Mutasd meg, mid van! 😊 - Napi Vape

Sziasztok!
Nem volt tĂșl aktĂ­v az utĂłbbi idƑben, de ilyen ez mikor indul a jĂł idƑ, indul a kertĂ©szkedĂ©s! :grin:
Kis 10 hĂłs babusom is betegeskedik, szĂłval nem sok idƑm volt! BĂĄr mivel Ășj vagyok, gondolom nem tƱnt fel a hiĂĄnyom! :sweat_smile:
A helyzet az, hogy Ă©n visszafelĂ© fejlƑdök
 :see_no_evil_monkey:

Tökre feladtam az építgetést! :pensive_face:
KicsinĂĄl az MD tank. Tekerem Ă­gy, tekerem Ășgy, vattĂĄzom Ă­gy, vattĂĄzom Ășgy, az Ă­z pedig a bĂ©ka s
e alatt van! PrĂłbĂĄltam kitartani, de most mondjĂĄtok meg nekem, ha 2 tank közĂŒl vĂĄlaszthattok, akkor melyiket szĂ­vjĂĄtok? Amelyiknek isteni az Ă­ze, vagy amelyik fele annyira se Ă­zletes?! Na Ă­gy ĂĄllok Ă©n. És amĂșgy eskĂŒszöm nektek, konkrĂ©tan nem tudom elhinni, hogy egy rta lehet finomabb egy porlasztĂłsnĂĄl! Na most jĂłl kipanaszkodtam magam. :roll_eyes:

14 Likes

Itt mindenki hiånyzik aki nem írja alå a jelenléti ívet :winking_face_with_tongue:
Babus gyĂłgyuljon meg hamar :blush:
Lehet Ă­zesebb Ă©s olcsĂłbb is ,ha megtalĂĄlod a megfelelƑ beĂĄllĂ­tĂĄst a tankodhoz​:winking_face_with_tongue:

12 Likes

Pedig szerény véleményem szerint lehet.
HĂĄt idƑ az amĂ©g az ember ki kisĂ©rletezi hogy melyik tekerĂ©ssel,vattĂĄval,huzallal,levegƑzĂ©ssel,watt szĂĄmmal jĂł az iz de meg Ă©ri.
Én pĂ©ldĂĄul innen Lestem el a többiektƑl. :grin:

7 Likes

Köszönöm szépen! :hugs: Babus is! :blush:

8 Likes

Ideje lefekudni
 :smiling_face: Bocsi ha nem vagyok jelen. MilliĂł dolgom van. De bĂ­rom a gyƱrƑdĂ©st
 HĂ©tvĂ©gĂ©n lesz idƑm rĂĄ h rĂ©szletesebben ĂĄt nĂ©zzek mindent
 Lesz mit bepĂłtolni
 Most ĂĄlltam meg reggel Ăłta. Ilyenkorra mĂĄr hulla fĂĄradt vagyok
 JĂł Ă©jt mindenkinek
 :smiling_face:

14 Likes

Nem tudom,ez a fekete sapka, amit széklåb papucsból reszelgettem, nagyon gåz, vagy jól van ez így?

2 Likes

HĂĄt nekem szemely szerint nem tetszik.
Lehet hogy lemaradtam az elƑzmĂ©nyekrol hogy miert kell rĂĄ egy ilyen de ha van neki valami funkciĂłja Ă©s mƱködik akko jo.
Esztétikailag szerintem nem szép.
De te tudod hogy miért kellett rå rakni.
Ha akkumulĂĄtor kupak vĂ©dƑ kupak, akkor maximum vĂ©delmet adtĂĄl neki.

5 Likes

A kupaknak sĂ©rĂŒlt a festĂ©se. Ez a kĂ©k szĂ­nt lehetetlen beszerezni, feketĂ©re nem akartam ĂĄtfesteni. A lĂĄgy mƱanyag kupak viszont mĂ©g leejtĂ©skor is vĂ©d valamit, csak nem olyan szĂ©p. AzĂ©rt reszelgettem szögletesre, hogy legalĂĄbb a formĂĄja hasonlĂł legyen, mint volt.

5 Likes

Értem.
Hat akkor ĂŒgyesen kitalĂĄltad.
Igy mår viszont van értelme.
Az esztĂ©tika mĂĄsodlagos nĂĄlam is ha melĂłs kĂ©szĂŒlĂ©krƑl van szĂł.

1 Like

Gondoltam arra is, hogy kĂ©ne rendelni egy kupakot, de egyĂĄltalĂĄn ĂĄrulnak ilyet kĂŒlön?

HĂĄt azt nem tudom.
Én mĂ©g nem talĂĄlkoztam ilyen alkatrĂ©sz pĂłtlĂĄssal.
Csak a kazånokhoz låttam pot alkatrészeket.
De viszont lĂĄttam mĂĄr szilikonbĂłl teljes be bĂșjtatĂłs tokot.
Az egesz mĂłdot bele kehet helyezni es a kijelzonek es a gomboknak ki van hagyva a hely hogy tudd kezelni.
Ehez a tipushoz mondjuk nem låttam de korul kell nézni az aliexpress en vagy csak ird be a googleba.
A szilikon tok nem univerzĂĄlis hanem meghatĂĄrozott tipusokhoz lehet megvĂĄsĂĄrolni.
En legalĂĄbbis igy tudom.

EzekĂ© a vilĂĄgos szĂŒrkĂ©kĂ© festetlen. De az az enyĂ©men nem nĂ©zne ki jĂłl. Ennek mĂ©g az alja is fekete.

2 Likes

Tegyél rå öntapadós fóliåt Feri

6 Likes

En legjobban az ful fém módokat szeretem.
Pont a serulĂ©sek es a festĂ©k lepattogĂĄsok karcok elkerĂŒlĂ©se miatt.
A karc a fem módon is látszik de nem olyan feltunƑ.
De igazĂĄbĂłl jobban tetszenek a fem mĂłdok mint a szinesek.
Van fehér picom de azt csak itthon hasznålom.
Az a kåvézos módom.
Meloba vagy szaladgĂĄlosnak sajnĂĄlnĂĄm befogni.
Max a gun metal szin ami szoba jöhetne mint szín.

1 Like

A folia tenyleg a legjobb és leg egyszerƱbb megoldås.
És cserĂ©lhetƑ ha sĂ©rĂŒl. :+1:

2 Likes

Szia Feri! Sziasztok!:slightly_smiling_face:
Nekem mùg ilyen villanyszerelùsi boltokban kapható zsugorcsƑ jutott eszembe.:thinking:

1 Like
  1. Azt nem lehet egy darabból elkészíteni. 2. A tetején az a kör soha nem lesz egészen pontos, és levålik. 3. Nincs ez a kék szín, ugyanaz a probléma, mint a festéssel.
    ElƑször azt gondoltam, akku fĂłliĂĄt kellene rĂĄzsugorĂ­tani. De ma körbetekertem fekete szigszalaggal. Ahol az ollĂł a tetejĂ©hez hozzĂĄĂ©rt, ott mĂĄris karcos lett. Nagyon gyenge ez az eredeti festĂ©s. Ekkor jött az ötlet, hogy egybesapka. De mibƑl? Ezt talĂĄltam, Ă©s jĂł rĂĄ. Úgy kellett rĂĄprĂ©selni. MĂĄr csak levĂĄgni lehet. Az eredeti festĂ©s tovĂĄbbi sĂ©rtĂ©se ĂĄrĂĄn.
2 Likes

Én simĂĄn lefestenĂ©m feketĂ©re
nem ĂĄll neki rosszul.
Rengeteg modnak van gyárilag ilyen színvariánsa. És ha egyedi, abban sincs semmi. Neked kell hogy tetsszen :+1:

1 Like

Van benne valami, hogy lejön
van spray amit autĂłra fĂșjnak Ă©s fĂłlia lesz az elĂ©g tartĂłs dolog..

2 Likes

Van egy sötĂ©tkĂ©k Skoda Felicia. A felesĂ©gemĂ©, de a fiam hasznĂĄlja. 26 Ă©ves, minden vizsga elƑtt festegetni kell. Azt a szĂ­nt Ășgy keverik ki, Ă©s egy napig hasznĂĄlhatĂł. Ha mĂ©g nem kerĂŒl a bontĂłba, abbĂłl a festĂ©kbƑl juthat a kupakra. JövƑre.

2 Likes