Ma dl-es estét tartok…
Azt sem tudom h honnan kezdjem az olvasást. Annyi üzenet össze gyűlt… Egész héten dolgoztam. Most megalltam. Hétfőig pihi van. De igyekszem át olvasni a java részét…
Lesz mit olvasgatni egész vasárnap…
Csak ebben a topic-ban 50 új üzenet van… Nem beszélve az osszesről…
Szervusz Robi !
Kapcsoljad be azt a robot pilótát, és mehet a fórumozás !
Itt vagyok… Itt vagyok… Csak nem birom magam utolérni, annyi az elmaradt üzenet… Amióta vaperina tag lettem, azota semmi más nem érdekel… Semmi más nem köt le úgy mint ez itt… Csak egy példa…
Ebből is látszik h mennyire érdekel a fcbok… Az utóbbi időben…
Ez ragályos lehet
Jobbak vagyunk, ennyi.
Jobbak…??? Ez azért egy eléggé enyhe kifejezés…
Itt megtaláltam magamat… És mindazt ami elegendő egy kifejezetten normális naphoz… Itt nincs reklám, sem háború, sem semmi olyan dolog ami zavaró lehet… És nagyon úgy veszem észre h egyre csak bővül ez a közösség… Itt… Ami jó dolog…
És… Igen… Persze, h jók vagyunk… Mert itt mindenki arra törekszik h hogyan tudna a másiknak segíteni… Bárcsak ilyen lenne a világ is körülöttünk…
3 napja voltam tag, de már ezt többször is mondtam.
Vaperina addikcióm van
Amúgy meg jól van ez így sokat mobilozok, tegyem ezt faxa helyen, jó társaságban.
És Kinga, ha hiszed, ha nem, nekem személy szerint ez a hely és te, és a csapat, sokat segített az átszokásban…
Ha az új főnököm beleegyezne akkor ezt a koponyás képet meg csináltatnám, LED-es kijelzősre…és be tenném a kamionba a hátsó falra ami ejjel világítana…
Ennek szívből örülök, hisz ezért vagyunk itt.
Legalább fele részt ez a milliő, és te, meg ez a pár klassz pofa kellettél a megfelelő időben. Amúgy nem biztos, hogy esetemben ez összejött volna. 49 napja vagyok “tiszta”.
Ez meg itt tiszta vapegyülekezet. Egyház. De elég free a teológia.
A többit a Provident megoldja
Jó, ezt így ahogy van, el is adhatod nekem
Ha nem, akkor meg nem is tetszik
Kicsit még játszanék vele
Ez amúgy qwajól néz ki, bár nekem nem vált ve a Taifun vonal. De ezzel elszégyenkeznék bárhol
Nem látom rászerelve a küldött “pótalkatrészeket”
Még nem jöttem rá,hogy hova szereljem rá
Amúgy van még nekik:Bár,már nem 14 Euro,de 20-ért is megéri szerintem
https://svapoloco.it/outlet/3772-cthulhu-artemis-rta-atomizzatore-rigenerabile-mtl-originale.html
Nagyon jó es Nagyon szép.
Örülök hogy meg kaptad.
Erre a módra már gondoltam én is de maradok a thelma-nál.
Minden esetre csúcs szuper összeállítás