szép így együtt
Dehogyis! Aranyos vagy, köszönöm, de nem!
Majd lesz előbb utóbb nekem is
Ahogy az utolsó pillanatban sikerült eltörnöm brunhilde üvegét ajándékozás előtt,… Nem jól viselném, ha valamit elcsesznék rajta, mikor tudom milyen nehéz még hozzájutni
az előfordul…ha meg gondolod megtalálsz…
érdekes rda,hogy felső levegőzésű…
igen megnéztem róla egy videót érdekes cucc
A reggeli kávé, délben is jó.
Ráadásul ez az SS316L 29ga-s huzal 2.5 magon, 10 meneten csodákra képes. Van még egy kevéske érett banán levesem a solub-tól. Aztán majd vasárnaptól a melóban jöhet az ry4, az espresso, meg a Kentucky Bourbon…
Tudod hogy mitől döglik a légy.
Egészségedre robi.
Ez mi? MD? Nekem annak látszik innen…
Igen.Az-az.
Ugy hallom, elég jó kis kazán, jó ízekkel…
1 bejegyzést új témára osztott fel: Megbízható eladó
Igen az.Eleinte volt egy kis gondom a vattázással,de már jól mszuperál.
Nos…mondtam, hogy kell egy ilyen ami pont szintben van az 5 ml Törpével. És egy világi aranyos kis mod stealth-ebb ennél már nem lehet egy SBS.
És, szerencsém volt. Nem tudtam ellenállni, megszereztem (nem is nagyon drágán)
(Nem us árulta a gazdája … )
Számomra ez egy különleges darab…
SXK Stealth SBS (Sunbox clone).
Mint ilyen, ez a világ legkisebb 18650 SBS modja.
Gratulálok!Hogy sikerült levadászni?
Ezt, véletlenül megláttam, egy amúgy elég Orkos összetételű vape fész-csoportban. Egy ki mivel vapel ma képsorozatban. Rákérdeztem, hogy honnan van, stb, mert titkos vágyam egy ilyen. Értelmes tag volt pont, elmondta a történetet, majd bemondta, hogy sok mondja van, nem használja mert nem pártolja az SBS-eket annyira. Tehát esetleg eladó. Kérdeztem, hogy vi fíl kosztet, erre bemondott egy igen kellemes összeget, ahhoz képest pláne, hogy ez marha ritka kis mod, eleve 4-5 éve ment…
Aztán hozta is a posta
(Nem mellesleg kaptam bele ajándékba egy új LG csoki akkut, engem is meglepett a gesztus).
Ezt meg már magam elől is eldugom…ő is beesett. EGY O-gyűrű mellé bedobtam ezt is, mert a driptip uncsi
(Ja, nem ).
Dovpo ODIN Mini DNA75C…(modvásárlás FINISH 5 évig).
Tényleg nem vok normál is.
(De nem dicsekvésből teszek ki soha semmit ide a Vépbúkra, csak megosztom az örömöm … És a vásárlásfüggésem).
Biztos jól döntöttél ?
Gondolod…??? Jövő héten rövidre zarod a modot, és kezdődik elölről az egesz rendeléses ügy…
Remélem…szerettem volna egy színes, komolyabb DNA-t 21700 akkuval, maszív testtel.
Így már van okom telepíteni az Escribe-t.