Anita
(GyebnĂĄr Anita)
2321
Sziasztok!
Nem volt tĂșl aktĂv az utĂłbbi idĆben, de ilyen ez mikor indul a jĂł idĆ, indul a kertĂ©szkedĂ©s! 
Kis 10 hĂłs babusom is betegeskedik, szĂłval nem sok idĆm volt! BĂĄr mivel Ășj vagyok, gondolom nem tƱnt fel a hiĂĄnyom! 
A helyzet az, hogy Ă©n visszafelĂ© fejlĆdök⊠
Tökre feladtam az Ă©pĂtgetĂ©st!

KicsinĂĄl az MD tank. Tekerem Ăgy, tekerem Ășgy, vattĂĄzom Ăgy, vattĂĄzom Ășgy, az Ăz pedig a bĂ©ka sâŠe alatt van! PrĂłbĂĄltam kitartani, de most mondjĂĄtok meg nekem, ha 2 tank közĂŒl vĂĄlaszthattok, akkor melyiket szĂvjĂĄtok? Amelyiknek isteni az Ăze, vagy amelyik fele annyira se Ăzletes?! Na Ăgy ĂĄllok Ă©n. Ăs amĂșgy eskĂŒszöm nektek, konkrĂ©tan nem tudom elhinni, hogy egy
rta lehet finomabb egy porlasztĂłsnĂĄl! Na most jĂłl kipanaszkodtam magam.
14 Likes
Zolika
(Czeglédi Zoltån)
2322
12 Likes
Pedig szerény véleményem szerint lehet.
HĂĄt idĆ az amĂ©g az ember ki kisĂ©rletezi hogy melyik tekerĂ©ssel,vattĂĄval,huzallal,levegĆzĂ©ssel,watt szĂĄmmal jĂł az iz de meg Ă©ri.
Ăn pĂ©ldĂĄul innen Lestem el a többiektĆl. 
7 Likes
Anita
(GyebnĂĄr Anita)
2324
Köszönöm szépen!
Babus is! 
8 Likes
Ideje lefekudniâŠ

Bocsi ha nem vagyok jelen. MilliĂł dolgom van. De bĂrom a gyƱrĆdĂ©st⊠HĂ©tvĂ©gĂ©n lesz idĆm rĂĄ h rĂ©szletesebben ĂĄt nĂ©zzek mindent⊠Lesz mit bepĂłtolni⊠Most ĂĄlltam meg reggel Ăłta. Ilyenkorra mĂĄr hulla fĂĄradt vagyok⊠JĂł Ă©jt mindenkinekâŠ
14 Likes
Mefeca
(Mester Ferenc)
2326
Nem tudom,ez a fekete sapka, amit szĂ©klĂĄb papucsbĂłl reszelgettem, nagyon gĂĄz, vagy jĂłl van ez Ăgy?
2 Likes
HĂĄt nekem szemely szerint nem tetszik.
Lehet hogy lemaradtam az elĆzmĂ©nyekrol hogy miert kell rĂĄ egy ilyen de ha van neki valami funkciĂłja Ă©s mƱködik akko jo.
Esztétikailag szerintem nem szép.
De te tudod hogy miért kellett rå rakni.
Ha akkumulĂĄtor kupak vĂ©dĆ kupak, akkor maximum vĂ©delmet adtĂĄl neki.
5 Likes
Mefeca
(Mester Ferenc)
2328
A kupaknak sĂ©rĂŒlt a festĂ©se. Ez a kĂ©k szĂnt lehetetlen beszerezni, feketĂ©re nem akartam ĂĄtfesteni. A lĂĄgy mƱanyag kupak viszont mĂ©g leejtĂ©skor is vĂ©d valamit, csak nem olyan szĂ©p. AzĂ©rt reszelgettem szögletesre, hogy legalĂĄbb a formĂĄja hasonlĂł legyen, mint volt.
5 Likes
Ărtem.
Hat akkor ĂŒgyesen kitalĂĄltad.
Igy mår viszont van értelme.
Az esztĂ©tika mĂĄsodlagos nĂĄlam is ha melĂłs kĂ©szĂŒlĂ©krĆl van szĂł.
1 Like
Mefeca
(Mester Ferenc)
2330
Gondoltam arra is, hogy kĂ©ne rendelni egy kupakot, de egyĂĄltalĂĄn ĂĄrulnak ilyet kĂŒlön?
HĂĄt azt nem tudom.
Ăn mĂ©g nem talĂĄlkoztam ilyen alkatrĂ©sz pĂłtlĂĄssal.
Csak a kazånokhoz låttam pot alkatrészeket.
De viszont lĂĄttam mĂĄr szilikonbĂłl teljes be bĂșjtatĂłs tokot.
Az egesz mĂłdot bele kehet helyezni es a kijelzonek es a gomboknak ki van hagyva a hely hogy tudd kezelni.
Ehez a tipushoz mondjuk nem låttam de korul kell nézni az aliexpress en vagy csak ird be a googleba.
A szilikon tok nem univerzĂĄlis hanem meghatĂĄrozott tipusokhoz lehet megvĂĄsĂĄrolni.
En legalĂĄbbis igy tudom.
Mefeca
(Mester Ferenc)
2332
EzekĂ© a vilĂĄgos szĂŒrkĂ©kĂ© festetlen. De az az enyĂ©men nem nĂ©zne ki jĂłl. Ennek mĂ©g az alja is fekete.
2 Likes
Tegyél rå öntapadós fóliåt Feri
6 Likes
En legjobban az ful fém módokat szeretem.
Pont a serulĂ©sek es a festĂ©k lepattogĂĄsok karcok elkerĂŒlĂ©se miatt.
A karc a fem mĂłdon is lĂĄtszik de nem olyan feltunĆ.
De igazĂĄbĂłl jobban tetszenek a fem mĂłdok mint a szinesek.
Van fehér picom de azt csak itthon hasznålom.
Az a kåvézos módom.
Meloba vagy szaladgĂĄlosnak sajnĂĄlnĂĄm befogni.
Max a gun metal szin ami szoba jöhetne mint szĂn.
1 Like
A folia tenyleg a legjobb és leg egyszerƱbb megoldås.
Ăs cserĂ©lhetĆ ha sĂ©rĂŒl. 
2 Likes
John
(SĂĄrik JĂĄnos)
2336
Szia Feri! Sziasztok!
Nekem mĂšg ilyen villanyszerelĂšsi boltokban kaphatĂł zsugorcsĆ jutott eszembe.
1 Like
Zoli76
(Zoli76)
2338
Ăn simĂĄn lefestenĂ©m feketĂ©reâŠnem ĂĄll neki rosszul.
Rengeteg modnak van gyĂĄrilag ilyen szĂnvariĂĄnsa. Ăs ha egyedi, abban sincs semmi. Neked kell hogy tetsszen 
1 Like
Van benne valami, hogy lejönâŠvan spray amit autĂłra fĂșjnak Ă©s fĂłlia lesz az elĂ©g tartĂłs dolog..
2 Likes
Mefeca
(Mester Ferenc)
2340
Van egy sötĂ©tkĂ©k Skoda Felicia. A felesĂ©gemĂ©, de a fiam hasznĂĄlja. 26 Ă©ves, minden vizsga elĆtt festegetni kell. Azt a szĂnt Ășgy keverik ki, Ă©s egy napig hasznĂĄlhatĂł. Ha mĂ©g nem kerĂŒl a bontĂłba, abbĂłl a festĂ©kbĆl juthat a kupakra. JövĆre.
2 Likes