Igazad van , először azt hittem, hogy van , de nincs, a G80 -hoz viszont van… Egyébként más tartály is jó a novába nem csak a sajátja…
Pont az nem számít, csak a bridge, mivel az air pin-nél kondenzel.
És a kayfun bridge-nél nincs lyuk , csavar van a lyukban másképp levegőzik.
Lehet .. én látom máshol is néha
Mondjuk már megszoktam … Csak felkaptam a fejem a 0 kondenz-re
Nekem elhiheted , hogy nincs kondenz , tegnap óta nyüstölöm, de nulla kondenz…
Akkor még 1 tétel a listára … A többit majd az acconyal leboxolod … Küldöm
Okés, de ne legyen nagyon harcias…
Azért a bogár benne maradt a fülembe … Szét is kaptam egy RBA-t és megnéztem a pint-t és rendesen meghúztam ( huuuuu huuuuu huuuuu ) hátha segít rajta
Azzal a Mokával szemezgetek egy ideje már… Megérős két Törpe, egy KF Lite plus, meg egy Taifun GT mellé?
Hogy megérős-e? Ezt ne tőlem kérdezd volt 5 törpém, mind ment előbb vagy utóbb máshoz, a másik kettő meg nem volt nekem amit írsz. Szóval nem tudom neked megérős lenne-e
Nekem bevált, meg sem fordul a fejemben,hogy tovább adom (a törpékkel ellentétben)
Ha a vattázás megvan, nem folyik, csendes, th van bőven,ha az szempont, de.ha lejjebb tolod a tekerést nincs vagy minimális. Íz..az szubjektív és liquid függő is.
Köszönöm, ennyi infó számomra elég is. Érkezik.
Ja, az egyetlen hátrány (bár nem mindenkinek), hogy alul töltős
Lehet, én vagyok rosszul behuzalozva, vagy régimódi, de nekem eddig az összes felültöltős tankommal problémám volt, összehugyozta magát, a leves kontrollt zárva hagytam, leégett, leesett a topcap, kifolyt a francba, így ez nekem nem hátrány, inkább előny.
Javíthatónak tünik Tomi…
Szia Zolika!
Szerintem bontsd ki az ajándékokat.