Sziasztok!
Nem volt túl aktív az utóbbi időben, de ilyen ez mikor indul a jó idő, indul a kertészkedés!
Kis 10 hós babusom is betegeskedik, szóval nem sok időm volt! Bár mivel új vagyok, gondolom nem tűnt fel a hiányom!
A helyzet az, hogy én visszafelé fejlődök…
Tökre feladtam az építgetést!
Kicsinál az MD tank. Tekerem így, tekerem úgy, vattázom így, vattázom úgy, az íz pedig a béka s…e alatt van! Próbáltam kitartani, de most mondjátok meg nekem, ha 2 tank közül választhattok, akkor melyiket szívjátok? Amelyiknek isteni az íze, vagy amelyik fele annyira se ízletes?! Na így állok én. És amúgy esküszöm nektek, konkrétan nem tudom elhinni, hogy egy rta lehet finomabb egy porlasztósnál! Na most jól kipanaszkodtam magam.
Itt mindenki hiányzik aki nem írja alá a jelenléti ívet
Babus gyógyuljon meg hamar
Lehet ízesebb és olcsóbb is ,ha megtalálod a megfelelő beállítást a tankodhoz
Pedig szerény véleményem szerint lehet.
Hát idő az amég az ember ki kisérletezi hogy melyik tekeréssel,vattával,huzallal,levegőzéssel,watt számmal jó az iz de meg éri.
Én például innen Lestem el a többiektől.
Ideje lefekudni… Bocsi ha nem vagyok jelen. Millió dolgom van. De bírom a gyűrődést… Hétvégén lesz időm rá h részletesebben át nézzek mindent… Lesz mit bepótolni… Most álltam meg reggel óta. Ilyenkorra már hulla fáradt vagyok… Jó éjt mindenkinek…
Hát nekem szemely szerint nem tetszik.
Lehet hogy lemaradtam az előzményekrol hogy miert kell rá egy ilyen de ha van neki valami funkciója és működik akko jo.
Esztétikailag szerintem nem szép.
De te tudod hogy miért kellett rá rakni.
Ha akkumulátor kupak védő kupak, akkor maximum védelmet adtál neki.
A kupaknak sérült a festése. Ez a kék színt lehetetlen beszerezni, feketére nem akartam átfesteni. A lágy műanyag kupak viszont még leejtéskor is véd valamit, csak nem olyan szép. Azért reszelgettem szögletesre, hogy legalább a formája hasonló legyen, mint volt.
Hát azt nem tudom.
Én még nem találkoztam ilyen alkatrész pótlással.
Csak a kazánokhoz láttam pot alkatrészeket.
De viszont láttam már szilikonból teljes be bújtatós tokot.
Az egesz módot bele kehet helyezni es a kijelzonek es a gomboknak ki van hagyva a hely hogy tudd kezelni.
Ehez a tipushoz mondjuk nem láttam de korul kell nézni az aliexpress en vagy csak ird be a googleba.
A szilikon tok nem univerzális hanem meghatározott tipusokhoz lehet megvásárolni.
En legalábbis igy tudom.
En legjobban az ful fém módokat szeretem.
Pont a serulések es a festék lepattogások karcok elkerülése miatt.
A karc a fem módon is látszik de nem olyan feltunő.
De igazából jobban tetszenek a fem módok mint a szinesek.
Van fehér picom de azt csak itthon használom.
Az a kávézos módom.
Meloba vagy szaladgálosnak sajnálnám befogni.
Max a gun metal szin ami szoba jöhetne mint szín.
Azt nem lehet egy darabból elkészíteni. 2. A tetején az a kör soha nem lesz egészen pontos, és leválik. 3. Nincs ez a kék szín, ugyanaz a probléma, mint a festéssel.
Először azt gondoltam, akku fóliát kellene rázsugorítani. De ma körbetekertem fekete szigszalaggal. Ahol az olló a tetejéhez hozzáért, ott máris karcos lett. Nagyon gyenge ez az eredeti festés. Ekkor jött az ötlet, hogy egybesapka. De miből? Ezt találtam, és jó rá. Úgy kellett rápréselni. Már csak levágni lehet. Az eredeti festés további sértése árán.
Én simán lefesteném feketére…nem áll neki rosszul.
Rengeteg modnak van gyárilag ilyen színvariánsa. És ha egyedi, abban sincs semmi. Neked kell hogy tetsszen
Van egy sötétkék Skoda Felicia. A feleségemé, de a fiam használja. 26 éves, minden vizsga előtt festegetni kell. Azt a színt úgy keverik ki, és egy napig használható. Ha még nem kerül a bontóba, abból a festékből juthat a kupakra. Jövőre.