Felvenném én is a sisakomat,de félek kiröhögnének itt az erdőben
Napszemcsi az van rajtam,úgy legalább nem ismernek fel
Ha csak a sisak van rajtad, tuti
Melyik?
Melyik lötyi? Blendfeel család. Melyik a legdurvább? Jobb szélső. (Zsírra szállt szénpor ). Kb. 16 ml…és olyan kormos mint a Fiesta
Csak a benzin
Adalékolni fogom Adblúval vagy valamivel a kivonataimat…
Én liquidációval kezeltem őket
Vagy katalizátor a deckbe… Most kellene elmosnom 8 tankot, ehelyett nekifogtam COD-ozni
Ma este pedig ugyanezt fogom kb. produkálni
Lányom azt mondta E.T.-re:“szörnyszülött”.
COD- ozol?
Az, és akkor még hangot nem is adtál a tv-re. Rettegtem vazehogy ilyen be ne jöjjön éjjel a szobába, mert szétütöm a teleszkóp fejét
Jaja, közben 2 meccs közt itt rontom a levegőt
Annak idején moziban néztük a haverokkal az E.T.-t.
Mai szemmel halál gagyi.Kb., mint a Harmadik tipusú találkozások.
Vagy mint a Mechanikus narancs.
De most is ganaj ronda. Persze én, mint aki már 8 évesen Nemerét olvasott, meg sajnos rengeteg 3.-4. típusú találkozásos, elrablós könyvet, totál imádkoztam, hogy ne közelítsen meg egy ilyen 10 méteren belül soha meg még hörögjön is meg szuszogjon.
(Alig vártam hogy haza jusson…viszont pár év múlva elolvastam a folytatást könyvben).
Zoltán rá jött hogy többen is vannak a könyv olvasása alatt . Titokban a mai napig a MIB tagja . Mi a az a vaku .
Most is összetojnam magam, ha meglátnám élőben…kesztyűben ütném meg csak. nem kis trauma volt ez kisgyerekként.
Nyugi megtaulhadtad már csak Amerikában mennek . A másik meg úgy is rokonok neked is nekem is . Mert őket se értik meg a Magyarokat se .