂzekkelâŠ
1 bejegyzĂ©st Ășj tĂ©mĂĄra osztott fel: MegbĂzhatĂł eladĂł
Igen az.Eleinte volt egy kis gondom a vattĂĄzĂĄssal,de mĂĄr jĂłl mszuperĂĄl.
NosâŠmondtam, hogy kell egy ilyen
ami pont szintben van az 5 ml TörpĂ©vel. Ăs egy vilĂĄgi aranyos kis mod
stealth-ebb ennél mår nem lehet egy SBS.
Ăs, szerencsĂ©m volt. Nem tudtam ellenĂĄllni, megszereztem (nem is nagyon drĂĄgĂĄn) ![]()
(Nem us ĂĄrulta a gazdĂĄja
âŠ
)
SzĂĄmomra ez egy kĂŒlönleges darabâŠ
SXK Stealth SBS (Sunbox clone).
Mint ilyen, ez a vilĂĄg legkisebb 18650 SBS modja.
GratulĂĄlok!Hogy sikerĂŒlt levadĂĄszni?
Ezt, vĂ©letlenĂŒl meglĂĄttam, egy amĂșgy elĂ©g Orkos összetĂ©telƱ vape fĂ©sz-csoportban. Egy ki mivel vapel ma kĂ©psorozatban. RĂĄkĂ©rdeztem, hogy honnan van, stb, mert titkos vĂĄgyam egy ilyen. Ărtelmes tag volt pont, elmondta a törtĂ©netet, majd bemondta, hogy sok mondja van, nem hasznĂĄlja mert nem pĂĄrtolja az SBS-eket annyira. TehĂĄt esetleg eladĂł. KĂ©rdeztem, hogy vi fĂl kosztet, erre bemondott egy igen kellemes összeget, ahhoz kĂ©pest plĂĄne, hogy ez marha ritka kis mod, eleve 4-5 Ă©ve mentâŠ
AztĂĄn hozta is a posta ![]()
![]()
(Nem mellesleg kaptam bele ajĂĄndĂ©kba egy Ășj LG csoki akkut, engem is meglepett a gesztus).
Ezt meg mĂĄr magam elĆl is eldugomâŠĆ is beesett.
EGY O-gyƱrƱ mellé bedobtam ezt is, mert a driptip uncsi ![]()
(Ja, nem
).
Dovpo ODIN Mini DNA75CâŠ(modvĂĄsĂĄrlĂĄs FINISH 5 Ă©vig).
Tényleg nem vok normål is.
(De nem dicsekvĂ©sbĆl teszek ki soha semmit ide a VĂ©pbĂșkra, csak megosztom az örömöm ⊠Ăs a vĂĄsĂĄrlĂĄsfĂŒggĂ©sem).
Biztos jól döntöttél ? ![]()
GondolodâŠ??? JövĆ hĂ©ten rövidre zarod a modot, Ă©s kezdĆdik elölrĆl az egesz rendelĂ©ses ĂŒgy⊠![]()
![]()
![]()
RemĂ©lemâŠszerettem volna egy szĂnes, komolyabb DNA-t 21700 akkuval, maszĂv testtel.
Ăgy mĂĄr van okom telepĂteni az Escribe-t.