Mutasd meg, mid van! 😊 - Napi Vape

Ugye hogy ugye! Szerencse hogy nem Danid van. Azon nem ülne ennyire!:rofl::rofl::rofl:

3 kedvelés

Sziasztok!:blush:

16 kedvelés

Látom,azért van élet az SS-en túl is. :grin:

2 kedvelés

Szia Janchee! Elegáns darab! Gratula hozzá! Még ha lenne hozzá egy fekete tankpalástod na az odatenné a szettet! :thinking:

2 kedvelés

Köszi!Véletlenül lett ez a tank fekete,de már nem bánom!

1 kedvelés

Hol, hol? :grin:

2 kedvelés

Nagyítóval kell keresni,az igaz,de én már láttam :grin:

3 kedvelés

16 kedvelés

15 kedvelés

Ebben a szettben látok fantáziát! Szerintem bizonyos körökben kelendő is lehetne!

1 kedvelés

A kisasszony szelídítés alatt van.

17 kedvelés

Nekem nem sikerült anno, vagy nem voltam elég kitartó :blush: De még mindig ez a legszebb tank :blush::+1:
Sok sikert hozzá!

8 kedvelés

Szia! Kezes lesz gyorsan Hildácska! EgYetlen hátránya menet közben nehéz feltölteni.

2 kedvelés

Én most öt szereztem Angliában elmentem egy cigi bolt mellett ki volt írva hogy módok és tankok vannak 50 % akcióban . Elraboltam 40 fontért :slight_smile: A nekko-tol kicsit féltem de nem rossz tank szerintem .

13 kedvelés

Igen a feltöltés lesz egyedül macerásabb mert csak nagy szájú BigMouth flaska van itthon. De kiszeparálok két üres aromás flaskát átmenetileg, a BM meg érlelő állomás lesz

3 kedvelés

Dovpo Top Side dual skounker
Mai nap érkezett még hajtás alatt van a PS dual kazánnal :grinning:

(teljes véleményt még nehezen tudnék mondani de eddig bejön nekem nincs nagy kezem :joy: de ennek ellenére kézhez illik még nekem is :grinning:)

12 kedvelés

Hány wattot kér a drága Wotofo Dual? Szemeztem én is vele, de úgy döntöttem, hogy inkább kihagyom eme liquid temetőt! Elég nekem a Profile RDA és RDTA (RDA-ra szerelve). :grinning:

1 kedvelés

A gyári wotofo Mesh lapjai 0.3 ohmosak soros pinnel duplázva 0.6 úgy hajtottam kb 45 watt környékén jelenleg steam crave 0.15 ohmos lapok vannak benne sorosan 0.3 ohmra feltornázva 60 watton hajtom a temetőt :joy:
De lejjebb meg fentebb is tudnám vinni de ki hogy szereti :grinning:
gőzöket ízeket szépen kiadja :blush:

2 kedvelés

A 0,3-as lapkát még nem próbáltam, a 0,18-as verziót használom túlnyomó többségben, jó ízeket produkál? Azért kérdezem mert némelyik Vandy Vape mesh harmatgyenge ízeket ad vissza, legalábbis szerintem.

Az ízekkel még nem volt problémám de a PG töblettel kevert alapal is lehez kísérletezni de ahoz nem kell annyira túlritkítani hogy ne tudjon megfolyni

1 kedvelés