Mutasd meg, mid van 5.0

Az enyém nem túl régi, de stabil!! :sweat_smile:

7 kedvelés

Igazából úgy vagyok vele, hogy szeretek kísérletezgetni, új eszközöket tesztelni, de ugyanakkor megvannak a stabil kombók, amiknél meg a lényeg az időtállóság. Ezért van az, hogy reggel, amikor még magamnál sem vagyok, általában egy Provari, vagy egy Dani az, amit elsőként a kezembe veszek, mert tudom, hogy ahogy este otthagytam, reggel ugyanúgy teszi a dolgát. Kicsit drágább, na jó nem, sokkal drágább, de hosszútávon meg sokszorosan visszahozza az árát… Így vagyok vele én.

Ugyanitt Dicodes No. 6-ot keresek megvételre… :rofl: :rofl:

7 kedvelés

1db ProVari v2-t használtam 2012től 6éven át 7/24ben…tudom miről beszélsz :slightly_smiling_face: …az akkurögzítő rugót és a tűzgomb relét kellett cserélnem benne 1x.

5 kedvelés

Ez a kombó 12 éve teszi a dolgát…

12 kedvelés

piros, kék vagy zöld ledes? …az enyém kék volt és most @Tyutyika tulajdona, ha még meg van neki :thinking:

6 kedvelés

Ez csak sima piros… :slight_smile:

Feketefórumos vétel, a Taifunt meg Gőzdudától vettem személyesen. Egyszerű, mint a faék… Ehhez képest a Micro Box menüje Révai nagylexikon…

6 kedvelés

egy kis ProVari történelem :slightly_smiling_face: (az akkori idők Dani-ja)
A ProVape története – Útmutató a gőzöléshez

8 kedvelés

Sajnos ők feladták, pedig nagy koponyák dolgoztak ott. A tulaj egy amcsi rakétamérnök volt, a 2,5-öst már olyan extrém hőmérsékleti körülmények között tesztelték, ahol ember életben nem maradna, az elektronika meg meg sem nyikkant… Phil járt náluk, két elég hosszú videóban be is mutatta a “gyár” működését.

8 kedvelés

Ma nem sikerült sokat meríteni :roll_eyes::grin:

14 kedvelés

Aludtál? :grin:

7 kedvelés

Gondolatban sem bírtam, kellett az eszem is​:hugs:
(2 bit, IGEN-NEM​:grin:)

6 kedvelés

Ne túlozz, az csak 1 bit :rofl:
De már 2 bit kell a “nemigen”-hez :grinning_face_with_smiling_eyes:

4 kedvelés

“Belégzés-kilégzés!” :grimacing:

4 kedvelés

A mostanában legtöbbet használt duó, illetve trió. Az eredeti drip helyére költözött egy milla. Szóval dani-doric-milla

19 kedvelés

Jé, de jó :grinning_face:

5 kedvelés

Jelenlegi kedvencek

20 kedvelés

15 bejegyzés egyesült egy létező témába: Autóbolondok és ezermesterek

Modpolc részleges takarítás is volt :grin:

17 kedvelés

A kedvencnek sajna már alig működik a joystickja :cry::hugs:

10 kedvelés

Úgy nehéz manőverzni. Főleg ha be akarsz fordulni a sarkon. A lényeg, hogy a tűzgomb jó legyen ha szembe jön az ellenség :smile:

7 kedvelés