Jogos…egy 8 órás műszakban egyet használ el
Szervusz Tibor !
Ennek egy megoldása van, ki kell cserélni a hűtőt nagyobbra, tudod olyan syde by syde. A mienk akkora, hogy 4 láda sör befér simán rekeszestől… Azt hiszem össz. beltartalom 450 liter.
Ha meg még üres, belefér a kisebb hűtő…
Szia Atis !
Az 3-4 éve tervben van … De az öreg harcos hűtőnk nem akarja feladni a harcot … És úgy vagyok vele amíg megy addig marad is szegény már közelít a 20 évhez
Most vegyél még egyet mert már később drágább lesz . Addig csak elnfér valahol .
Szervusz !
Igen igazad van ! Most kell venni, és akkor lesz egy teljesen üres nagy hűttő a lekvideknek, akár tele is rakhatja addig amíg az öreg hűtő fel nem adja a harcot, viszont, ha feladja akkor kell egy még újabbat venni, hogy mindenki boldog legyen…
Nem olyan nagy gond az, ha kettő van belőle. Az új marad a leveseknek, a régit meg, meg lehet majd javíttatni, amibe majd a kaja jön…
Délutáni csendélet…
Háttérben a húsvéti betárazás van, a zöld dobozban. Csakhogy inkább a citromos víz fogyott jobban, mint a nedü..

Szerk. ..
Eléggé sápadt színe lett a ragnarok-nak. Pedig az aroma színe vér piros volt.(jobb oldali nagy flaska).
Szervusz Robi !
Ez valami klón a zöld dobozban ?
Heinek ?
Szia Attila.
Most, hogy mondod(írod), valószínűleg klón, mert az eredeti neve Heineken, ez meg csak Heinek…
Biztos vagyok benne , hogy a kis kínai klónozta ezt is …
Lehet 0,33 as …
Esetleg csak 0.31, mert tuti nem töltik tele…
A kocsmában jobb kar lendítéssel hei nekem felkiáltással. Kértük
Ja, csak helynek van világo sö
A “kíváncsiság vezérelte” új szett a DNA-k mellé:
Rövid vélemény/első benyomás:
Mod: ~1 hónapos, a 21700-ak után enyhe “érvágásnak” érzem a 0.5-0.7Ohm-os Resistherm tekerésekkel az akkuidőt, de nem mondanám vészesen rossznak, most ~1.4Ohm SS huzallal tesztelem a 18650-est.
Maga a mod mindent egybevéve(értsd jól: ár/érték) zseniális, a TC-je nem okoz csalódást, sőt!
V4.7-es verzió, így a short problémák(TC módban legalábbis) nem jelentkeztek, habár egy-két értelmetlen “no liquid” felirat felütötte a fejét az elején, ami egy újra “auto lock resistance”-szel orvosolható.
Anyaghasználat, ergonómia, külalak: 5*, méret; hihetetlen kicsi, még a kis tank is nagy vagy enyhén fejnehéz.
Konklúzió: ilyen árért egyértelműen ajánlom (barabrume rendelés)
Tank: frissen érkezett YFTK klón Kayfun X Mini a Tisvapo-ról. Anyagminőség és kialakítás majdnem 5*, a levegőzés állítás kicsit “gyenge/kínai”, nem érződik rajta az a masszív, határozott állíthatóság, mint ami az összes többi szerelhetőségnél tetten érhető, mindenesetre használat közben nem szól bele, így nem zavaró.
Ízre felsőpolcos, de az original Arcana22 vagy klón Tripod2 eddig jobb, de ez még csak az első tekerés, változhat még a dolog.
Méret rendben, súly: nehéz
Építhetőség: nehezebb, mint a többi, kicsi hely, de könnyű szerelhetőség.
Driptip zseniális!
Liquid kapacitás zseniális!
Ár/érték: megérős, gyanítom csak jobb lesz, így ajánlom.
További szép estét, kellemes gőzölést kívánok!
Huh, rég nem posztoltam ide, rég nem is jött semmi, erre tessék..
Rögtön két csomag is, @ariendi köll az egyik?
A többi tankodat adhatod is el ha ezt a kettőt megtartod
Pedig már azt hittem fel is adtad a vépelést..
Amúgy meg, használd egészséggel és megelégedéssel őket..