Mutasd meg, mid van! 😊 - Napi Vape

szĂ©p Ă­gy egyĂŒtt :+1:

3 Likes

Dehogyis! Aranyos vagy, köszönöm, de nem!
Majd lesz elƑbb utóbb nekem is :blush:
Ahogy az utolsĂł pillanatban sikerĂŒlt eltörnöm brunhilde ĂŒvegĂ©t ajĂĄndĂ©kozĂĄs elƑtt,
 Nem jĂłl viselnĂ©m, ha valamit elcsesznĂ©k rajta, mikor tudom milyen nehĂ©z mĂ©g hozzĂĄjutni​:blush:

7 Likes

az elƑfordul
ha meg gondolod megtalálsz.. :slightly_smiling_face:

4 Likes

Ă©rdekes rda,hogy felsƑ levegƑzĂ©sƱ 

3 Likes

igen megnéztem róla egy videót érdekes cucc

3 Likes

A reggeli kåvé, délben is jó.
RĂĄadĂĄsul ez az SS316L 29ga-s huzal 2.5 magon, 10 meneten csodĂĄkra kĂ©pes. Van mĂ©g egy kevĂ©ske Ă©rett banĂĄn levesem a solub-tĂłl. AztĂĄn majd vasĂĄrnaptĂłl a melĂłban jöhet az ry4, az espresso, meg a Kentucky Bourbon
 :grin::blush:

17 Likes

Mai szett​:blush:

16 Likes

Tudod hogy mitƑl döglik a lĂ©gy. :+1:
Egészségedre robi.

5 Likes

Ez mi? MD? Nekem annak látszik innen
 :grin:

2 Likes

Igen.Az-az.

3 Likes

Ugy hallom, elég jó kis kazån, jó ízekkel

3 Likes

1 bejegyzĂ©st Ășj tĂ©mĂĄra osztott fel: MegbĂ­zhatĂł eladĂł

Igen az.Eleinte volt egy kis gondom a vattĂĄzĂĄssal,de mĂĄr jĂłl mszuperĂĄl.

3 Likes

Nos
mondtam, hogy kell egy ilyen :grin:ami pont szintben van az 5 ml TörpĂ©vel. És egy vilĂĄgi aranyos kis mod :hugs: stealth-ebb ennĂ©l mĂĄr nem lehet egy SBS.
És, szerencsĂ©m volt. Nem tudtam ellenĂĄllni, megszereztem (nem is nagyon drĂĄgĂĄn) :+1:
(Nem us árulta a gazdája :roll_eyes:
 :rofl:)
SzĂĄmomra ez egy kĂŒlönleges darab

SXK Stealth SBS (Sunbox clone).

Mint ilyen, ez a vilĂĄg legkisebb 18650 SBS modja.

12 Likes

GratulĂĄlok!Hogy sikerĂŒlt levadĂĄszni?

1 Like

Ezt, vĂ©letlenĂŒl meglĂĄttam, egy amĂșgy elĂ©g Orkos összetĂ©telƱ vape fĂ©sz-csoportban. Egy ki mivel vapel ma kĂ©psorozatban. RĂĄkĂ©rdeztem, hogy honnan van, stb, mert titkos vĂĄgyam egy ilyen. Értelmes tag volt pont, elmondta a törtĂ©netet, majd bemondta, hogy sok mondja van, nem hasznĂĄlja mert nem pĂĄrtolja az SBS-eket annyira. TehĂĄt esetleg eladĂł. KĂ©rdeztem, hogy vi fĂ­l kosztet, erre bemondott egy igen kellemes összeget, ahhoz kĂ©pest plĂĄne, hogy ez marha ritka kis mod, eleve 4-5 Ă©ve ment

AztĂĄn hozta is a posta :+1::slightly_smiling_face:
(Nem mellesleg kaptam bele ajĂĄndĂ©kba egy Ășj LG csoki akkut, engem is meglepett a gesztus).

10 Likes

Ezt meg mĂĄr magam elƑl is eldugom
Ƒ is beesett. :roll_eyes:EGY O-gyƱrƱ mellĂ© bedobtam ezt is, mert a driptip uncsi :joy:

(Ja, nem :grin:).

Dovpo ODIN Mini DNA75C
(modvåsårlås FINISH 5 évig).

Tényleg nem vok normål is.
(De nem dicsekvĂ©sbƑl teszek ki soha semmit ide a VĂ©pbĂșkra, csak megosztom az örömöm 
 És a vĂĄsĂĄrlĂĄsfĂŒggĂ©sem).

15 Likes

Biztos jól döntöttél ? :thinking:

1 Like

Gondolod
??? JövƑ hĂ©ten rövidre zarod a modot, Ă©s kezdƑdik elölrƑl az egesz rendelĂ©ses ĂŒgy
 :grin::grin::grin:

2 Likes

Remélem
szerettem volna egy színes, komolyabb DNA-t 21700 akkuval, maszív testtel.
Így már van okom telepíteni az Escribe-t.

2 Likes