Mutasd meg, mid van 5.0

Akkor jó nagy Ajka van…:roll_eyes::sweat_smile:

4 kedvelés

Az elmúlt évek magyarországában jelentéktelen eset…:thinking::cry::enraged_face::face_vomiting::zebra::tangerine:

4 kedvelés

Minden is jelentéktelen, amit ők csinálnak… Rájuk vannak írva a törvények.

4 kedvelés

És ha már szóba került a húsvét, mindig szorongással tölt el, hogy képes leszek-e megfelelni trendi módon a kor szellemének…

Akkor most én is várhatom és készüljek a locsolókra?

Igen kérem, ezzel foglalkozni kell, mert nem bánthatjuk meg cizellált lelkületű honfitársainkat, kényszerbe hozva és így Strasbourg felé terelgetve őket sérelmeik orvoslására.

A mai világba, ha épp bejövök egy olyan, na tudjátok milyen… érzelműnek, akkor az jön és tojásokat remél a köszöntésért, vagy nekem kell locsolni és mit kezdek néggyel?

Rendben, elfogadom, locsolok, talán még egy kicsi verset is… de ott fogok állni tanácstalanul, most hajra vagy szakálra?

Ezt vegye mindenki komolyan, segítségért kiáltó paradoxon helyzet.

Hol vannak már azok a foszfor-zöld, lila vagy az igazi divatdiktátorok enciánkék zakói a nagy kilengéssel támolygó „hagyományőrzők”? Mennyivel egyszerűbb, kiszámíthatóbb világ volt… Locsolkodott mégis teljesen elázott, mert nem a tojásokra bukott, mind ezt Jézus feltámadását ünnepelve, de teljes testi-lelki hanyatlással.

Csoda, hogy nem igazodok ki ebbe a világba…

6 kedvelés

Én azt hittem hogy síp. :grin:

4 kedvelés

Elíg síp, nekem tetsik :star_struck::grin:

(Lehet hogy van olyan funkciója issss)

5 kedvelés

Taifun gt one 2 ml short tank.

16 kedvelés

Anyukám boltolta egy barátnőjétöl nekem … :face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye::joy:

Eleaf mini … Max 10w 1050 mAh aksi … Kb akkora mint egy Boro tank…

Nézzük el neki nem ért hozzá :joy: a szándék a fontos

19 kedvelés

:joy::joy::joy::joy::joy::joy:

16 kedvelés

Működő kulcstartó :heart_eyes:sittes vészvape​:+1:Matr Jóska MTL

5 kedvelés

De ezt köteles vagy megtartani örökre!! :blush:

6 kedvelés

Újabb esti lazulás, most egy komolyabb ír sörrel, melynek van egy kellemes kávés lecsengèse :star_struck:

16 kedvelés

Ez kokszol rendesen :grin::+1::wink:egs

6 kedvelés

És milyen aroma dukál mellé??

5 kedvelés

Narancsos süti megy hozzá, enyhén édeskés. La bonne vape.

6 kedvelés

Nem mutogatom mi ez, de ilyenkor mikor legálisan tehetem, rákattanok erre a mangòsra :blush:

13 kedvelés

:vaperina:…Húsvétot mindenkinek! :vaperina:

19 kedvelés

Egyszer meg kell kóstolnom valamelyiket :grin:

5 kedvelés

Kb egy új autó ára…

14 kedvelés

Rendesen idegenek ezek a modok számomra :joy:
Nice

6 kedvelés