Mutasd meg, mid van 5.0

Igazad van , először azt hittem, hogy van , de nincs, a G80 -hoz viszont van… Egyébként más tartály is jó a novába nem csak a sajátja… :wink:

6 kedvelés

Pont az nem számít, csak a bridge, mivel az air pin-nél kondenzel. :wink: :slightly_smiling_face: És a kayfun bridge-nél nincs lyuk , csavar van a lyukban másképp levegőzik.

6 kedvelés

Lehet .. én látom máshol is :joy: néha

5 kedvelés

Mondjuk már megszoktam … Csak felkaptam a fejem a 0 kondenz-re :heart:

5 kedvelés

Nekem elhiheted , hogy nincs kondenz , tegnap óta nyüstölöm, de nulla kondenz…

5 kedvelés

Akkor még 1 tétel a listára … A többit majd az acconyal leboxolod … Küldöm :joy::joy::joy::joy::joy::joy:

5 kedvelés

Okés, de ne legyen nagyon harcias… :grin:

6 kedvelés

Azért a bogár benne maradt a fülembe … Szét is kaptam egy RBA-t és megnéztem a pint-t és rendesen meghúztam ( huuuuu huuuuu huuuuu ) hátha segít rajta :joy::heart:

5 kedvelés

Kabátban, kv után…április eleji 2 fok​:open_mouth:jó a PG ilyenkor :grin::wink:

17 kedvelés

Egy rég használt apróság :blush:

18 kedvelés

Azzal a Mokával szemezgetek egy ideje már… Megérős két Törpe, egy KF Lite plus, meg egy Taifun GT mellé?

4 kedvelés

Hogy megérős-e? Ezt ne tőlem kérdezd :blush: volt 5 törpém, mind ment előbb vagy utóbb máshoz, a másik kettő meg nem volt nekem amit írsz. Szóval nem tudom neked megérős lenne-e​:blush:
Nekem bevált, meg sem fordul a fejemben,hogy tovább adom (a törpékkel ellentétben) :blush:
Ha a vattázás megvan, nem folyik, csendes, th van bőven,ha az szempont, de.ha lejjebb tolod a tekerést nincs vagy minimális. Íz..az szubjektív és liquid függő is.

10 kedvelés

Köszönöm, ennyi infó számomra elég is. Érkezik. :blush:

5 kedvelés

Ja, az egyetlen hátrány (bár nem mindenkinek), hogy alul töltős

4 kedvelés

Mutasd meg, mid van 5.0!

11 kedvelés

Lehet, én vagyok rosszul behuzalozva, vagy régimódi, de nekem eddig az összes felültöltős tankommal problémám volt, összehugyozta magát, a leves kontrollt zárva hagytam, leégett, leesett a topcap, kifolyt a francba, így ez nekem nem hátrány, inkább előny.

6 kedvelés

Javíthatónak tünik Tomi…

7 kedvelés

Asgard és Topside Dual

13 kedvelés

Mivel kezdjem :thinking::grin:

17 kedvelés

Szia Zolika!
Szerintem bontsd ki az ajándékokat. :slightly_smiling_face:

6 kedvelés