Mutasd meg, mid van 5.0

Ne sirassátok, szép kort élt meg, ebben még volt anyag, de haladni kell. Kiváncsi vagyok, az utódok meddig fogják bírni… :thinking:

3 kedvelés

Csak ne legyen szükség visszafoglalkoztatásra a nyugdíjazást követően.
A Dani TC. alakul?

3 kedvelés

TC-t elengedtem, úri hobbi számomra, nem hozza úgy az ízeket. Vissza foglalkoztatás nem hiszem, hogy kelleni fog, két ZQ essent ékezik a helyére, hurcolászósnak.

8 kedvelés

Majd lehúzza a zsebedet. :wink: :saluting_face: :smiling_face:

4 kedvelés

Csak a kissebbik, a DNA verzióból nem találtam…

4 kedvelés

A DJ Vape-en még van, de nem tudom működik-é még a bolt.

3 kedvelés

Ha nem sajnálnám azt az 50-est a DNA panelért (nem vagyok vele túl jó barátságban), még haza is tudna jönni május végén futár nélkül Angliából. Gondolatébresztő amúgy, köszi! Ha a hónap közepén megjelenik a fórumon két full black dlc ZQ SE eladóban, akkor meggondoltam magam… :rofl:

5 kedvelés

Valaki árult itt az oldalon egyet pár hete-hónapja. :thinking:
Nekem nagyon bevált egyébként, főleg a Taifun-ok alá. :100:

6 kedvelés

Legfőbb problémám, hogy két olyan készüléket akartam, amit tudok hordozni, kaphatja az ívet, mert egy Provari+Taifun GT-vel úri luxusnak érzem a gyerekkel lemenni a játszótérre csúszdázni. Erre jön az ötlet, hogy a 3 high end modom mellé legyen egy negyedik… És az a baj, hogy ebből szokott az lenni, hogy este leülök egy rum mellé, és egy óvatlan pillanatban, hopp checkout, és pittyeg a telefon, hogy levonták az összeget… Ezt múltkor eljátszottam az Ennequadro oldalán, pedig csak egy klón Mokát akartam… :rofl:

6 kedvelés

Hol vagyunk mi még a Britekhez képest!
Részegen eBay-en emeletes busz vásárlás!
:wink: :joy:

4 kedvelés

Volt egy csávó, asszem Victor Lustig, az eladta az Eiffel tornyot is… Kétszer. :rofl:

4 kedvelés

Megérkeztek a törpék játszópajtijai… :blush:

18 kedvelés

Gyors kérdés, ultrahangos tisztításhoz le szoktátok venni a gumitömítéseket, vagy rajta hagyjátok?

3 kedvelés

Szia!
Én mindig leveszem a tömítéseket.

7 kedvelés

én rajta hagyom…mi baj lehetne belőle?!

6 kedvelés

Én is rajta hagynám, ha nem használnék aromákat. Vannak olyanok, amik igencsak beleívódnak a tömítésekbe.(a&l oni,red astaire).

7 kedvelés

Nem veszem le,mert sokat rezegtetek egyszerre,és nem ismerem meg melyik kié :zany_face:
Minden tehén fekete :joy:

9 kedvelés

Ha lenne ilyen Úri huncuttságom akkor én sem venném le a sok fekete bizbaszt :heart::rofl:

6 kedvelés

Most én sem vettem le, túl lusta voltam, szerintem nem lesz gond.

6 kedvelés

Volt már rá példa,hogy keresnem kellett az összeszerelési rajzot. :sweat_smile:

7 kedvelés